Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben resimleri yükleyemiyoruminsert image butonundan deniyorum ama yüklemiyor
Kuzummm son durum nedirrr.InsaAllah guzel bir karara baglanmistirr.Sevenleri ayirmasin kimseeselam kızlar...
2 gündür işten uzaklaştım ama hala bi netliğe kavuşamadı şu zıkkım durum...
carşamba günü havalanına nişanlımı gittim karşıladım. ordan annesigile gectik. babası falan konuştuk.
bana ılımlı yaklaşmaları hoşuma gitti. tepki vermedileride dogaldı yani. ama yapmadılar şükür...
akşam eve gectim. babamla aglıyarak yine konuştum. olmuyo siz istemiyosunuz diye yapamıyorum ben dedim.
işte kafamızda soru işareti var dedi. tekrar soruşturduk falan fistan diyip durdu.
ben size bu zamana kadar ters bişey yapmadım bu konudada yapmacagıma inanmanız ve bana destek olup yanımda olmalısınız dedim.
annem işte küser gelirsin boşanırsın diyip duruyo ama. sizin istediginiz görücu üsülü olan biriylede boşanıp evinize küsüp gelebilirim dedim. bu benim şansımda kaderimde varsa öyle yada böyle olur dedim. baya bana sarıldı sen bneim ilk göz agrımsın. sabahları fark ediyorum. boynu bükük öksüz gibi gidiyosun. aglama falan dedi ama. sadece bu
dün babası babamı aramış kac kez babam cvp vermemiş. dönmedide.... sanırım...
bugün artık cat kapı gelicekler....
carşamba akşamı büyük teyzem konuşmaya geldi babamla annem saolsın konuşturmamış...
herkes anneme kızıo. yaptıgı sacmalıga inanamıyolar....
akşama nişanlım ve ailesi cat kapı gelicekler.. %100 nişanı atıcaklar. bende yarın ortalıktan tüyücem....
Vaaaayy hadi hayirli olsun tatlimm senin adina sevindimmKızlarr :)) düğün tarihimız belli oldu yerimizide tuttuk Allah nasip ederse
29.08.2015![]()
ahhh neden böyle yapaıyolar ki yaaaa
inşallah her şey hallolur canım benim... nişanı atmalarına izin verme ama...eninde sonunda kabul edeceklerdir
![]()
selam kızlar...
2 gündür işten uzaklaştım ama hala bi netliğe kavuşamadı şu zıkkım durum...
carşamba günü havalanına nişanlımı gittim karşıladım. ordan annesigile gectik. babası falan konuştuk.
bana ılımlı yaklaşmaları hoşuma gitti. tepki vermedileride dogaldı yani. ama yapmadılar şükür...
akşam eve gectim. babamla aglıyarak yine konuştum. olmuyo siz istemiyosunuz diye yapamıyorum ben dedim.
işte kafamızda soru işareti var dedi. tekrar soruşturduk falan fistan diyip durdu.
ben size bu zamana kadar ters bişey yapmadım bu konudada yapmacagıma inanmanız ve bana destek olup yanımda olmalısınız dedim.
annem işte küser gelirsin boşanırsın diyip duruyo ama. sizin istediginiz görücu üsülü olan biriylede boşanıp evinize küsüp gelebilirim dedim. bu benim şansımda kaderimde varsa öyle yada böyle olur dedim. baya bana sarıldı sen bneim ilk göz agrımsın. sabahları fark ediyorum. boynu bükük öksüz gibi gidiyosun. aglama falan dedi ama. sadece bu
dün babası babamı aramış kac kez babam cvp vermemiş. dönmedide.... sanırım...
bugün artık cat kapı gelicekler....
carşamba akşamı büyük teyzem konuşmaya geldi babamla annem saolsın konuşturmamış...
herkes anneme kızıo. yaptıgı sacmalıga inanamıyolar....
akşama nişanlım ve ailesi cat kapı gelicekler.. %100 nişanı atıcaklar. bende yarın ortalıktan tüyücem....
Kızlarr :)) düğün tarihimız belli oldu yerimizide tuttuk Allah nasip ederse
29.08.2015![]()
Gunaydin bal hatunlarr nasilsinizzz nerelerdesinizz
Vaaayy guzel gecmis canimm.Ya bence kiloya cok takilma seni oldugun gibi sevmeli yani sen kilo aldin die senden vazmi gecicek sevmektenmi cayacak.Allah korusun biyerine bisey olsa hastalansan birakcakmi seni yani bnce kilon normal cok kasma kendniKuzum çok merak ettik seni. İyi haberlerlede donemedin maalesef. Annenin numarasini bi yazsana sen bana bişi diycem ona ben.
Aman maşallah maşallah :) hep birlikte gelelim miii :)
Günaydın canim :) keyif super sevdigimle gecirebilecegim 4 günüm var daha ne olsun :)
Dun suprizimi yaptim eve geldik sen bi yarim saat disari ciksana dedim cikti sağolsun :) balonlari sisirdim güzel bir elbise giyindim topuklu ayakkabılar pasta aldin mum aldim 6 yazan kalpler aldim v b harflerini aldim duvara yapistirdim güzelce birde HDMI ile tvye bagladim bilgisayarı bizim sarkimizi da actim :) çok beğendi. Ama ama ama şuanda evde yemek yemeyen sevgilim yüzünden evde yemek olarak sadece pasta var ve ben kilo vermeye calisirken diaariya cikamadigim için pasta yemek zorundayim :) ne yapsam ki yaa benim acil kilo vermem lazim off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm insert image dedikten sora orda iki secenek var computer olani seciceksin ordanda bilgisayardan tek tek resim secip yukliceksin kuzumm bende merakla bekliyorumm :))
Vaaayy guzel gecmis canimm.Ya bence kiloya cok takilma seni oldugun gibi sevmeli yani sen kilo aldin die senden vazmi gecicek sevmektenmi cayacak.Allah korusun biyerine bisey olsa hastalansan birakcakmi seni yani bnce kilon normal cok kasma kendni
Canım zaten benimkine kalsa verme diyor canim boyun 157 kilom 68 yani. Ben mayis 18 de kuzenimin düğününe gidicem orada zayif olmak istiyorum. Yoksa sevdicege kalsa kilo değil gram bile verme diyor :):):)
denedim akşam canım olmadı albüm yapıyım dedim ona da hata verdi bugün bidaha denicem :44:
Hımmm iyi bakalımmm.Sana verebilcegim tavsiye ekmek yeme ve bol su ic birde meyve ye
Bekliyoruz heycanla tatlimm
Kızlarr :)) düğün tarihimız belli oldu yerimizide tuttuk Allah nasip ederse
29.08.2015![]()
Alla allaa nie hata veriyorki insert image diyosun from computer seciyorsun ordan foto secip alt kisimdan yukle diyosun okdr ama resimleri coklu secemiyorsun tek tek yukliceksinolmuyor canım hala hata veriyor![]()
Alla allaa nie hata veriyorki insert image diyosun from computer seciyorsun ordan foto secip alt kisimdan yukle diyosun okdr ama resimleri coklu secemiyorsun tek tek yukliceksin
denemiştim kuzum ben bir konuya biraz önce resim koymuştum alla alla ya nie olmadıkiöyle yaptım canım ama olmuyor bende anlamadım ki Mune ye mesaj attım bakalım acaba siteyle ilgili bişey mi diye.canım bana özelden rasgele bir resim atmayı deneyebilir misin bakalım sende olucak mı?
denemiştim kuzum ben bir konuya biraz önce resim koymuştum alla alla ya nie olmadıki
öyle yaptım canım ama olmuyor bende anlamadım ki Mune ye mesaj attım bakalım acaba siteyle ilgili bişey mi diye.canım bana özelden rasgele bir resim atmayı deneyebilir misin bakalım sende olucak mı?