2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bide canım %100 bitmedi tek tük çıkanlar oluyor derken tüyleri mi kastettin?

valla benim bildiğim sarı tüyler içinde makineler var, lazerde tek bir makine yok ki. bunu araştır canım ütüleme diye bişey var mesela ince tüyler için diye duymuştum, alexanderın göremediklerini görüyor diye.

evet lazerden sonra incecik olarak bi iki yerde tüy çıkabiliyor, bunları almak istediğinde de yüzeysel alman gerekiyor ağda olmuyor arttırır diye. o zaman da aldıkça tüy biraz daha kalınlaşabiliyor. bana sorarsan hiç önemli değil bu kısmı. çünkü o eski halini düşününce şuan o kadar fark var ki. bilseydim ağdaya gittiğim zamanlarda da hemen koşa koşa lazere giderdim bir dakika beklemezdim o derece yani.

ya kızlar çeyiz topiği açmayı düşünüyorum ama bir mesaja 10fotoğraftan fazla eklenmiyor, bende 174tane fotoğraf var.

Aslında çok ideal bir hediye işine yaraması lazım alınan hediyeninde..ama şimdi nişan bohcasına konulmuyormu o ?

O da var tabi.. Bilemedim.

hoşbulduk canımm siz ne zaman nişanı düşünüyosunuz biz daha bu hafta konuşcaz bakalım zamana karar vericez çok heyecanlıyım :)

Canım bizim aileler daha tanışmadı, nişan yaza olur diye ümit ediyorum ama..

Kizlar lazer buyuk rahatlik..
Bence kizin en guzel ceyizi bu olmali
Daha gecen gun 2.seansina gitmis bendeniz soyluyo bunu. Ayda bir gidiyorum ve hani evde sortla filan gezeblrsn.hani hrnuz avuc ici gibi tertrmiz degil ama rahatsz edecek goruntu yok.
Kıl kokleri belli oluyo haliyle.5seanastan snra baya fark edecek.toplam 10seans gidicrm tum vucut.

Ve beyaz tenli ve tuylerimde bildigin erkek bacagi gibi kalin oldugu icin baya etkili olcagini soyledi yapan kadin.iyi sonc alcakmisim. Bnde boyle dusunuyorum

Ağda yapıyorum 1 senedir o yüzden oluştu zaten :) Nerde gidiyorsun canım lazere? Daha doğrusu istanbulda mısın? Hangi makineyi kullanıyorlar ve ne kadara gidiyorsun? Çok soru sordum ama

İstanbul beşiktaş aslında balmumcu da oğuz yanal kuaföre ait pamper yourself diye bir yer..ay adını unuttum makinenin ütüleme sistemi ama

Peki kuzu batıkların ortalama kaç seansta bitti? Birde lazer yöntem dışındakiler kalıcı olmuyor, bikaç senede tekrar çıkıyor diyorlar ağrısıda daha fazlaymış doğru mu bu? Ayrıca o tek tükleri ne yapıyorsun canım?

ben bir de koluma gidiyorum lazere, 3hafta oldu şuan hiçbişey çıkmadı. ve kol zor biten bir yer.

bacak olayına el atamadım ona da söz-nişandan sonra 250km hızla uçarak gidicem

ablam yaptırdı bacağını da, böyle bişey yok tertemiz çıkmıyor da

bernardonun çeyiz setine baktım..durumum müsait ama yaklaşık bir yıl var daha..alıp nereye koysamki..nişandan sonra almaya başlayayım en iyisi

Bende bacaklarımı futboolcu bacağına benzetiyorum hatta ağdaya gittiğim bi gün kız gördü oha dedi o derece sık koyu ve kalın Ama gelgelelim o tüylerin rengi bile açıkmış!! Neyse başka yerlerle de görüşeyim orasına güvenyordum sağlık ve hijyen açısından da yaa Canım sen tüm vücut kaça gidiyorsun? Birde sadece bikini bölgesi kaça yapılıyor biliyor musun?

Canım gittiğin yer neresi? Ve nerde?

valla seans saymadım ama toplam 6seans gittim, son 2 seansta hiçbişey çıkmamıştı bile. bir seans dahi gitsen çok büyük fayda görürsün. benim gittiğim yer batık losyonu nemlendirici gibi ürünler sattı yalnız bize. saf saf aldık, kullanmazsan geçmez filan yaptı, ben fazla kullanmadım bence satmak için yaptılar.

ben dayanıklıyımdır fazlasıyla, öyle fazla acımıyor bence. ilk gittiğinde hafif hoplatıyor seni her atış yaptığında ama sonraki seanslarda zaten azıcık çıktığı için asla ilk seanstaki gibi acımıyor. iğneli epilasyon var lazer dışında bildiğim, tek tek her tüyün dibine iğne batırıyor, çok zor bence bu. lazere gidip kalan tek tük tüyler için iğneliye gitmek çok mantıklı bence. ben şuan kalan az sayıda tüyü yüzeysel olarak alıyorum.

bernardonun çeyiz setine baktım..durumum müsait ama yaklaşık bir yıl var daha..alıp nereye koysamki..nişandan sonra almaya başlayayım en iyisi

evet ya yer derdi de var bende odam müsait diye yığdık oraya şuan odanın yarısında yaşıyorum alıp bi an önce taksit başlasın dedik peşin alamazdım ee alınca da hemen gönderiyorlar

Canım gittiğin yer neresi? Ve nerde?

ümraniyede as lazere gittim. şuan kol için yine ümraniyenin çıkışında çamlıca tarafında ladonna güzellik diye bir yer var oraya gidiyorum. as lazer iyi fakat ürün satmaya çalıştılar beni soğuttular, yine de bacak için oraya gidicem. çok temiz bir yer hiç şüphen olmasın.

kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...
neler neler aldım ben ona ya bide yalnız yaşıyor(du)
evin anahtarı bende tabi:)
kuş saat sevgili kitabı aşka gel oyunu dijital çerçeve süveter kişiye özel cüzdan kemer gömlek seti kalem çalışma masası için saat normal kol saati daha bi sürü şey aldımda aklıma gelmiyor :)

merhaba bende aranıza katılmak istedim çok eğlenceli bir topik olmuş bu topik :) ben daha nişanlı değilim bu sene nişan düşünüyoruz 2016da da evlilik Allah'ın izniyle :)
hoşgeldin tatlım :)
Hatun biraz geç cevap veriyorum yada fikir desek daha doğru olur herneyse bence kız isteme de hediye verme. Tamam bu kadardı yazacağım.
kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklı

Benimde bir arkadaşım oraya gitti çok memnundu ama genelde poliklinikleri tavsiye ediyorlar Son bir şey canım çok soru sordum ama fiyatı ne kadar bölgelerin herbirinin biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…