Aynen canım ya dediğin gibi yumurtlamadan sonra adet dönemine kadar kaz kez ay hamile miyim değilmiyim bir sürü triplere giriyorum :) bu ay gonal f iğne kullandım cnm her iki yumurtaligimda da 8er 10 ar tane yumurta oluştu ve hepsi birden gelişti doktorum da çok umutlu hata muhtemeln çoğul gebelik olucak diyo yani allahın izniyle tabi ama hem bir yanım çok ümitli bir yanımda tabi her zamanki gibi kuruntu lu panik atak :) inş hayırlısıysa olur ztn cnm ya nasip kısmet ne desek ye yapsak boş
Valla canım insan kafaya takıyor illaki ya bu sefer stres olmamak ta elde değil yani ins daha fazla stres olmadan gelir bebişler :) bat 13 mart cnmİnşallah nasibin bu aydan gelir o zaman hayırlısıyla. Ben ikinci çocuk için strese girmem diye düşünüyordum hep oğlum küçükken. Korunmayı bırakırım ama öyle özel bir çaba göstermem diyordum ama ne mümkün. Oğlanda bu kadar uğraşmamış bu kadar strese girmemiştim :))) Deli gibi belirti arıyorum vücudumda :) Umarım bu ay aynı şeyi yapmam. Çok yorucu oluyor böyle. Senin bat ne zaman? Ekleyeyim listeye. Uğur getirir belki
Valla canım insan kafaya takıyor illaki ya bu sefer stres olmamak ta elde değil yani ins daha fazla stres olmadan gelir bebişler :) bat 13 mart cnm
Selam kızlar Bat : 20 Mart :) Ve bu ay ilaçlarım bitti.. Aranıza döndümmVarmı tavsiyesi olan neler yapmalıyım bu ay
Ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı.
İnşallah canım benim ya senin iyi niyetine çok inaniyorum kalbinin temizliği bana uğur getirsin inş çok saol cnm bnmEkledim ilk sayfaya. Hadi elim uğurlu gelir inşallah
Kuşlar çok kötüyüm bugün doktordan geldik aylik kontrolumuz Vardi bebeğim hic kilo almamis nerdeyse 3900 doğmuştu 4100 ciktitabi sarilik için hastaneye yattigimiz da 3700du ona gore hesaplasam 19 günde 500 gr almis oluyor ama iste doktor ona bakmiyor . Karindan USG istedi neye bakicak acaba bi bilginiz varmi . Valla hic birşey anlamadim lohusalik ayri sarilik ayri simdi bide bu cikti morelmen sifirim . En mutlu olmam gereken günlerim ne biçim geçiyor :'(
Baslatti zaten doğusunda ne şekilde olursa olsun . Yazik yavrum hep acmisCanım şuan ince düşünüyosun. Sabret daha çook güzel günler gelicektir emin ol. Doktorlar herşeyi araştırmak zorunda kilo alımı yavaşsa büyük ihtimal mamaya başlatacaktır
Baslatti zaten doğusunda ne şekilde olursa olsun . Yazik yavrum hep acmis
Ben heyecan yaptım adetim bitse diye gözüne bakıyorum.
Merhaba bizde bu ay bebeğe karar verdik 1.5 yillik evliyim bu ay hic bir belirtim yok adetine 10 gün var. Ara ara sol kasigima çok hafif agri giriyor.muhtemelen hamile deilimdir ilk bebek yapmaya karar verdiğimiz gün rüyamda 4 aylik hamile olduğumu gördüm doktora gitmiştir belki psikolojik tir bilmiyorum.bugünde kucagimda bir bebek gördüm ve emziriyordum.ikizlerin olsun çok istiyorum ben ikiz tekiyim teyzelerimde hep ikiz doğum yapmis. Babamin ailesinde de ikizler var ikizim olma olasiligim var mi sizce? Bide belirtiler ne zaman basliyo benim 10 günüm var ama belirtim yok
Kuşlar çok kötüyüm bugün doktordan geldik aylik kontrolumuz Vardi bebeğim hic kilo almamis nerdeyse 3900 doğmuştu 4100 ciktitabi sarilik için hastaneye yattigimiz da 3700du ona gore hesaplasam 19 günde 500 gr almis oluyor ama iste doktor ona bakmiyor . Karindan USG istedi neye bakicak acaba bi bilginiz varmi . Valla hic birşey anlamadim lohusalik ayri sarilik ayri simdi bide bu cikti morelmen sifirim . En mutlu olmam gereken günlerim ne biçim geçiyor :'(
Selammm
Benimde sat 22 Ocak. Dün beta hcg 938 çıktı. Beklemedeyim.
sağlıkla kucağınızda görün kuzunuzu arkadaşımSelammm
Benimde sat 22 Ocak. Dün beta hcg 938 çıktı. Beklemedeyim.
Slm kızlar iş yogunlugundan dolayı fazla bakamıyorum ama hep aklımdasınız :)
cnntrm Tatlım senın benım bat larımız aynıydı sanırım 24 şubat , ynalış mı hatırlıyorum .Belki yazmışsındır ama takıp edemedıgım ıcın goremedım , ne zaman regl oldun .
Dun sabah oldum canım son aylar düzensizlik baş gösterdi hep 28 olan döngü 25-25-33-26 şeklinde son 4 aydır. Sen oldun mu bugün peki??
G
Günaydın tatlım ,
Evet dün gece oldum .Bu ayda hayal kırıklıgı maalesef demekten artık sıkıldım ve yoruldum .
Aynen canım ya insanın yapıcagi varsa da kaçıyor resmen :) bir görev gibi :) bu arada benim ovulasyon testim 3 gün üst üste çift çizgi cikti bir bilgin var mı cnm ya acaba çok yumurtam olduğu için mi öyle hepsi arka arkaya çatliyor da hep çift çizgi çıkıyor ne dersin bir bilgin var mı ?Beni regl olmaktan ziyade yine çalışma olacak fikri yoruyoryumurtlama dönemimi unutsam çok iyi olacak. adı çalışma olunca sinir bozucu oluyor eylem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?