Çok üzüldüm. Nasıl mahfettiler ki?
nee son 11 miii
18 Nisan 2016 Pazartesi
Aramıza Katılan En Son Gelinimiz :segu8
2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ
2016
RebelAngel : 30 Temmuz 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 103 Gün ....
Kına : 28 Temmuz 2016 Perşembe
canım benim aldığım yatak odasının ölçülerini atıyım sana yardımcı olur belki.eğer genişlik 2 metreyse sadece pencerenin önüne başlık koyabilirsiniz komodinler sığmaz ama pencerenin sağındaki yada solundaki duvarına başlığı koyarsanız o zaman onlarda sığar.Bugün son 100 günnnnn
Yarın 99
Kızlarım sizlere bir şey danışacaktım yardımcı olabilir misiniz?
Biz evimizi tuttuk bu hafta. Ev 100 m2, salonu çok büyük ama yatak odası biraz küçük gibi geldi bize
O yüzden eşyaları nasıl sığdırıcaz nasıl bi düzen oturtucaz bilmiyoruz.
Odanın uzunluğu 480, genişliği ise 200.
Resmini de ekliyorum.
Yatağı cam kenarına enlemesine koyalım diyoruz ama diğerleri nasıl sığacak bilmiyorum
Nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 1817890
Aynen kuzum bizde yanlamasına düşündük zatencanım benim aldığım yatak odasının ölçülerini atıyım sana yardımcı olur belki.eğer genişlik 2 metreyse sadece pencerenin önüne başlık koyabilirsiniz komodinler sığmaz ama pencerenin sağındaki yada solundaki duvarına başlığı koyarsanız o zaman onlarda sığar.
üç tane karyola tipi varmış 150 lik 160 lık ,en büyükte 180 lik diye.bizimki 160 lık olanı.
160 lık standart ölçüymüş herkes onu alıyormuş
150 lik karyolanın ölçüleri
Eki Görüntüle 1818342
160 lık karyola ölçüleri
Eki Görüntüle 1818343
180 lik karyola ölçüleri
Eki Görüntüle 1818344
buda bizim yatak odamız ve bazamız
Eki Görüntüle 1818345
Eki Görüntüle 1818346
22 Nisan 2016 Cuma
2016
RebelAngel : 30 Temmuz 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 99 Gün ....
Kına : 28 Temmuz 2016 Perşembe
ay bende 3lü olsun rakam istiyorum hiçbirşey yetişmeyecek diye talaş ediyorum tayin durumlarım var ve eşyam yok daha ev belli değil128 günikili hanelere düşse biran evvel
maşallah maşallah darısı son 1 gün kalayaBugün son 100 günnnnn
Yarın 99
Kızlarım sizlere bir şey danışacaktım yardımcı olabilir misiniz?
Biz evimizi tuttuk bu hafta. Ev 100 m2, salonu çok büyük ama yatak odası biraz küçük gibi geldi bize
O yüzden eşyaları nasıl sığdırıcaz nasıl bi düzen oturtucaz bilmiyoruz.
Odanın uzunluğu 480, genişliği ise 200.
Resmini de ekliyorum.
Yatağı cam kenarına enlemesine koyalım diyoruz ama diğerleri nasıl sığacak bilmiyorum
Nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 1817890
ayyy çok az kalmış ya17 Mayıs 2016 Salı günü bizde hem kına gecemizi hem düğünümüzü yapıcaz Allah ın izniyleeeeeeee
Allahım sana şükürler olsun sonunda bir netlik kazandı
tayin olayları olunca işler daha bi karmaşık oluyor canım haklısın. Allah gönlünüze göre versin inşallah çabucak sıkıntısız halledersiniz.ay bende 3lü olsun rakam istiyorum hiçbirşey yetişmeyecek diye talaş ediyorum tayin durumlarım var ve eşyam yok daha ev belli değil
maşallah maşallah darısı son 1 gün kalayacanım bizim de daha 4 ay var ama fikir bakımından bazen kiralık evlere bakıp geziyoruz. artık bütün evlerin yatak odalarını çocuk odası kıvamında yapıyorlar. nedendir anlamadım ben. baktığımız evlerin yatak odaları hep küçük. aynen senin resmini koyduğun şekilde. Allah yardımcımız olsun o eşyalar nasıl sığacak bilmiyorum. şimdi yatak başlığınızı cam önüne koyarsanız hem camını hem de kaloriferi kapatmış olmaz mısın ? mobilyalarının ölçülerini biliyorsan bence al eline kalem kağıdı küçültülmüş ölçülerle bir sürü yerleştirme planı çiz. kaba taslak kafanda bişiler oluşturur o. şimdi eşyalalrının ölçülerini bilmediğim için çok yorum yapamadım.
ayyy çok az kalmış yasizin de kına düğün bir olacak he. hadi bakalım
biz eşyaları aldık . ev yok ortadaCanım biz dahaa mobilyaları almadk
Evin ölçüsüne göre mobilya alıcaz.
İşte dediğim gibi yatak başlığını camın önüne koymak değil niyetim.
Yanlamasına iki duvarın arasında koymak :)
Ama onunla da bitmiyor ki komidin gardrop makyaj masası falan var
Sığacak sığmayacak mı hiç bi bilgim yok(((
Gerçekten yatak odalarını acayip küçük yapıyorlar
Mesela salonum 5 metre, ordan kısıp yatak odasını azcıcık büyük yapsalarmış keşke
Neyse artık ona göre mobilya alıcaz yapcak bişey yok
İnşallah sende kafana göre bir ev bulursun canım
Ayy canım evi eşyaya uydurmak daha zordur inşallah sığdırırsın hepsinibiz eşyaları aldık . ev yok ortadanasip .
evet duvara dayasan daha iyi. karşı duvara da gardolap olur. komidinler yatak başlarına gelir zaten de makyaj masası nolur bilemedim. kapı girişinden devam eden duvarda boşluk kalırsa orası olabilir.
ben de ev tutulunca bakıcam sığmıyorsa diğer odaya koyucam bazı eşyaları napayım daraltıcı bi oda olacağına. olacak bi şekilde. inşallah gönlümüze göre olur teşekkürler
evet öyle de risk almak istedim çünkü kirada oturacağım ev için hayalimdeki eşyalardan feragat etmek istemedim. zaten eşyalarım da normal standartlarda. hayırlısı . aynen çok stresli işler bunlar. ama sen en stresli olanı halletmişsin.ev bulmak da ,aramak da çok stresli .Ayy canım evi eşyaya uydurmak daha zordur inşallah sığdırırsın hepsini
olsun bitsin istiyorum artık ya bu tür şeyleri düşünmek çok yoruyormuş insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?