2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce

Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce

Hiçte abartılı olmaz bence :) hem insan o gün ne giymek istiyorsa onu giymeli sonuçta senin en özel günün :) eğer kabarık birşey değilse abartılı olmaz :)

Kız evi olarak düğün nişan kaça mal olur toptan bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bütçeye göre değişiyor canımm
biraz önce bi set aldım magzada büyülenmiş gibiydim ama magzadan çıktıktan sonra resmen içime oturdu

bankanın yolları taştan bana kredi yolları göründü yavaştan yavaştan desenize pfff erkek arkadışmda bi o kadar kredi çekse evlenince kuru soğana talim ederiz artık

Cnm benim bildiğim gelin kayınvalideylede oturacaksa eşyalar yenilenir gelin çeyizini serer mutfağa bizde öyle oluyor yani

Son düzenleme:

Hiçte olmaz gayet şık olur cnm

yok canım evlilik seti diyolar nevresim pike seti fransız dantelli işlemeli saten 700 tl

Biliyorum o takımları çok zarif ve hoş oluyorlar cnm güle güle kullan

Cnm benim bildiğim gelin kayınvalideylede oturacaksa eşyalar yenilenir gelin çeyizini serer mutfağa bizde öyle oluyor yani
aaa evet bende öyle biliyorum bizdede öyle oldu mesela kuzenim evlendi herşey yenilendi öyle demirbaş eşyalar hariç evde ne varsa dağıtıldı kız kendi eşyalarını kendi zevkine göre serdi
Biliyorum o takımları çok zarif ve hoş oluyorlar cnm güle güle kullan

çok sagol canım

Ayy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…