- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
el yazısı a nasıl acaba bende eve gıtmeden ıste kendım calısıyorum yapacagı seylereCuteMom cnm ben başta çok panik yaptım galiba bir şeyler zamanla oturmaya başladı çok yavaş yazıyoduk kronometre tutmak çok işimize yaradı,molalarda odasında çıkmıyoruz sadece laflamak atıştırmak vs gibi kısa molalar bizim en az 3 sayfa ödevimiz oluyor bir çok kısmını kendi yapıyor ben bir yandan mutfak vs toparlayıp arada yanına gidip bakıyorum sonlara doğru oturuyorum yanına
biz bir hafta kadar el elle ele yazdık iyice oturmadan a ya geçmiyorlar sanırım
öğretmen kitapları el yazısı olsun dedi tubitakın serisi var büyük puntolu el yazısı kısa hikayeler bakmanı öneririm çok ta ucuz
ne yalan söyleyeyim bende her akşam eve bir heyecanla gidiyorum hadi bismillah bakalım bugün ne olucak diyorum
a birazcık daha zor çünkü ellerini kaldırmadan bir tam tur bir yarım tur olduğu için dün bileği daha çabuk yoruldu yapmakta sıkıntı yaşamadık ama
ılk paragrafta bırebır aynıyız ıkı bulasık yıkıyorum gelıp bakıyorum ya da cagrıyor annneee cızgı kactıı kactı dımı fılan dıye onay ıstıyor. bızım gecen cuma yarıs yaptırmıs ogretmen kronomtre tutup syyledıklerıne yazdırmaya calısmıs l e 2 1 gıbı
5 kısı yazabılmıs sure bıtene kadar bunlardan bırıde benım oglum
dun el cok muntazam yazdı bır yandan korkuyorum eklesemmı resım dıyorum :) tübitakın kitaplarını hiç sevmiyorum aslında ama bir bakayım hikayeleri çok kopuk geliyor bana gecen sene baya bi alışveriş yaptık peki elle takip ediyormusuuz ya da bir kalemin arkasıyla ?
ödevleriniz saat kac gıbı bıtıyor buarada?
su a harfine bakayım bende