2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Oyyyyyy minik pipi geliyorrrrrrr.
Ben de yoğun çalışıyorum kuzum aklımdan çıkmış.
Ben o kadar dedim Yeşimin kız, senin erkek hissediyorum diye.

Babalar hep kız ister zaten.
Sağlıklı olsun da kızmış, oğlanmış hiç önemi yok. İşin eğlencesi sadece.
Tabukide herkesin tercihi farkli bakalım yesimcimin ne çıkacak saglikli olsunlarda benim icin cok farkli idi eşim erkeistiyorumdu. Bdoktorundanumda sordu erkek derseniz sasirmam ama kiza sasiririm dedim. Ama erkek deyince cookkk mutlu oldum yaaa. Ama dedidoktorayada sagligi onemli diye

Allah bizlere de nasip etsin. Ne güzel heyecanlarrr

Ayyy evet yesimcim;-) doktorum bugun bayramlik alin dedi bizde gittik kıyafet aldik;-) cookkk tatlı yaaa bu arada sen 3 yada 4boyutulu gordun mu bebegi daha biz bakmadik oyle zamani mi var acaba
İkili test için gittiğimde gördüm. Renki oluyor sarı turuncu arası bişey ve bebek çok net belli oluyor. İlerleyen aylarda kullanıyoruz daha çok bunu dedi. Yüzü heryeri net olarak görünsün diye. 4lü test ultrasonuda onunla yapılıyor diye biliyorum

Evet canım galiba bende 2 li testte gittigimde azicij gördüm ama cok degil demek ki haftaya sali 4 lu test var inşallah bende heyecandan sormamisim. Gerci o acti cok belli değil diye kapattı demek;-)

Babalar hep kız ister zaten.
Sağlıklı olsun da kızmış, oğlanmış hiç önemi yok. İşin eğlencesi sadece.
Benimkine göre kesin kız oluyor zaten :) adamın acayip zevkleri var:)) sabah ben hazırlanırken onuda yanımda süslenirken hayal ediyormuş,aynı kıyafetleri alıp giyecekmişiz daha neler neleer.. Doktor erkek diyecek adam hayal kırıklığı yaşayacak diye korkuyorum :)) erkek çocuklarınıda şöyle 2-3 yaşına kadar seviyorum sonra onlarada ilgim kalmıyor :)) galiba benim çocukla ilgili sıkıntım var :)))) insan kendi çocuğu olunca her koşulda seviyor heralde,inşallah yani :))

Seviyor seviyor merak etme. Benim arkadaşım yeğenlerini bile sevmezdi, çocuğunu deli gibi seviyor.
Benim eşim hiç hevesli değil öyle bebek konusunda. Mesela bu tip hayaller kuran hep benim, eşim daha ortada bir şey yok neyin hayalini kurayım modunda.

Senin eşin pek bi sevimli bu planlarıyla, inşallah çok iyi anne-baba olacaksınız.

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim, darısı bize inşallah

Bizdede durumlar tam tersi,adam hayal kuruyor bende dur bi bakalım önce doğsunda deyip hayallerini suya düşürüyorum :) bana benzeyecekmiş kız olacakmış bla bla bla :) ya erkek olursa diyorum biraz bozuluyor sonrada olsun canım kardeşine abilik yapar diyor (2.yide yaptık bu arada haberim yok ) :)) severiz tabi sevilmez mi hiç,siyah beyaz fotografı bile çok tatlı :)) darısı başına tatlımm en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…