Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım :)iyi akşamlar kızlar.bugün kayınvalidem görümcem eltilerim geldi.gayet güzel geçti.görümcem o kadar marifetli düşünceli ki.beni oturtup önüme servis yapıyo.bulaşıkları falan o yıkadı.çok yardımcı oldu.birde bana hediye almış.bizimkilerde sevmeye başladı iyice.
sözlümde düğün mekanını tuttu bugün.size gösterdiğim ilk yer.12 eylül akşamı![]()
Günaydın hatunlar![]()
Günaydın kızlaar uzun bir aradan sora işteyim bugünn :)
günaydın kızlar :)
günaydınn kızlarr
Günaydın:) bugün eşim gelecekti kahvaltıya. Ama ders programı değişmiş benimki de öğle sonu:) bende eşime hediye hazırlamakla uğraşıyorum :)))
Günaydın kızlar bugün tek dersm var hazırlanıp okula gitcem aksama ancak gelirim görüşürüz :))
Günaydın kızlar iyi haftalar.
Günaydın kızlarrr :)
Günaydın canıımm..
Henüz pek kimseler yok burada :)
Napıyosun ne var ne yook :)
canım ne şanlısısnbende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha
Allah yüzüme baksın inş
![]()
canım hak edince yapılıyor vallabenimkinin bir tane sevgilisi vardı. evimize gelip gidiyor. bizle konuşuyor ediyor. ananem vefat etti annemi arayıp bir başsağlığı dilemedi. 10 gün geçti ses yok. senmisin aramayan
msj attım kardeşimi sordum yanındamı falan filan die önce görüştüklerini öğrendim araları bozuk değildi yani sonrada okkalı bir msj attım, sen nasıl sana verilen değeri hak etmezsinde başsağlığı dilemezsin die
aman ablam şöle böle cvp geldi
bu msj üstüne annemi aradı ama eve 1 ay sonra geldi başsağlığına neymiş benden korkmuş oyüzden ve tabiki o son görüşüm oldu
![]()
Günaydın canıımm..
Henüz pek kimseler yok burada :)
Napıyosun ne var ne yook :)
Biz de de değişiklik yok canım. Aynı gidişatta devam ediyoruz çok şükür sorunsuz :)çok şükür canım iş yoğunluğundan çok bakamıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
canım bana 15gün bile yeter demişlerdi ama sn işin şansa bırakma yavaş yavaş bakmaya başla çünkü gelinlik biterse düğünün yarısı bitiyo gibi oluyoGelinlik için ne kadar süre önce bakmak gerekir ?
Canım tek bir yere sormuştum ben az 1,5 -2 ay önce demişti.Süre daha uzun olursa daha iyi olur diye de eklemişti![]()
canım bana 15gün bile yeter demişlerdi ama sn işin şansa bırakma yavaş yavaş bakmaya başla çünkü gelinlik biterse düğünün yarısı bitiyo gibi oluyo
Haha sende bendensin yavruumHatunlar daha 6 ay var ama benim aklımda model olmadığı için azıcık panik yaptım![]()
Canım denk geldikçe bakarsın mayıs haziranda da netleştirirsin:)Hatunlar daha 6 ay var ama benim aklımda model olmadığı için azıcık panik yaptım![]()
Haha sende bendensin yavruum
6 ay 1 hafta varama ben telaşlandım ya beğenemezsem ya bulamazsam diye.
Hatta bi model bulup bi kaç yere sordum ama 3000 den aşağı fiyat söyleyen olmadı sinir oldum![]()
Kına mekanı bulamıyorum kızlar![]()
Kına mekanı bulamıyorum kızlar![]()
Hahaha sen hangi ildeydin? İstanbul muu?Benimde 6 ay ,1 hafta,6 gün varSanki birşeylere yetişemeyecek gibi hissediyorum
3000 tl verirsem, gidip vakko dan bakarım ya![]()
Hahaha sen hangi ildeydin? İstanbul muu?
VAkkoda 3000 e duvak ve çiçek verirler anca bence![]()
![]()
Hahaha sen hangi ildeydin? İstanbul muu?
VAkkoda 3000 e duvak ve çiçek verirler anca bence![]()
![]()
İstanbulda mı?
Eee vakko için gayet iyiymiş valla..Gecen yıl arkadaşım 4000 tl ye vakkodan gelinlik aldı![]()
Canım ya Allah kolaylık versin. Ne zamandı kına?İzmirdeyim kızlar.
150 kişilik düşünüyorum. Pahalı olsun istemiyorum çünkü nişanlımla kredi çekip yapıyoruz herşeyimizi.
Canım ya Allah kolaylık versin. Ne zamandı kına?
Yardımcı olabilmek istiyorum ama ben İstanbuldayımHiç bilmem ki oraları
Kesinlikle haklısın canım. Nikah olacaksa bari o kısımda eğlenmiş olursunuz...24 nisan kına. 25 nisan nikah canım.
Sadece nikah olacağı için bari kına eğlenceli olsun istiyorum.
Haksız mıyım?
Hayırlı olsun canım :)
günaydın kızlar güzel ve yorucu bir hafta sonundan sonra geldim geri aranıza![]()
Maşallah canım bizim de öyle çok şükür :)Biz de de değişiklik yok canım. Aynı gidişatta devam ediyoruz çok şükür sorunsuz :)
Benimde 6 ay ,1 hafta,6 gün varSanki birşeylere yetişemeyecek gibi hissediyorum
3000 tl verirsem, gidip vakko dan bakarım ya![]()
teşekkür ederim tatlım :)