• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

canım daha belli değil açıkçası ama dün akşam nişanlımla baya ciddi ciddi oturup konuştuk 2016 baharı veya yazı diyoruz hani şartlar ne gösterir bilemiyoruz.. aileler bize bırakma taraftarı zaten hani sorun çıkacağını sanmıyorum ama tabiki Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için:17: sizin ne zaman?

niye o kadar uzunki.
bizimkide allahdan bişey olmazsa. aileler sacmalamazsa.
2015 mayıs haziran:24:

canım daha belli değil açıkçası ama dün akşam nişanlımla baya ciddi ciddi oturup konuştuk 2016 baharı veya yazı diyoruz hani şartlar ne gösterir bilemiyoruz.. aileler bize bırakma taraftarı zaten hani sorun çıkacağını sanmıyorum ama tabiki Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için:17: sizin ne zaman?

niye o kadar geç :44:

niye o kadar uzunki.
bizimkide allahdan bişey olmazsa. aileler sacmalamazsa.
2015 mayıs haziran:24:

hadi inşallah bakalımm :nazar: askere gidecek canım işte bu Mayısta uzun dönem.. yani önümüzdeki Mayısta gelecek o yaza yetişmemiz zor kış düğünü de ben istemiyorum büyük konuşmayayım tabi :1: dolayısıyla öylece uzadı gitti :1:

hadi inşallah bakalımm :nazar: askere gidecek canım işte bu Mayısta uzun dönem.. yani önümüzdeki Mayısta gelecek o yaza yetişmemiz zor kış düğünü de ben istemiyorum büyük konuşmayayım tabi :1: dolayısıyla öylece uzadı gitti :1:

eylül ekimdede güzel olurdu. kasımda bile günlük güneşlik heryer.
hayırlısı tabi :24:

eylül ekimdede güzel olurdu. kasımda bile günlük güneşlik heryer.
hayırlısı tabi :24:

dediğim gibi hiç belli olmaz şuan sadece fikrimizden bahsediyorum net bir şey yok ortada, bir de Eylülden sonra istememe sebebim işle alakalı sorun çıkmasını pek istemiyorum Eylülde yeni dönem başlıyor sonuçta tam düzen oturtma zamanları o yüzden yaz tatilinde istiyorum ama bakalım..

dediğim gibi hiç belli olmaz şuan sadece fikrimizden bahsediyorum net bir şey yok ortada, bir de Eylülden sonra istememe sebebim işle alakalı sorun çıkmasını pek istemiyorum Eylülde yeni dönem başlıyor sonuçta tam düzen oturtma zamanları o yüzden yaz tatilinde istiyorum ama bakalım..

hayırlısı olsun :nazar:

sen ne iş yapıyorsun :ssz:

sende ögretmensin sanırım :ssz:
anladım şimdi

missgamzeli sizin dügün ne zamandı kız :26:
gimum gelince konuşalımda anasayfaya bilgilerimizi yazsın beaaaa :51:

sende ögretmensin sanırım :ssz:
anladım şimdi

missgamzeli sizin dügün ne zamandı kız :26:
gimum gelince konuşalımda anasayfaya bilgilerimizi yazsın beaaaa :51:

evet canım.. yani hayırlısı olsun her şeyin tabi.. kızlar ya valla morale ihtiyacım var çevremdekilerin fikrini çok fazla önemsiyorum bu huyumdan da nefret ediyorum:ssz:

evet canım.. yani hayırlısı olsun her şeyin tabi.. kızlar ya valla morale ihtiyacım var çevremdekilerin fikrini çok fazla önemsiyorum bu huyumdan da nefret ediyorum:ssz:

uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.
kısa dönem allahdan:8:

valla canım işte bizim niyetimiz 2015 ağustosunda evlenmek :31:

nişan yoktu dimi sizde :26:

evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba :1::1:

:1::1::1:

evet şimdilik ilkokuldayım, ingilizce öğretmeniyim ben :31:

uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.

seninki ne zaman gitcek askere :ssz:

henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle :31:

henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle :31:

temmuz agustosda gidicek sanırım. sınavları var :24:

ne güzel canım ben de İngilizce istemiştim de böyle oldu işte ama olsun çok seviyorum mesleğimi:16::16::16:

uzun bi dönem evet.

işte bizim uzun dönem olması sorun Şubatta gidecekti normalde Mayısa kaldı o sorun istediğimiz gibi gitmedi bizim de o yüzden mecbur böyle uzadı :/

yok ürünleri cok güzelde. cok şaşalı ofisinde tek degil cok iş arkadaşı var.
yerler bitirirler kuzuma kalmaz. canım sıkılır :1::1:

aile dibinizde olunca pek gezemezsiniz cünkü ondan dedim bende
inşallah canım. gezip tozmak yeni yerler keşfetmek gibisi yok :8:

heeeee klima işiylemi ugraşıo nabıo dicemde. gerci kışında klima kullananlar var :26:

klima değil ama yaklaştın kuzum :D havalandırma işiyle uğraşıyor çatı v.s. de alanına giriyor canım :D o sebeple kışın işleri çok duruyor :) yazında çalışıyor :D aile dibimizde ama bizzz akşam fink fink avm dolaştık :D aşkısımla gezmeye çıktık gezdik geldik :D ohhh hava aldım :D evde sıkılıyorum diye çıktık :D dün oğluşu gelcekti gelmedi annesinde kalmış bugün kaynanam dükkana getircek :D bu akşam ufaklık misafirim olcak :D

sen benim sevdiceğimle meslektaşsın :ssz:

öğretmenim ben :21:

teşekkür ederim canımm:nazar: özel bir anaokulunda öğretmenim :61:

evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba :1::1:

ay meslektaşlara bakın sizz :D bende öğretmenlik son sınıftayım :) yani aslında bitti de bi dersim kaldıydı okuldan sınavlara giriyorum gidip :D bu arada pofuduk sen missgamzeliye miss gamzelide bana yolluyor :D bende lise öğretmeni olucam :D

bu arada pofudukçum aramıza hoş geldin :) inşallah tez zamnda gidip gelir sevdiceğin de düğünü yaparsınız :)

ay meslektaşlara bakın sizz :D bende öğretmenlik son sınıftayım :) yani aslında bitti de bi dersim kaldıydı okuldan sınavlara giriyorum gidip :D bu arada pofuduk sen missgamzeliye miss gamzelide bana yolluyor :D bende lise öğretmeni olucam :D

bu arada pofudukçum aramıza hoş geldin :) inşallah tez zamnda gidip gelir sevdiceğin de düğünü yaparsınız :)

senin branşın nee :1:

Back