2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah, ben de senın alırım :=)

İnşallah hayırlısıyla benim de olur bir gün:)
Şükür iyiyim ne olsun, benim çocukların tercih dönemindeyiz işte çok yoğunum o yüzden, haftasonu da bol bol temizlik yaptım. Ramazanlık var bir de. Uğraşıyoruz işte.

.
Yalnız senin de tahlil ertesi gün çıkıyormuş, çok uzun yaaa. Sen yine de bir idrar testi yaparsın belki:)

evet idrar testi de alacağım yarın canım

dreamy07 canım şimdi fark ettim sen kolposkopi biyopsi topiğinde de varmissin smear sonucun çıktı mı merak ettim temiz çıkmıştır inşallah
kuzu smear yaptırmadım bir hafta da cıkıyormus bende 1 hafta sonra burda yokum tatile gidicem dönünce yaptırıcam

Aynen cnm.yumurtaliklarda kist war.ilacsiz adet olamam ben

anladım canım kullandığın ilaç glifor demiştin sanırım adet söktürücü falan mı yoksa tedavi amaçlı bir şey mi fazla soru sordum sanırım kusura bakma merak ettim sadece pko çeşitleri varmış diyorlar ya başka arkadaşlarda da var ama mesela onlar geç de olsa adet görüyorlar seninki daha farklı sanırım onlardan

kuzu smear yaptırmadım bir hafta da cıkıyormus bende 1 hafta sonra burda yokum tatile gidicem dönünce yaptırıcam

1 hafta dediğin nedir ki canım ben cerrahpaşada bir ayda aldım sonucu :) adet kanaman bittikten bir hafta sonra gidersen daha sağlıklı sonuç alınıyormuş biliyorsun değil mi ona göre ayarla dönüşte randevunu

tedavı amaclı cnm glıfor.ınsülün dırencı warmıs bende.bu hap yumurtalıklardakı baskıyı kaldırıyor duzenlı adetı saglıyor yanı demem o ki yumurtlamayı saglıyormus.ıns işe yarar..aynen cnm bazıları 28 gune bır adet gorur ama pkodur bazıları gec olsada adet gorur mesela 4o gunde bır falan.ama benım adet asla ılacsız gelmez.sanırım ınsülün dırencınden oda.inş bu haptan umudum war.

hmm inşallah faydasını görürsün tez zamanda önce bu durumdan kurtulur ardından da bebişine kavuşursun ya da daha da iyisi ikisi birden oluverir :)

İnşallah hamilesindir canım

Kizlaarrr Günaydın ama kimse benim cumartesi randevumu hatirlamamis:'(
Hem bebegimi gördüm acayip büyümüş bide cinsiyet ogrendik hemde bacaklarinin altindan baktdoktorur bebeğim de ayırmış oynuyordu kıpır kipirdi;-) veeeee oğlum oluyor 100 de 100 dedi doktor. Zaten popo arasindan acayip belirgindi pipisi;-)

Gözünaydın canım,en zevkli bölüme geçtin başlasın alışverişşş

canım hayırlısı olsun,gözünaydın :) Ysmdfn dediğin gibi en keyifli zamanları başladı esoes1919 in, darısı benim başıma :)
Ysmdfn sen ne zaman gidiyorsun bir daha doktora?

Gözünaydın canım,en zevkli bölüme geçtin başlasın alışverişşş
Ayyy evet yesimcim;-) doktorum bugun bayramlik alin dedi bizde gittik kıyafet aldik;-) cookkk tatlı yaaa bu arada sen 3 yada 4boyutulu gordun mu bebegi daha biz bakmadik oyle zamani mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…