- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
- Konu Sahibi kavunludondurma
-
Zaten Weddin Store beğendiğin modeli dikmiyor mu ölçülerini alarak? Elticiğime öyle yaptılar. Benim kilom herkes kadar da boyum kısa hafiften :)
27 aralık için wedding store dan randevu almayı düşünüyorum. ilk defa gelinlik deneyeceğim, hayatımda hiç kuzenleriminkini bile denemedim. Hem bir fikrim olur nasıl bir şey olur bana diye.
Sonuçta ufacık minnacık bir insanım ben.
randevu mu? randevuyla mı gidiyoruz ilk ke zduydum...ben de ufak tefek bir insanım..hazırlarda beğenebilceğimi düşünüyorum o yüzden.o caddeyi gezicem ama randevu mu almak gerekiyomuş..
merhabalarbende düğünümün remzi de olmasını istemiştim.. biz akçaabatta yaşıyoruz ve remzi düğün salonu bizim evimize çok çok yakın nişanlımın ailesi Trabzon merkezdeler remzi yi istemediler kız tarafında düğün olmaz dediler.. bizde istemeye istemeye vesta yı tuttuk.. hiiç içime sinmedi
Evet randevu almak gerekiyormuş. Çünkü senin için bir eleman ve çok geniş bir vakit ayırıyorlar. Hem böylesi daha iyi bence :)
Kizlar bende trabzondayim hatir gönül isinden dolayi kalintas ta olacak dugunumuz geçen hafta gorusmeye gittigimizde agustos tamamen dolu eylül ekim haftasonları dolu mecburiyetten eylülde hafta ici bir güne aldik biz de. Umarim herkesin düğünü gönlüne göre olur
aaa ben de alıayım iyi ki okumuşum yorumunu sağol canım :)
Ramazan ayının artık düğün sezonuna denk gelmesi nedeniyle,düğün salonları eskiye oranla çok daha hızlı doluyor.
Gözümle görmesem inanmazdım ama ben salon bakmaya gittiğimde,(2011'de) Ağustos ayının her günü,Pazartesiden Pazara kadar doluydu,şok olmuştum.8-9 Ay önceden halletmek gerek bu işi,eğer mümkünse tabi...Nikah salonda olacaksa nikah memurunu da önceden ayarlamak gerek.İstediğiniz saati alamazsanız,istediğinizden geç ve ya hava kararmadan düğünü başlatmak zorunda kalabilirsiniz...
canım remzi trabzonda tercih edilen en elit salondur...görseli hizmeti ferahlığı hem yaza hem kışa uygunluğu organizesi süperdir, 7,500 bu yıl ki fiyatı idi. vestada güzeldir ama remzi en güzelleri..biz kalabalık aileyiz nişanlımında öyle orası almaz diye konak düğün salonunu tuttuk.
Düğünüm 8 Ağustos 2014'te..
25 Temmuz 2013'te düğün salonunu tutmak için gittik,
kadın ajandayı gösterdiğinde tarihlerin çoğu doluydu..
Cumartesi değil cuma günü almak zorunda kaldık..
Düğün belli olunca sokakta kına gecesi istediğim için hadi dedik orkestra falan bulalım,
orkestrayı da 7 Ağustos için bulamadık doluymuş, o da 6 Ağustos oldu..
Demem o ki düğün hazırlıklarında erken diye bir şey yoktur, aklına geldi mi fırsatın varsa atıl kurt !! :)
Nişan henüz olmamış olsa bile ailelere çıtlatıp salon işini bari halledin.. :)
Selam kizlar, erkek arkadasimla universiteden beri cikoyoruz. Gecen sene mezun olduk is falan derken bu sene askere gidecek. Gelince de evlenmeyi dusunuyoruz kismetse. Ama simdi ortada nisan falan olmadigi icin dugun salonu falan ayarlama islerine giremicez.
Burdan da okudum herkes simdiden ayarliyor her seyi :-( biz 2 3 ayda her seyi halletmeyi planlamistik. Ama evdeki hesap carsiya uymicak sanirim :-(
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar. En gec eylul gibi evlenmek istiyoruz cunku kir dugunu falan istiyoruz. Nasil olucak bu isler :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?