2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim bolumler ne peki?? Yardimci olmaya calisayim.. eger 3001 yani duz memurluk icinse uzulerek soyluyorumki 85 in altina dusmuyor ama baska bolumse sansiniz var demektir

Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)

Eklentiler

• IMG_20141006_143910.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20140822_171900.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20140825_184804.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 58
Canim kasimda yapiliyor. Bolumu ne peki? Insallah gonlunuze gore olur :)

Vallaa duZ CNM ya. Yazmissin zaten sansi yok diye.ne bileyim bazi yerler belki 70puanla basvyru aliodur ..tipki zabit kaatipkigi gibi.gerci o da cok zorlasmis artk...hayirlisi herks icin

Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)

Bnde takip etmeye basladm cnm..ellerine saglk.insallah biz kk uyelrine guzel yardmlarin dokunur :)

Insallah gonlunuze gore olur canim.. duz icin 84 filan almaniz lazim en kotu bolumler cok etkiliyor ise bi arkadasim 82 ile atanamayacak ama baska bi arkadasim 70 ile atanacak.. boyle sacma bi sistemm..
Canimm insallah hosuna gden seyler olur seve seve yaparim :)

Kuzum buarada benim bahsettigim merkezi atamalar. Bunlarin disinda aciktan alimlar oluyor onlarda sansiniz olabilir ama tabi biraz torpil istedigi asikar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…