• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

klima değil ama yaklaştın kuzum :D havalandırma işiyle uğraşıyor çatı v.s. de alanına giriyor canım :D o sebeple kışın işleri çok duruyor :) yazında çalışıyor :D aile dibimizde ama bizzz akşam fink fink avm dolaştık :D aşkısımla gezmeye çıktık gezdik geldik :D ohhh hava aldım :D evde sıkılıyorum diye çıktık :D dün oğluşu gelcekti gelmedi annesinde kalmış bugün kaynanam dükkana getircek :D bu akşam ufaklık misafirim olcak :D

ay meslektaşlara bakın sizz :D bende öğretmenlik son sınıftayım :) yani aslında bitti de bi dersim kaldıydı okuldan sınavlara giriyorum gidip :D bu arada pofuduk sen missgamzeliye miss gamzelide bana yolluyor :D bende lise öğretmeni olucam :D

bu arada pofudukçum aramıza hoş geldin :) inşallah tez zamnda gidip gelir sevdiceğin de düğünü yaparsınız :)

hahaha hosbulduk canimm amin insallahh sagoll kuzum :) aynen ya komedi oldu :D anneler cocuk yapip versin gerisi bizim kontrolumuzde hahahah :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahaha hosbulduk canimm amin insallahh sagoll kuzum :) aynen ya komedi oldu :D anneler cocuk yapip versin gerisi bizim kontrolumuzde hahahah :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen aynen :D üniversitedede ayarlanır bir yer sıkıntı yok :D ama tek tek versinler mümkünse :D 30 40 çocuk değil :D

Selam kızlar nasılsınız benim bugün canım sıkıldı birazz.Moralim bozuk siz neler yapiyosunz

neden canım :26:
Sabah moralim iyiydi sora annemle konustuk bozuldu.Ceyizlerden konu acildi bende o sira bohca isini sordum dedim bu bohca nisandami olacak dugundemi genelde dedim nisanda yapiyorlar oda dugunde dedi ama nisanda da ufak bisiler aliniyo dedi .Bende camasir filan koyuyolar dedim o dugunde alinir dedi bende e ozmn ne koyacaklarki nisan bohcasina baska.Dugunde agirlik yapilir dedi bi kac kat kiyafette alinir ama senin kiyafetin var yerine 2 bilezik istersin diyo.Sora seninde pek biseyin hazir degil diyo hali yatak odasi vs kastediyo bende onlar nisandan sonra olucak istanbulda nerde oturacagimiza gore alicaz babam alicak dedim.Hem zaten tayin alacagim icin nikah onceden kiyilcak .Suan oturacagim ev belki degil drdim.Ordan basladi yok kirada oturacaksin nasil toparlayacaksin.Nasik ev sahibi olacaksin.Nasil calisacaksin istanbul gibi yerde .Daha o cocugun isi yok ozelde calisirsa ondan bisey olmaz surunursun.Ya seni birakirsa istanbulda nasil gecineceksin.Maasinin yarisi kiraya gider.Hem cocugun birikimi yok dugunu nasil yapacak dedi bende nisandan dugune kadr altin parasini biriktircek.Dugun salinu fotigrafciyada dugundeki takilan paralardan vericek.Oyle seymi okur biz nisan icin takidanmi veriyoruz elden veriyorz.Bilmem ne bilmem ne konustu konustu durdu.Benimde moralim bozuldu.

Sabah moralim iyiydi sora annemle konustuk bozuldu.Ceyizlerden konu acildi bende o sira bohca isini sordum dedim bu bohca nisandami olacak dugundemi genelde dedim nisanda yapiyorlar oda dugunde dedi ama nisanda da ufak bisiler aliniyo dedi .Bende camasir filan koyuyolar dedim o dugunde alinir dedi bende e ozmn ne koyacaklarki nisan bohcasina baska.Dugunde agirlik yapilir dedi bi kac kat kiyafette alinir ama senin kiyafetin var yerine 2 bilezik istersin diyo.Sora seninde pek biseyin hazir degil diyo hali yatak odasi vs kastediyo bende onlar nisandan sonra olucak istanbulda nerde oturacagimiza gore alicaz babam alicak dedim.Hem zaten tayin alacagim icin nikah onceden kiyilcak .Suan oturacagim ev belki degil drdim.Ordan basladi yok kirada oturacaksin nasil toparlayacaksin.Nasik ev sahibi olacaksin.Nasil calisacaksin istanbul gibi yerde .Daha o cocugun isi yok ozelde calisirsa ondan bisey olmaz surunursun.Ya seni birakirsa istanbulda nasil gecineceksin.Maasinin yarisi kiraya gider.Hem cocugun birikimi yok dugunu nasil yapacak dedi bende nisandan dugune kadr altin parasini biriktircek.Dugun salinu fotigrafciyada dugundeki takilan paralardan vericek.Oyle seymi okur biz nisan icin takidanmi veriyoruz elden veriyorz.Bilmem ne bilmem ne konustu konustu durdu.Benimde moralim bozuldu.

Çocuğun ailesi yardım etmiyor mu canım?

Çocuğun ailesi yardım etmiyor mu canım?

Babasindan hayir yok zaten 45 bin borc birakti onu odedi annesiyle beraber.Annesininde maddiyati yok kira geliri var oda ancak kendi gecimlerini sagliyo bi anneannesi iste 10 bin tl lik esya alicak guya oda alirsalsr okdr

Babasindan hayir yok zaten 45 bin borc birakti onu odedi annesiyle beraber.Annesininde maddiyati yok kira geliri var oda ancak kendi gecimlerini sagliyo bi anneannesi iste 10 bin tl lik esya alicak guya oda alirsalsr okdr

Anladım canım benim Allah yardımcınız olsun, siz birlikte olun her şey olur Allah'ın izniyle :54:

Canım bir sürü sebebi var.
1. si erkek arkadaşımın annesi babası boşanmış olması
2. si namaz kılmıyor olması cumadan cumaya kılıyor onuda benim israrlarim uzeri alisti cok sukur.Annesi babasi 9 yasindayken ayrilmis annesi calismis hep uzerine dusup gerekli dini bilhileri pek verememis dualari bile bilmiyor bi kac tane ezberlettim ben .
3. Sü anneside namaz felan kılmıyor bası acık felan oyuzden rahatsizlar.
4. Sü ben Trabzonda oturuyorum erkek arkadaşım istanbulda evlenirsek orada oturucaz uzak oldugu icin istemiyorlar
5.si erkek arkadaşım insaat muhendisi ama ailem devlette muhendis olmasini istiyor sinava hazirlansin kazansin diyor senin gibi
6.sı Erkek arkadaşımın babası anne babası bosandiktan sora annesini kandirmis evleri var 3 katli evi hipotek gostertip kredi cekmis ve odeyemeyince kacip gitti 45 bin gibi bir borc onu odesinler dedi ailem.
7. Askerlik sorunuydu

Cok sukur borc haziranda bitiyor borcun yarisini erkek arkadasim diger yarisini annesi kiralardan odediler .Erkek arkadasim Allahtan parali askerlik cikti orda hem borca para gonderdi hemde nisan icin biriktirdi.Yuzuklerimi aldi diger takilsrimida alicaz ama bizimkiler gorgusuz.Takılarımada laf ederler.İste aileme dedim askerden sora istemeye gelecekler die ama ses yok

sen nasıl bir kızsın nasıl bir evlatsın ya ailene nasıl görgüsüz diyebiliyorsun.ne olursa olsun ne çekmiş olursan ol o senin ailen. evlendiğinde tamamen aileni köşeye mı atmayı düşünüyorsun. bugün bi altın konusunda ailene görgüsüz diyorsan yarın öbür gün düğün hazırlığı yapılırken neler diyeceksin ailen için çok merak ediyorum. ayrıca sen değil miydin erkek arkadaşın sana görgüsüz dedi diye zoruna giden. birçok şeyden pişman olan bir gün öylesin bir gün böylesin. kaç kişiliğin var senin:51::51::51:

sen nasıl bir kızsın nasıl bir evlatsın ya ailene nasıl görgüsüz diyebiliyorsun.ne olursa olsun ne çekmiş olursan ol o senin ailen. evlendiğinde tamamen aileni köşeye mı atmayı düşünüyorsun. bugün bi altın konusunda ailene görgüsüz diyorsan yarın öbür gün düğün hazırlığı yapılırken neler diyeceksin ailen için çok merak ediyorum. ayrıca sen değil miydin erkek arkadaşın sana görgüsüz dedi diye zoruna giden. birçok şeyden pişman olan bir gün öylesin bir gün böylesin. kaç kişiliğin var senin:51::51::51:

Bilip bilmedigin yere konusup bana satama git baskalariyla egonu tatmin et

Back