2014te olacak dugun icin simdiden mi dugun salonu tutmak gerekir

haftasonu bende modellere bir göz atıyım dedim en güzelleri wedding store ve damla modaevindeydi. büyük ihtimal buralardan bakacağım. wedding store 2100 dediyse çok iyi fiyat vermişler trabzona göre.2 sene önce arkadaşım leydi gelinlikten indirimli haliyle 2500 e almıştı. geçen yaz da aşağı yukarı aynıydı gazipaşadaki gelinlikçilerde

randevu mu? randevuyla mı gidiyoruz ilk ke zduydum...ben de ufak tefek bir insanım..hazırlarda beğenebilceğimi düşünüyorum o yüzden.o caddeyi gezicem ama randevu mu almak gerekiyomuş..

randevu mu? randevuyla mı gidiyoruz ilk ke zduydum...ben de ufak tefek bir insanım..hazırlarda beğenebilceğimi düşünüyorum o yüzden.o caddeyi gezicem ama randevu mu almak gerekiyomuş..

Evet randevu almak gerekiyormuş. Çünkü senin için bir eleman ve çok geniş bir vakit ayırıyorlar. Hem böylesi daha iyi bence :)

canım remzi trabzonda tercih edilen en elit salondur...görseli hizmeti ferahlığı hem yaza hem kışa uygunluğu organizesi süperdir, 7,500 bu yıl ki fiyatı idi. vestada güzeldir ama remzi en güzelleri..biz kalabalık aileyiz nişanlımında öyle orası almaz diye konak düğün salonunu tuttuk.

üff yaa, kalabalık olmasaydık ben de orayı istiyordumm bana çok içten samimi geliyor orası zaten benim köyümün yolunda.

Ramazan ayının artık düğün sezonuna denk gelmesi nedeniyle,düğün salonları eskiye oranla çok daha hızlı doluyor.
Gözümle görmesem inanmazdım ama ben salon bakmaya gittiğimde,(2011'de) Ağustos ayının her günü,Pazartesiden Pazara kadar doluydu,şok olmuştum.8-9 Ay önceden halletmek gerek bu işi,eğer mümkünse tabi...Nikah salonda olacaksa nikah memurunu da önceden ayarlamak gerek.İstediğiniz saati alamazsanız,istediğinizden geç ve ya hava kararmadan düğünü başlatmak zorunda kalabilirsiniz...

Ben de nikahlı düğün yapacağım. Ama ne zaman işlemlere başlasak bilemiyorum.
Belediyeye sormak lazım galiba :)

evet canım akçaabatta yaşadığımız için buradaki insanların yüzde 70 i remzide yüzde 30 u da kalıntaşı tercih ediyorlar..oradaki düğünler gerçekten eğlencelide oluyor.. ama olmadı işte erkek tarafı istemedi.. vesta'da fena sayılmaz ama bir remzi ya da kalıntaşın yerini alamaz tabi

Düğünüm 8 Ağustos 2014'te..
25 Temmuz 2013'te düğün salonunu tutmak için gittik,
kadın ajandayı gösterdiğinde tarihlerin çoğu doluydu..
Cumartesi değil cuma günü almak zorunda kaldık..

Düğün belli olunca sokakta kına gecesi istediğim için hadi dedik orkestra falan bulalım,
orkestrayı da 7 Ağustos için bulamadık doluymuş, o da 6 Ağustos oldu..
Demem o ki düğün hazırlıklarında erken diye bir şey yoktur, aklına geldi mi fırsatın varsa atıl kurt !! :)

Nişan henüz olmamış olsa bile ailelere çıtlatıp salon işini bari halledin.. :)

Çok doğru söylüyorsun canım. Hangi şehirden bahsediyorsunuz peki?

bizde sizin gibi düşünüyorduk 2 yada 3 ay kala hallederiz die birde ben farklı şehirde evlilik yapıcam kısmetse ve gidip yer arastırdık 1 hafta önce bizde kır düğünü düşünüyoruz şimdiden eylül bile dolmus genellikle birçokyere gittik ve listelerini gördük dolmuş yani o yüzden şimdiden bakmanızda fayda var canım biz 30 agustos düşünüyorduk ama doldugu için 16 agustosda tutmak zorunda kaldık mekanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…