2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım madam coco'dan battaniye aldım çift kişilik, nevresim takımı aldım yine yine :) Bernardodan da betty boop'lu kahvaltı takımı ve seramik tencere seti aldımm :) :)

Ayy çok güzel şeyler almışsın, canım çekti

günaydın kızlar

çelik alyans hakkında fikriniz var mı ?

bu alyans nasıl

Canım benim pek hoşuma gitmedi sanki özellikle de ilki, sadece bunlar değil hiçbir alyans hoşuma gitmiyor benim ya napıcaz bilmem

selam kızlar :)

Selam canım.. :)

alyans seçiminde klasikten şaşmıyorum ya her türlü kullanışlı

Ayy çok güzel şeyler almışsın, canım çekti

Canım benim pek hoşuma gitmedi sanki özellikle de ilki, sadece bunlar değil hiçbir alyans hoşuma gitmiyor benim ya napıcaz bilmem

Selam canım.. :)

canım biz kendi aramızda takacağız şimdiki yüzükleri vve inanılmaz kararsızım gideceğim yerde inşallah güzel bişey bulurum.

aile arasında olanda ne yaparım bilmiyorum senin ne zaman nişanın canım

Benim nişan belli değil ama yaza olur diye ümit ediyorum canım

ben geldimmmmmmmmmm
ayyy şu hayatta tek ders için okula gitmek kadar zor bişey yok benim için kızlar:)

slm kızlar..keyifler nasıl?
bernardo da sözde indirim var...online alışveriste hiçbirsey kalmamışş

slm kızlar..keyifler nasıl?
bernardo da sözde indirim var...online alışveriste hiçbirsey kalmamışş

tükenmiş mi bn hafta sonu kelebekli kırmızılı bir kahvaltı takımı gördüm dibim düştü sevgilim bni mağazadan çıkarmak için bin uğraş gösterdi :)

çiziliyo dyolar canım onuya
ben nişanlanalı on ay oldu çook dikkatli bakmadıkça çizik falan belli belirsiz parlatılabiliyo arada bakımı yapılabilir ama içi dolgulu olanlardan bakın mutlaka boş olanlar var çökme yapıyo

Kızlar ben nişan yapmadm söz nişan bir oldu bişeyde dağıtmadık öyle hediyelik ama aliexpresste cok güzel şeyler varr bi bakın deriim :)
Aliexpress bana da çok uygun geldi. Harika şeyler var ve çookk uygun ama Tikkabilla nın da dediği gibi satıcıyı iyi araştırmak gerekiyor galiba çünkü 30 dolara harika gelinlikler gördüm o sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…