- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ben çeyizime hiç peçete almadım aklıma gelmedi heraldehayalseverrr ben söz için zaten madame cocodan peçete almıştım, sağdaki üzerinde kuş ve alyans olanları kullanıcam
çeyizimde çok peçete var galiba soldakileri çeyize attım
resimler görünmüyo canım Ayy bunları da ilk defa görüyorum
Evet canım gerçekten benziyorsunuz sevdiceğimle demek ki burcunun özelliklerini yansıtan biri o da terazileri pek bilmiyorum ama resmen onu anlattınız hatunlapecetelik ne yaw bugun algilarim tamamen kapali ne kutulari anladim nede bunuu
Valla ben nasil biriyim diye dusundum de, iyi biriyim benceKararlaronda cok katidir terazi burcu, kendi dogrulariyla yasar asiri detaycidir, cok iyi de gozlemcidir. Sen anlamazsin belki ama O devamli kayit ediyordur her olayi her davranisi. Mesela ben izlerim izlerim karsi tarafa bisey demem ama bilirim. O bilmiyorum sanar ama bilirim, bence cok zekiyiz
burayi biliyorum is yerinde bi arkadasin da burda olmus, lakin biraz pahali degil mi
Anadolu yakasinda nakkastepede bridge restaurant var butceniz musaitse oraya bakin
resimler görünmüyo canım
Hmm bizde düğünden bi hafta önce yapacaz. Annemde dedi öyle. Bi tane damla aldık zaten. Şimdi daha çok şiştievet tatlım nikah için mecbur yaptık kağıt üzerinde.. çayla sil canım gözünü çok faydası olur
Var canım var errsell yaz ersel barut ysz cıksrBi tek aklmda bornova merkezde foto cihan vardi..cok sevndm cnm bu bilhileri vermene.bu kisilerin cektikleri fotolari nerden goreblrm.face yada instagram varmi.. Acaba dugun gunu alacatiya gidiolarmi.ben orda olsn cok iatiyorum.haftaici olck bizim.
günaydın canımmm :) eveett gidiyolar bildiğim kadarıyla canım ersel cok iyi acayip güzel fotoları var gercekten profesyoneller facebooktan sayfasını takip ediyorum ben btiyorum fotolara 2000-3000 ister diyodum nişanlıma fiyatını öğrenince havalara uçtum :) kadır adıgüzelinden erselinde facebook sayfası var inceleyebilirsin canım ben kısa filmde yaptırcm düğün günü dış çekimide haftaiçi bi gün yaptırcam :)Bi tek aklmda bornova merkezde foto cihan vardi..cok sevndm cnm bu bilhileri vermene.bu kisilerin cektikleri fotolari nerden goreblrm.face yada instagram varmi.. Acaba dugun gunu alacatiya gidiolarmi.ben orda olsn cok iatiyorum.haftaici olck bizim.
hayalseverrr ben söz için zaten madame cocodan peçete almıştım, sağdaki üzerinde kuş ve alyans olanları kullanıcam
çeyizimde çok peçete var galiba soldakileri çeyize attım
Vardır herhalde yok mudur ki bilemedim bak şimdi bende cahil cühelakafama göre plan yapıyorum öyle bilmeden :) :) haftaiçi çalışan eden oluyo bide şehir dışında akrabağlarım var benm ondan canım nikaha cok takılmıyorum ben aslında nasıl olsa düğünümde en yaknllarım olucak ama ayy böyle düşündükçe kafam karışıyo işte
en güzeli öyle yapmak canım ama biz tayin çıkmazsa ayrı şehirlerde yaşamayalım diye yaptık. geçmiş olsun canım çay iyi gelirHmm bizde düğünden bi hafta önce yapacaz. Annemde dedi öyle. Bi tane damla aldık zaten. Şimdi daha çok şişti
Evet hatta şubatta bile tayin isteyebilirsiniz :) kızlar ya şimdi bizm düğünü nişanlımın ailesi yapacak. Benim istediklerime karşı çıkarlar mı acaba diye düşünüyorm. Sonçta ben bi kere yapacam ve istediklerim onlara pahalı gelirse die düşünüyorm. Yani istediğim gelinlik foto ya da davetiye. Aynı durum ev eşyları içinde geçerlien güzeli öyle yapmak canım ama biz tayin çıkmazsa ayrı şehirlerde yaşamayalım diye yaptık. geçmiş olsun canım çay iyi gelir
Günaydın canımlaaar
Günaydın gelinciklerr :)
günaydınlar herkese :)günaydınnnnnlar ifenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?