İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

canım ince karton gibi malzemeden bileklikler.. matbaadan yaptırmış..kaşeleri bileklikleri rozetleri vs..
evet çok şanslıyız biz ya.. öğretmenizimin maşhı var.. çok duyarlı.. çok da ilgili .. inş böylede gider.. akşam evden telimle gireirim.. eğer silmeidysem fotoları gönderirim buradan fikir olur..
aferin yazıyor.tebrikler, harikasın,yıldız öğrenci, haftanı yıldızı vs.. ayıca kitap ayraçları sınıf başkanı nöbetçi öğrenci rozetleri vs.. yıldızlı resimli stickerlar vs.. baya yaptırmış.. :)sağolsun.. çocuklar onlardan kazanmak için dahada hırslanıyolar..
bıleklıklere sımdı netten baktımda okumayı ogrendım bıleklıkelrı var genelde
ne guzel ya verılen odenegı cocuklar ıcın kullanmıs harıka
ılk gorevımı ogretmenın merak ettım :KK70:

bıleklıklere sımdı netten baktımda okumayı ogrendım bıleklıkelrı var genelde
ne guzel ya verılen odenegı cocuklar ıcın kullanmıs harıka
ılk gorevımı ogretmenın merak ettım :KK70:
yok hayır canım.. yeni öğreten değil en az 15-18 yıllık bir öğretmen..aynen öyle.. topladığımız parayla yapıyor bunları sağolsun.. sınıfımızda damacana bile var.. olur ki suluğu kaybetmişse, yada suyu bitmişşe oradan içsinler diye.. çok ince ayrıntılı bir öğretmen sağolsun.. tahtamız akıllı tahta.. sıralarımız özel okul sıraları gibi.. diğer sınıflardan farklı.. bizden önceki sınıfının velileri almışlar.. tahtayla sıraları..Allah razı olsun onlardan da:)

yok hayır canım.. yeni öğreten değil en az 15-18 yıllık bir öğretmen..aynen öyle.. topladığımız parayla yapıyor bunları sağolsun.. sınıfımızda damacana bile var.. olur ki suluğu kaybetmişse, yada suyu bitmişşe oradan içsinler diye.. çok ince ayrıntılı bir öğretmen sağolsun.. tahtamız akıllı tahta.. sıralarımız özel okul sıraları gibi.. diğer sınıflardan farklı.. bizden önceki sınıfının velileri almışlar.. tahtayla sıraları..Allah razı olsun onlardan da:)
ay en hos ama sııznkı tam gun dımı
bız alsak mesela sabahcılarda var nasıl kullanacaklar bılemıyoruz kı
ama harıkaymıs gercekten

ay en hos ama sııznkı tam gun dımı
bız alsak mesela sabahcılarda var nasıl kullanacaklar bılemıyoruz kı
ama harıkaymıs gercekten
yok hayır canım tam gün değil okulumuz.. ama tek biz kullanıyoruz.. sabah kimse kullanmıyor.. öğretmenimiz dedi.. zaten sınıfın kapısındaki tabelada da sadece 1-H var.. başka şube gelmiyor bu sınıfa..:)devlet okulu .. ama özel gibi maşh.. yazında belediye boyasını badanasını yapmış.. zaten yeni bina 3-4 yıllık..deprem yönetmeliğine uygun yapıldı..benim okulum ayrıcada:)çocukluğumun okulu.. okulumuz eski bir okul kuruluşu..

yok hayır canım tam gün değil okulumuz.. ama tek biz kullanıyoruz.. sabah kimse kullanmıyor.. öğretmenimiz dedi.. zaten sınıfın kapısındaki tabelada da sadece 1-H var.. başka şube gelmiyor bu sınıfa..:)devlet okulu .. ama özel gibi maşh.. yazında belediye boyasını badanasını yapmış.. zaten yeni bina 3-4 yıllık..deprem yönetmeliğine uygun yapıldı..benim okulum ayrıcada:)çocukluğumun okulu.. okulumuz eski bir okul kuruluşu..
harıka bızımkıde oyle :KK70: benımde eskı okulum oglumun yenı okulu
bızım okulda 3 sene once yenılendı ama ılk okullarda sıralarımız yenı fakat tahtamız akıllı tahta degıl ama tertemız sınıf vee bızde 1-h şubesiyiz :)

harıka bızımkıde oyle :KK70: benımde eskı okulum oglumun yenı okulu
bızım okulda 3 sene once yenılendı ama ılk okullarda sıralarımız yenı fakat tahtamız akıllı tahta degıl ama tertemız sınıf vee bızde 1-h şubesiyiz :)
aiyyy tesadüfe bak yaa:))süper:))okul yeniyse zaten eşyaları da yenidir.. güle güle okusun kuzucuklarımız:))Allah zihin açıklığı versin hepsinede ya..:)ay güldüm resmen masamın başında:))

Bakalım bugün ödevimiz ne olcek:=))
ben bılıyorum bızımkını :KK70:
elle :KK70:
o degılde az once gruptan yazmıslar
ogretmen kendıne bır suru kase almısmı yaptırmısmı bılmıyorum yıldız aferın gulucuk fılan varmıs kaselerde renklı renklı
tesadufe bakarmısın :KK70:

ben bılıyorum bızımkını :KK70:
elle :KK70:
o degılde az once gruptan yazmıslar
ogretmen kendıne bır suru kase almısmı yaptırmısmı bılmıyorum yıldız aferın gulucuk fılan varmıs kaselerde renklı renklı
tesadufe bakarmısın :KK70:
aa süper olmuş ya ..çok sevindim):)hakikaten burada konuştuk aynı gün olaması acayip tesadüf:)):KK66::KK70:

bızımde oyleydı hatat ılk yazdıgımız sey bırlesık e ıdı
telefon kablosu kurdele e 'den eser yoktu kı hala hala cok duzgun degıl ama suanda mantıgı cozdu
bızım ogretmen takılmıyor guzel yazmıs cırkın yazmıs o bırlesık e lere ımza ve yıldız takmıstı :KK70:
karsı subemızdekı ogretmen mesela cok katıymıs defterı yırtıp cocukların kulagını cekıyormus guzel yazamadıklarında kabus gıbı

afedersiniz ama yuh yani ne demek defter yırmak kulak çekmek, çocuğu okuldan soğutacak

:KK57:Yuh yaa.. güzel yazamamış diye deftermi yırtılır çocuğa mı bağrılırmış yaa..
Hey Allahım.. zaten minicik elleri yoruluyor..betüş diyor; ben :kızım öyle değil böyle olacak deyince anne ama öğretmen yapabildiğiniz kadar yapın diyor bize diyor:)
bizim öğretmende yıldız atıyor sürekli.. kaşe yaptırdı.. yıldızlı aferin tam ödev.. çok güzel yazmışsın vs.. çok şevklendiiyor onları bu tür şeylerde..olduğu kadar napalım.. düzelecek elbet..

kaşe resimleri varsa defterlerine basmışsa atarmısın bende yaptırayım öğretmenimize

pess yaa o ne biçim öğretmenmiş öyle yaa.. Aynen böyle bir öğretmenimiz olsa direk alırım ya.. böyle şeymi olur.. kulak çekmekde nesi.. çocuklar okuldan soğur ya:KK43:yazık valla..
canım niye haddini aşacaksın ki.. bence gayet güzel olur..
biz sınıfça 100 tl topladık.. perdemiz yoktu.. projeksiyon cihazımız arızalı imiş.. pcnin ana kasasın sıkıntılıydı.. yeni kasa alınacaktı.. bunlar için kişi başı 100 tl topladık.. onla hallettik.. zaten bizim sınıfımız özel okul sınıfı gibi.. Maşallah öğretmenimiz mesleğini severek yapanlardan.. Allah razı olsun ondan.. kızımda çok seviyor..çok memnunuz..sadece kaşemiz yok.. bir sürü bileklik rozet falanda yaptırmış.. bize watsap gurubumuzdan attı ..çok hoş ince bir düşünce.. hepside çocuklarımızı şevklendirmek ve hırslandırmak için.. işe de yarıyor bence..Mesela geçen hafta güzel yazanlara uslu duranlara üstünde aferin yazan bileklik vermiş.. benim betüş de kazanmış..çok mutlu olmuştu.. babası işten geldi hemen onu gösteriyor.. bu tür şeyler iyi motive ediyor çocukları..

ayy bileklikleri de merak ettim, sticker alıp versem işine karışmış gibi mi olurum ki, çok çekiniyorum

bileklikleri bende merak ettim baktım ama ınt okuma ogrenenler ıcın buldum fıyatta bıraz pahalıydı KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM fatima38 fatima38 yok canım hıc ısıne karısmak gıbı olmaz cekınme cocukla yolla ondan gorenlerde yollamaya baslar ogretmenın sureklı almasına da gerek kalmaz sonucta koca paket 2 tl gıbı bısey .
kaşeyi ben yaptırdım hatta geldi bile :)
bundan yaptırdım kırmızı renk basıyor

Eklentiler

• gulay.jpg
    gulay.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 50
TAMAM CANIM AKŞAMA EVE GİDİNCE ATARIM BURAYA)

teşekkür ederim

bileklikleri bende merak ettim baktım ama ınt okuma ogrenenler ıcın buldum fıyatta bıraz pahalıydı KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM fatima38 fatima38 yok canım hıc ısıne karısmak gıbı olmaz cekınme cocukla yolla ondan gorenlerde yollamaya baslar ogretmenın sureklı almasına da gerek kalmaz sonucta koca paket 2 tl gıbı bısey .
kaşeyi ben yaptırdım hatta geldi bile :)
bundan yaptırdım kırmızı renk basıyor
çok güzel tanıdık matbaa var vereyim yapsınlar teşekkür ederim

İşte bunlar:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg