teşekkürlerr inşallahh hepimiz içinn :))hayırlı olsun cnm =)
acele ediyorsun. isteme için 1 hafta bile yeter bence. benim istemem de 1 gün gömlek krevat parfüm çorap kemer kravat aldık bohcaya koyduk. söz medili yaptırdık 1 haftada sipariş yaptık geldi. gelen misafirlere kalpli sabun yaptırdık ve küçük kavanozlara kahve koyup tülle süsledik herkesin çok hosuna gitti. kendim içinde sade düz bir elbise giydim tamamdır hazırımkızlarrr 28 martta istemem olucak ve ben daha hiç bişey almadım ne bohça için ne de kendim için acaba beni mi acele ediyorum çok stres yaptım .. yardımmmm
inş canım az kalmış hazırlıklar ne durumda b aya yola girmiştirkızlar merhaba bende allah nasip ederse 14 haziran 2015 te evleniyorum
Herkese merhaba. Bizde 3 yıllık ilişkimizi evlilik ile taçlandırma karar aldık. Kısmetse Mayıs 2016 geliniyim. Maddi duruma göre daha erkene de çekilebilir. Önümüzdeki eylül, ekim gibi nişanımız olacak. Balayı olarak Antalya taraflarını düşünüyoruz... O kadar mutluyum ki...Rabbim herkese bu süreci yaşamayı ve sevdiğiyle bir yastıkta kocamayı nasip etsin
Merhaba.Benimde nisanda nişanim oldu. 2 yildir sevgiliydik 2013de tanismistik. 2016da dugun dusunuyoruz Allah kismet ederse
Kismetse bende agustos 2016 geliniyim
Rabbim herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?