- 8 Eylül 2014
- 208
- 258
- 73
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımm ya evet korkuyorum babamdan ya bian vermiyorum beğenmedim derse babam çünkü babam ikizler burcu belli olmuyor yani bide heyecandan çok zayıfladım çöp gibi yüzüm sivilce doldu nolcak bilmiyorum şimdiden çok heyecanlıyım bayılabilirimİnşallah herşey güzel olur. Sana stres yapma demiycem çünkü ne kadar hazır olursan ol isteme anında heyecan tavan yapıyor:)
seninki nasıl gecti canım düğün tarihin belli mi inş.seninde herşeyin güzel olur :)İnşallah herşey güzel olur. Sana stres yapma demiycem çünkü ne kadar hazır olursan ol isteme anında heyecan tavan yapıyor:)
hayırlı olsun canım git bak biz abim için baktık fotodan farklı olabiliyo bazen yani fotosu güzel oluyor bakınca değişikk yada fotosunu begenmiosun gidince begeniosunSelam kızlar. Bugün düğün mekanı için bir kaç yer baktım internetten. Fiyatlarını araştırdım. Sanırım içlerinden birinde karar kıldım ama gidip görmedim henüz. Daha bir yıl var ama sanki yarın düğün olacakmış gibi heyecanlıyım.
Evet... Hele de gece çekilen fotoğraflarla gündüz çok farklı oluyor. Gerçi ben gündüz düğünü düşünmüyorum ama gidip birebir bakmak en mantıklısı.hayırlı olsun canım git bak biz abim için baktık fotodan farklı olabiliyo bazen yani fotosu güzel oluyor bakınca değişikk yada fotosunu begenmiosun gidince begeniosun
seninki nasıl gecti canım düğün tarihin belli mi inş.seninde herşeyin güzel olur :)
bencede canım ortamı gör hepsinde bence fikir değiştiren oluyor çünküEvet... Hele de gece çekilen fotoğraflarla gündüz çok farklı oluyor. Gerçi ben gündüz düğünü düşünmüyorum ama gidip birebir bakmak en mantıklısı.
amanınnnn kuzum bizim isteme söz sonraki gün olursa kısmetse inş.ama sadece cekirdek aileler gelcek nişanda kınayla bir olcak ayrı kalabalık bişe düşünmüyoruz..ayy zormuş seninki ben bayılırdım 26 kişi bana bakıyor o kadar kahve amanın ama Allahtan güzel geçmiş geçmiş olsun hastanıza kuzum..inş.düğün daha güzel geçer :)Benimki çok komikti:) Nişanlımın ailesi başka bir şehirde ve biraz telaşımız vardı açıkcası. Bir hastamız vardı. O yüzden bayram biter bitmez, tanışma, söz, nişan üçü bir arada oldu. Ama çok şükür herkes birbirini çok sevdi. Çok neşeliydik. Evde yaptık zaten istemeyle aynı anda olacak diye. Sadece çok yakınlarımız vardı. Ve ben taaaaaammmmm 26 kahve yaptım
hahaah aynen bendeeBen 2016 için düşünüyorum ama sadece ben
Ailemin zerre haberi yok
benim de 2016 eylül olucak kısmetse ama henüz taslak halinde :))