Ayyy canım çok teşekkür ederim ya ama tek korkum kadının dediği gibi benim tüyleri görmezse lazer? Yani batıklarım düzelir ama tüylerim kalacağı için ağdaya devam edicem mecburen ee tekrar oluşur batık!!!Yani boşu boşuna gitmiş olmaz mıyım? Kadın çok ciddi dedi pek bir etkisi olmaz sana lazerin diye var ya çok üzüldüm yaa
Bide canım %100 bitmedi tek tük çıkanlar oluyor derken tüyleri mi kastettin?
Aslında çok ideal bir hediye işine yaraması lazım alınan hediyeninde..ama şimdi nişan bohcasına konulmuyormu o ?
hoşbulduk canımmsiz ne zaman nişanı düşünüyosunuz biz daha bu hafta konuşcaz bakalım zamana karar vericez çok heyecanlıyım :)
Ağda yapıyorum 1 senedir o yüzden oluştu zaten :) Nerde gidiyorsun canım lazere? Daha doğrusu istanbulda mısın? Hangi makineyi kullanıyorlar ve ne kadara gidiyorsun? Çok soru sordum ama
Peki kuzu batıkların ortalama kaç seansta bitti? Birde lazer yöntem dışındakiler kalıcı olmuyor, bikaç senede tekrar çıkıyor diyorlar ağrısıda daha fazlaymış doğru mu bu? Ayrıca o tek tükleri ne yapıyorsun canım?valla benim bildiğim sarı tüyler içinde makineler var, lazerde tek bir makine yok ki. bunu araştır canım ütüleme diye bişey var mesela ince tüyler için diye duymuştum, alexanderın göremediklerini görüyor diye.
evet lazerden sonra incecik olarak bi iki yerde tüy çıkabiliyor, bunları almak istediğinde de yüzeysel alman gerekiyor ağda olmuyor arttırır diye. o zaman da aldıkça tüy biraz daha kalınlaşabiliyor. bana sorarsan hiç önemli değil bu kısmı. çünkü o eski halini düşününce şuan o kadar fark var ki. bilseydim ağdaya gittiğim zamanlarda da hemen koşa koşa lazere giderdim bir dakika beklemezdim o derece yani.
ya kızlar çeyiz topiği açmayı düşünüyorum ama bir mesaja 10fotoğraftan fazla eklenmiyor, bende 174tane fotoğraf var.
inşallah canım olur insan bi an önce olsun istiyo gerçekten inandığı kişiyi bulduğunda bizimde aileler tanışmadı ama birbirlerinden haberleri var bence sende isteğini biraz belli et derim erkekarkadaşına
aman istemez düğün günü falan artık beklemiyorum zaten saçma olur nişanlamışım
yemek takımı kahvaltı takımı olan çeyiz setleri varya onların pek modası da geçmiyor eğer durumun müsaitse alıp ödeyebilirsin taksitlerini..
senin düğün ne zaman tatlım :)
Bende bacaklarımı futboolcu bacağına benzetiyorum hatta ağdaya gittiğim bi gün kız gördü oha dedi o derece sık koyu ve kalınKizlar lazer buyuk rahatlik..
Bence kizin en guzel ceyizi bu olmali
Daha gecen gun 2.seansina gitmis bendeniz soyluyo bunu. Ayda bir gidiyorum ve hani evde sortla filan gezeblrsn.hani hrnuz avuc ici gibi tertrmiz degil ama rahatsz edecek goruntu yok.
Kıl kokleri belli oluyo haliyle.5seanastan snra baya fark edecek.toplam 10seans gidicrm tum vucut.
Ve beyaz tenli ve tuylerimde bildigin erkek bacagi gibi kalin oldugu icin baya etkili olcagini soyledi yapan kadin.iyi sonc alcakmisim. Bnde boyle dusunuyorum
O ütüleme sistemi neymiş bi googledan araştırayım bakalımİstanbul beşiktaş aslında balmumcu da oğuz yanal kuaföre ait pamper yourself diye bir yer..ay adını unuttum makinenin ütüleme sistemi ama
Canım gittiğin yer neresi? Ve nerde?ben bir de koluma gidiyorum lazere, 3hafta oldu şuan hiçbişey çıkmadı. ve kol zor biten bir yer.
bacak olayına el atamadım ona da söz-nişandan sonra 250km hızla uçarak gidicem
ablam yaptırdı bacağını da, böyle bişey yok tertemiz çıkmıyor da
Peki kuzu batıkların ortalama kaç seansta bitti? Birde lazer yöntem dışındakiler kalıcı olmuyor, bikaç senede tekrar çıkıyor diyorlar ağrısıda daha fazlaymış doğru mu bu? Ayrıca o tek tükleri ne yapıyorsun canım?
bernardonun çeyiz setine baktım..durumum müsait ama yaklaşık bir yıl var daha..alıp nereye koysamki..nişandan sonra almaya başlayayım en iyisi
Canım gittiğin yer neresi? Ve nerde?
kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...çok klasik bir soru sorucam , erkek ardaşımın 10 gün sonra doğum gübnü ne alıcam ki? İlk doğum günümüz birlikte, benim 1 ay önce doğum günümdü telefon aldı bana..29 yaşındaki adama ne alınır bilemedim ben
hoşgeldin tatlım :)merhaba bende aranıza katılmak istedim çok eğlenceli bir topik olmuş bu topik :) ben daha nişanlı değilim bu sene nişan düşünüyoruz 2016da da evlilik Allah'ın izniyle :)
kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklıHatun biraz geç cevap veriyorum yada fikir desek daha doğru olur herneyse bence kız isteme de hediye verme. Tamam bu kadardı yazacağım.
hoşbuldum canımmhoşgeldin tatlım :)
ı
Benimde bir arkadaşım oraya gitti çok memnundu ama genelde poliklinikleri tavsiye ediyorlarümraniyede as lazere gittim. şuan kol için yine ümraniyenin çıkışında çamlıca tarafında ladonna güzellik diye bir yer var oraya gidiyorum. as lazer iyi fakat ürün satmaya çalıştılar beni soğuttular, yine de bacak için oraya gidicem. çok temiz bir yer hiç şüphen olmasın.
var mı söz nişan :)hoşbuldum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?