inşallah, ben de senın alırım :=)
Şükür iyiyim ne olsun, benim çocukların tercih dönemindeyiz işte çok yoğunum o yüzden, haftasonu da bol bol temizlik yaptım. Ramazanlık var bir de. Uğraşıyoruz işte.bilmiyorum canım bu ay eskisi aylar kadar heyecan yapmıyorum biraz da orucun yorgunluğu diyorum kendi kendime yarın sabahtan kan vereceğim bakalım sağlık ocağında salı günü de belli olur YARABBİM hepimizi hayırlısıyla sevindirsin inş amin sen nasılsın canım sağlığın nasıl
evet idrar testi de alacağım yarın canımİnşallah hayırlısıyla benim de olur bir gün:)
Şükür iyiyim ne olsun, benim çocukların tercih dönemindeyiz işte çok yoğunum o yüzden, haftasonu da bol bol temizlik yaptım. Ramazanlık var bir de. Uğraşıyoruz işte.
.
Yalnız senin de tahlil ertesi gün çıkıyormuş, çok uzun yaaa. Sen yine de bir idrar testi yaparsın belki:)
Hadi bakalım Rabbim inşallah bu sefer miniğini göndermiştir.evet idrar testi de alacağım yarın canım
inş canım bakalım hayırlısı diyorum hepimiz seviniriz inş canımHadi bakalım Rabbim inşallah bu sefer miniğini göndermiştir.
Adetlerim duzenli pko yda herhangi birsey yok
Var canım Allah bağışlarsa bir oğlum var 3 yaşında.. hmm sürekli söktürücü mü kullanıyorsun nasıl oluyor ben pek anlamam pkodan da duyduğum kadar işte
kuzu smear yaptırmadım bir hafta da cıkıyormus bende 1 hafta sonra burda yokum tatile gidicem dönünce yaptırıcamdreamy07 canım şimdi fark ettim sen kolposkopi biyopsi topiğinde de varmissin smear sonucun çıktı mı merak ettim temiz çıkmıştır inşallah
Aynen cnm.yumurtaliklarda kist war.ilacsiz adet olamam ben
kuzu smear yaptırmadım bir hafta da cıkıyormus bende 1 hafta sonra burda yokum tatile gidicem dönünce yaptırıcam
anladım canım kullandığın ilaç glifor demiştin sanırım adet söktürücü falan mı yoksa tedavi amaçlı bir şey mi fazla soru sordum sanırım kusura bakma merak ettim sadece pko çeşitleri varmış diyorlar ya başka arkadaşlarda da var ama mesela onlar geç de olsa adet görüyorlar seninki daha farklı sanırım onlardan
tedavı amaclı cnm glıfor.ınsülün dırencı warmıs bende.bu hap yumurtalıklardakı baskıyı kaldırıyor duzenlı adetı saglıyor yanı demem o ki yumurtlamayı saglıyormus.ıns işe yarar..aynen cnm bazıları 28 gune bır adet gorur ama pkodur bazıları gec olsada adet gorur mesela 4o gunde bır falan.ama benım adet asla ılacsız gelmez.sanırım ınsülün dırencınden oda.inş bu haptan umudum war.
5 aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum buay cok calişma olmadi elimde 2 tane gebelik testi vardi bitsin artik diye yaptim 2 cizgi silik ama net bi sekilde de goruluyor şasirdim daha adetime 4 gun var 2.testide yaptim yine 2.cizgi cıkti yarin kan tahlili yaptiricam umarim olur dua ediyorum bebegim olsun diye
Gözünaydın canım,en zevkli bölüme geçtin başlasın alışverişşşKizlaarrr Günaydınama kimse benim cumartesi randevumu hatirlamamis:'(
Hem bebegimi gördüm acayip büyümüş bide cinsiyet ogrendik hemde bacaklarinin altindan baktdoktorur bebeğim de ayırmış oynuyordu kıpır kipirdi;-) veeeee oğlum oluyor100 de 100 dedi doktor. Zaten popo arasindan acayip belirgindi pipisi;-)
Kizlaarrr Günaydınama kimse benim cumartesi randevumu hatirlamamis:'(
Hem bebegimi gördüm acayip büyümüş bide cinsiyet ogrendik hemde bacaklarinin altindan baktdoktorur bebeğim de ayırmış oynuyordu kıpır kipirdi;-) veeeee oğlum oluyor100 de 100 dedi doktor. Zaten popo arasindan acayip belirgindi pipisi;-)
Ayyy evet yesimcim;-) doktorum bugun bayramlik alin dedi bizde gittik kıyafet aldik;-) cookkk tatlı yaaaGözünaydın canım,en zevkli bölüme geçtin başlasın alışverişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?