• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar kızlar.bugün kayınvalidem görümcem eltilerim geldi.gayet güzel geçti.görümcem o kadar marifetli düşünceli ki.beni oturtup önüme servis yapıyo.bulaşıkları falan o yıkadı.çok yardımcı oldu.birde bana hediye almış.bizimkilerde sevmeye başladı iyice. :KK36:

sözlümde düğün mekanını tuttu bugün.size gösterdiğim ilk yer.12 eylül akşamı :KK74:
Hayırlı olsun canım :)
Günaydın hatunlar :KK24:

Günaydın kızlaar uzun bir aradan sora işteyim bugünn :)

günaydın kızlar :)

günaydınn kızlarr

Günaydın:) bugün eşim gelecekti kahvaltıya. Ama ders programı değişmiş benimki de öğle sonu:) bende eşime hediye hazırlamakla uğraşıyorum :)))

Günaydın kızlar bugün tek dersm var hazırlanıp okula gitcem aksama ancak gelirim görüşürüz :))

Günaydın kızlar iyi haftalar.

Günaydın kızlarrr :)

Günaydın canıımm..
Henüz pek kimseler yok burada :)
Napıyosun ne var ne yook :)

günaydın kızlar güzel ve yorucu bir hafta sonundan sonra geldim geri aranıza :D

canım ne şanlısısn :KK70: bende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha :KK70: Allah yüzüme baksın inş :KK70:

Evet çok şükür o yönden şanlıyım çünkü bana dişlerini çıkarsa parçalarım onu :D

canım hak edince yapılıyor valla :KK70: benimkinin bir tane sevgilisi vardı. evimize gelip gidiyor. bizle konuşuyor ediyor. ananem vefat etti annemi arayıp bir başsağlığı dilemedi. 10 gün geçti ses yok. senmisin aramayan :KK70: msj attım kardeşimi sordum yanındamı falan filan die önce görüştüklerini öğrendim araları bozuk değildi yani sonrada okkalı bir msj attım, sen nasıl sana verilen değeri hak etmezsinde başsağlığı dilemezsin die :KK70: aman ablam şöle böle cvp geldi :KK70: bu msj üstüne annemi aradı ama eve 1 ay sonra geldi başsağlığına neymiş benden korkmuş oyüzden ve tabiki o son görüşüm oldu :KK70:

Az fena değilsin ha ama hak etmiş bu

Günaydın canıımm..
Henüz pek kimseler yok burada :)
Napıyosun ne var ne yook :)

çok şükür canım iş yoğunluğundan çok bakamıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın

Canım tek bir yere sormuştum ben az 1,5 -2 ay önce demişti.Süre daha uzun olursa daha iyi olur diye de eklemişti :KK70:

canım bana 15gün bile yeter demişlerdi ama sn işin şansa bırakma yavaş yavaş bakmaya başla çünkü gelinlik biterse düğünün yarısı bitiyo gibi oluyo

Hatunlar daha 6 ay var ama benim aklımda model olmadığı için azıcık panik yaptım :KK53:

Hatunlar daha 6 ay var ama benim aklımda model olmadığı için azıcık panik yaptım :KK53:
Haha sende bendensin yavruum :D
6 ay 1 hafta var :D ama ben telaşlandım ya beğenemezsem ya bulamazsam diye.
Hatta bi model bulup bi kaç yere sordum ama 3000 den aşağı fiyat söyleyen olmadı sinir oldum :(

Haha sende bendensin yavruum :KK70:
6 ay 1 hafta var :KK70: ama ben telaşlandım ya beğenemezsem ya bulamazsam diye.
Hatta bi model bulup bi kaç yere sordum ama 3000 den aşağı fiyat söyleyen olmadı sinir oldum :KK43:

Benimde 6 ay ,1 hafta,6 gün var :KK53: Sanki birşeylere yetişemeyecek gibi hissediyorum :KK17:

3000 tl verirsem, gidip vakko dan bakarım ya :KK76:

İzmirdeyim kızlar.
150 kişilik düşünüyorum. Pahalı olsun istemiyorum çünkü nişanlımla kredi çekip yapıyoruz herşeyimizi.
Canım ya Allah kolaylık versin. Ne zamandı kına?
Yardımcı olabilmek istiyorum ama ben İstanbuldayım :( Hiç bilmem ki oraları

Canım ya Allah kolaylık versin. Ne zamandı kına?
Yardımcı olabilmek istiyorum ama ben İstanbuldayım :KK43: Hiç bilmem ki oraları

24 nisan kına. 25 nisan nikah canım.
Sadece nikah olacağı için bari kına eğlenceli olsun istiyorum.
Haksız mıyım?

24 nisan kına. 25 nisan nikah canım.
Sadece nikah olacağı için bari kına eğlenceli olsun istiyorum.
Haksız mıyım?
Kesinlikle haklısın canım. Nikah olacaksa bari o kısımda eğlenmiş olursunuz...
Dediğim gibi İstanbuldayım ve İzmir hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık kii :(
Henüz ben de kına mekanı bulamadım ama senin baya az zamanın kalmış.. 2 ay var..
Ya çok sade bi yer bulup eğlenceli kısımlarını da ayrıca getirteceksin müzik vs gibi.
Ya da zaten hepsini içinde barındıran cafelere bakıcaksın.
Ne zor işler yaa stres oluyo insan

Back
X