2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Canlarrr beni de araniza katin bi zahmet
InsaAllah 2015 gelini olacagim Allah nasip ederse , bu sene olamadik bir takim sikintidan dolayi... ama olsun, saglik olsun degil mi
Bakalim Nisan 2015 gibi dusunuyoruz Pasam'la !

Bu arada ben Fransa'dan katiliyorum, onun için simdiden kusuruma bakmayin tam düzenli türkçe yazmazsam

merhaba ayy ne güzel en çok görmek istediğim yer Fransa
hayırlı olsun bu arada

merhaba ayy ne güzel en çok görmek istediğim yer Fransa
hayırlı olsun bu arada

Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah Cok özledim çoook

Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada)

Mutluhatun sana da hayirli olsun, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin, yüzlerimizi guldursun, kalplerimizi de sevgiyle doldursun insaAllah

Son düzenleme:
Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah Cok özledim çoook

Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada)

bilmiyorum ki bende bugün yazdım buraya 21 yaşındayımm yazın gelirsin belki buraya

bilmiyorum ki bende bugün yazdım buraya 21 yaşındayımm yazın gelirsin belki buraya

Oy kuzummm sen daha küçücüksün Evlilik ne zaman Allah nasip ederse canim ?
InsaAllah Agustos ayinda gelirim Istanbul'a

Hosgeldin cnmm benim ne demekk.Hadi hayirlisiyla insaAllah ikk gelinlerinizden olursunn

Topigimizin ablasi 26 yasinda olan karkralicesiydi ama epeydir takilamiyor nisani bozuluyir sanirim ailesi yuzunden.istemiyor annesi ve babasi

Bende 23 yasindayim cnm

miniciğim ben :) seneye okul bitince inşallah abla eylülde sözüm olsun da şimdilik bana yeter
gelirsin inşallah gezersiniz bol bol

Hosbulduk cannn InsaAllah öyle olur, çok istiyorum ve seviyorum Ben galiba yanlis topige yazmisim 2014/2015 gelinlerine yazmaliydim çünkü bizim söz/nisan nasipse eylül'de olacak ve nisan/mayis 2015 gibi evlenmeyi düsünüyoruz. Amannnn bosverrr ! Her yere de yazarimmm

Ok o zaman yeni ablaniz ben oldum. InsaAllah karkralicesi 'nin durumu da duzelir. Bende o yollardan geçtim, benim ailemde sikinti yaratti ama çok sükür atlattik onlari Zor zorrrr ! Ama hakkinda hayirlisini diliyorum arkadasimiza

Son düzenleme:
miniciğim ben :) seneye okul bitince inşallah abla eylülde sözüm olsun da şimdilik bana yeter
gelirsin inşallah gezersiniz bol bol

Mini minacik haha
InsaAllah canim benim, söz ile baslayin hayirlisiyla gerisi gelir elbette

1. yıl 3 ay oldu işte bizimde :)3. ayda evlenme teklifi aldım galata kulesindee
2. yılımızın içinde evlenicez bizde inşallah

Demeee ! Bizim damat adayi baya hizli çikti desene MasaAllah size, Allah tamamina erdirsin
Ben daha bekliyorum Pasam'in evlilik teklifini ... :18: Ama olacak gibi bakalim hayirlisi
Zaten dedim ona "evlilik teklifi yoksa beni gelip istemeyin" haha çok kötüyümmm

kıyamam ben ona yaaa

ayyy eniştede eyfel kulesinde teklif eder artıkkk bende demiştim aramızda ne konuşursak konuşalım teklif yoksa icraatta yok demiştim

kıyamam ben ona yaaa

ayyy eniştede eyfel kulesinde teklif eder artıkkk bende demiştim aramızda ne konuşursak konuşalım teklif yoksa icraatta yok demiştim

Ya birak eyfel kulesini daha sade bir seye de raziyimmm
Ama bana takiliyor iste, geçen sefer "yaw eskiden evlilik teklifi mi varmis?!" dedi de güldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…