- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Ben 31 ocak die hatırlıodum ama aaaaBen evlendim:) çook güzeldi kızlar ama çok ağladımöpüyorum sizi:)
Gelincikler günaydın,
Beni bu akşam isteyecekler yahu,şu saate kadar heyecan yapmamıştım. .Şimdi midem ağzımda geziyorum Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var
Günaydınlarrr
Canııım herşey çok güzel olucak dua ederim tabii tüm dualarım sende veLove01 de bugün Rahat ol sıkıntı yapma herşey kendiliğinden oluvericek bak görürsün Bende çalışmasam yarın gelirdim de
Günaydınlarrr
Ben 31 ocak die hatırlıodum ama aaaa
kuzuummm benim Allah utandırmasın bir ömür mutlu olun emi :)
Günaydın canımm, heycan dorukta desene herşey çok güzel geçer inşallaah :)
Aminnnn@Tikkabilla Çok sevindim adına canım , inşallah o günlerde gelicek :)
Günaydın
Günaydın , sağol canıım
Günaydııııınnnnn
Ayyyy isticekler seniiiArtık heyecanlan yaniii bencede Kaçarken beni de alsana burdann Beraber gideliimmmm
Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar inşallah günümüz güzel geçer , Allah herşeyi gönlümüze göre verir (Amin)
Son yarım saatim, izin formum elimde müdürü bekliyorum
Ne güzelll hayırlı yolculuklar :)Eviimeeeeeee gidiyoruuummmm şimdi direksiyon kursuna gitcem ordan da otogara yaşasııınnn :)
akşam 7 de evimdeyim inşallah kızlar :)
Kızlar selam hepinize grip oluyorum ben yaaaaaagreenandblue kuzu bekliyoruz akşamı dört gözle ve ne yaptın izin aldın dimi?
Etmeye çalışıyorum tek başıma yapayalnızzzA.s canım geçmiş olsun dikkat et kendine ... Aldı canım izin 1 saat önce çıktı :)
Etmeye çalışıyorum tek başıma yapayalnızzzoohh süper ne heyecanlıdır şimdi o sen nasılsın orya?
Ayyy bu aralar salgın var dikkat et bol bol ıhlamur nanelimon tüket canmKızlar selam hepinize grip oluyorum ben yaaaaaagreenandblue kuzu bekliyoruz akşamı dört gözle ve ne yaptın izin aldın dimi?
Canım dün bizim memleketteydi. Yarında eşimin memleketinde olacak canım:)Kuzu senin düğün ayın kaçındaydı oldu mu yoksa sonundaydı?????
Amin canım:) hepinize inşallah:)Hadi hayırlı uğurlu olsun darısı tüm gelinlerin başına
O değil tüm fotolarda kötü çıktım
canımmm yarın antepte seni bekliyorum:)Günaydınlarrr
Ben 31 ocak die hatırlıodum ama aaaa
kuzuummm benim Allah utandırmasın bir ömür mutlu olun emi :)
Günaydın canımm, heycan dorukta desene herşey çok güzel geçer inşallaah :)
Ben geldim
Cift dugunlumath 'imiz ilk dugunu atlattin nasilsin bakim
Nisanlacak kizlar nasillarYEKTA61 greenandblue
Birisi daha vardi nisanlanacak sanki
Kuzum yorgunum ama çoook güzel geçti herşey:)) sadece sonunda çok ağladımBen geldim
Cift dugunlumath 'imiz ilk dugunu atlattin nasilsin bakim
Nisanlacak kizlar nasillarYEKTA61 greenandblue
Birisi daha vardi nisanlanacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?