• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Canim ya ne guzel masallah :nazar: hayirli olsun aldiklariniz mutlulukla giy insallah :16:
Alyanslarinizin fotosunu koy bari yaaa alyans meraklisiyim :)

ayy canım hiç birinin fotosunu çekmemişim unutmuşum yoksa hepsini dün yüklücektim :((

Benimde ilk mesajim bu basliga olsun :) selammm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sizdenim.kizlar bnmde nisanlim.mayista gidiyor oniki ay... 2015 dugun insallah.. sabir sabir sabir......

merhaba bayanlaaarrr uzun süredir üye olmama rağmenn yorum yazamamıştımm.. yorumlarınızı okuyorum sürekli ama :1: ben 2016 da evlenmeyi düşünüyorum ama babamla seneye tanıştırcam daha tanıştıramadım babam biraz otoriterdir dee bana tüyo verebilirsinizzz:17:

merhaba bayanlaaarrr uzun süredir üye olmama rağmenn yorum yazamamıştımm.. yorumlarınızı okuyorum sürekli ama :1: ben 2016 da evlenmeyi düşünüyorum ama babamla seneye tanıştırcam daha tanıştıramadım babam biraz otoriterdir dee bana tüyo verebilirsinizzz:17:

Meraba:)
Once senle sevgilinin yas is okul meslek askerlik vs bilgisi ver o a gore tuyo verelim :)

Bugün İstanbulda hava çok güzel :17: Selam gelinciklerr :3:

Back