• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

ayy hepsi cok guzel canim bende siparis vercem soz tepsisi icin seninkilerde hepsi cok hos.soz icinde hediye düşünüyorum davetlilere tipali siselerin cok hos olmus

hepsiyle tek tek kendim ilgilendim canım :) $images.jpg 40 adet bu şekilde hazırlamayı planlıyorum:16:

Merhaba bayanlar nasilsiniz? Çok uzun zaman oldu girusmeyeli izlemisin bu topicte yazmayı :) sonunda uygulamaya tekrar erisebildim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada bayanlar yeni katilanlar olmuş aramiza :) hoşgeldiniz hepiniz :) tekrardan tanitayim kendimi :) yaş 23 benim oldukça sıkıntılı bir kabul ettirdi donemi atlattik ama çok şükür aileler oturdu tanisti söz için gün kesildi bayramın 3.günü sözüm olacak nasipse evde. Simdilik borcumuz olduğu için sadece yüzük takacak sevdicegim ama beğendiğim söz bileziğini eylül ekim gibi alacak ve nasip olursa 2015 bahar gibi nişan 2016 yaza da düğün düşünüyoruz tabi tamamen su anda durumumuza bagli belki daha erken bile olabilir :) yani inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mutlu hatun aramızda 3 gün var söz için :) nasıl hazırlıklar başladı mı?

ohooo nerdeyse bitirdim canım :)
kıyafetim pasta kurabiye yüzüklerimiz yok sadece:1: hee bide makasla yüzük yükseltileri belki yükselti kullanmam bilmiyorum:1:
senin hazırlıklar tamam mı:16:

ohooo nerdeyse bitirdim canım :)
kıyafetim pasta kurabiye yüzüklerimiz yok sadece:1: hee bide makasla yüzük yükseltileri belki yükselti kullanmam bilmiyorum:1:
senin hazırlıklar tamam mı:16:

maşallah kalan herşeyin tamam yani :P saydıklarınsız olmuyor kız zaten o işler :D benim yüzükte kararsızım elbisemi seçtim sayılır tepsimi de yaptırıcam bir arkadaşım yapıyor bu işleri çerçeveli hazırlıycak pastave kurabiyeleri kendim yapıyorum zaten :D yani aslında hazır hepsi ama teoride hazır pratikte henüz bir gelişme yok D:

Selamlar... Kısmetse ben de 2015 Temmuz'unda gelin oluyorum. Söz nişan bitti şimdi sıra düğün hazırlıklarında. Ev hazır ama onun dışında hangi işin neresinden tutacağıma dair en ufak fikrim bile yok :/

merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun hepinizin inş.hersey gönlünüzce olur bende tahminen 2015 şubat gelini olcam inş...cumartesi istemem var heyecan dorukta dualarınızı eksik ettmeyin :)

merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun hepinizin inş.hersey gönlünüzce olur bende tahminen 2015 şubat gelini olcam inş...cumartesi istemem var heyecan dorukta dualarınızı eksik ettmeyin :)

İnşallah herşey güzel olur. Sana stres yapma demiycem çünkü ne kadar hazır olursan ol isteme anında heyecan tavan yapıyor:)

Back