- Konu Sahibi kavunludondurma
-
merhaba canım, ben de 15 ağustosta düğünüm olacak, ben de Trabzonluyum...cephanelik çok şık çok gösterişli bir yer...ama gel gör ki çok az kişi alıyor, bi de hava kötü olursa kapalı alanı iyi ce küçülüyor, remziyi çok tutmak istedik yer sıkıntı oldu hafta içi saat 14.00 e bile 7 bin 500 tl fiyat verdiler bu yıldan tutarsak...bizim ailemiz kalabalık, nişanlımında öyle, ama o kadar bütçemiz yok, bir de uzak akrabalarımızın izin tarihleri uyuşmuyodu. biz de 700-750 kişi kapasiteli olan konak düğün salonunu tuttuk. hanşık değil evet ama diğer yerler gibi de sıkış sıkış değil...misafir sayımız az olsaydı mimozayı isterdim.. saylamlar 10 bin tl, hiç bişey dahil değil.mimoza 250- 300 kişi alıyor, park restorant 350 kişi ve fiyatları uygun. ama kişi sayısı çok az... allah gönlünüze göre versin, mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
merhabalarbende düğünümün remzi de olmasını istemiştim.. biz akçaabatta yaşıyoruz ve remzi düğün salonu bizim evimize çok çok yakın nişanlımın ailesi Trabzon merkezdeler remzi yi istemediler kız tarafında düğün olmaz dediler.. bizde istemeye istemeye vesta yı tuttuk.. hiiç içime sinmedi
Kizlar bende trabzondayim hatir gönül isinden dolayi kalintas ta olacak dugunumuz geçen hafta gorusmeye gittigimizde agustos tamamen dolu eylül ekim haftasonları dolu mecburiyetten eylülde hafta ici bir güne aldik biz de. Umarim herkesin düğünü gönlüne göre olur
Vesta dediğiniz zorlunun karşında en üst kat mı? güzel demişlerdi sanki orası için.
Kalıntaş neresi canım?
Ne çok Trabzon gelini varmış.
Biz de cephanelikte yapacağız düğünü.
evet canım zorlunun karşısı.. ya aslında salonu yenilediler eski halinden çok daha güzel oldu ama aklım akçaabatta işte istediğim olmayınca içime sinmedi.. kalıntaşta akçaabatta canım remzi düğün salonuyla çok yakınlar
Mimoza da çok güzel bence. Ama çok kalabalık için ideal değil galiba.
mimozaya bizde bakacaktık da biz düğün salonunu ayarladığımız dönem ramazandı.. ramazan olduğu için mimozadaki masaları falan kaldırmışlardı o yüzden bende oraya bakmak istemedim.. masa olmayınca salondan bir şey anlayamazdımhanedan düğün salonu var orayı gördünüz mü bilmiyorum ben orayı da çok sevmiştim ama adamlar fiyat konusunda çok uçmuşlardı hem de verecekleri hizmette tam değildi yani
hanedan neredeydi ya hatırlayamadım yerini.
Mimozanın hizmetini,fiyatını bilemem ama mekan çok güzel:) Denize karşı.
Ay sonunda Trabzondayım, gelinlik bakalım :)
canım hanedan Gazipaşa caddesinde önceden orda kiler market vardı sonradan düğün salonu yaptılar beyaz ferah bir salon.. ama dediğim gibi fiyat konusunda uçmuşlar.. mimozanın fiyatı bizim tutacağımız dönem fazla değildi birde arkadaş indiriminden faydalanacaktık ama olmadıgerçi bizde vestayı çok çok uyguna getirdik ayy ben daha gelinliklere hiiç göz atmadım düğüne 5 ay 9 gün var daha çook var diyip geçiştiriyorum geç mi kaldım ne :18:
Trabzon'a çok gelip gidemeyeceğim o yüzden şimdiden Trabzon'dan bir bakayım dedim. Sevdiceğimin erkek kardeşinin eşi (elti demeye hiç alışamıyorum) yazın evlendi, gelinliğini çok güzel bir yerden aldı. Gelinlik de çok güzeldi. Ben de oraya bir bakayım diyorum.
Beğenirsem alırım, çok üzerinde düşünmek istemiyorum.
Trabzon'a çok gelip gidemeyeceğim o yüzden şimdiden Trabzon'dan bir bakayım dedim. Sevdiceğimin erkek kardeşinin eşi (elti demeye hiç alışamıyorum) yazın evlendi, gelinliğini çok güzel bir yerden aldı. Gelinlik de çok güzeldi. Ben de oraya bir bakayım diyorum.
Beğenirsem alırım, çok üzerinde düşünmek istemiyorum.
nerden aldı canım ?
Gazipaşa da Wedding Store var ya büyük bir mağaza. Oradan aldı.
Benim de hoşuma gitti, ellerindeki ürünü vermediler.
Yenisini dikip verdiler. Duvakları,tacı,kesesi,çiçeği,eldivenleri hepsi 2100 gibi bir şeydi galiba.
evet wedding store model açısından epey çeşidi olan bir mağaza.. o Gazipaşa'da çok gelinlikçi var oralarda bakınsak epey bir fikir edinmiş oluruzbirde damla moda evi var oraya da 1 kez girmiştik bir kaç katlı bir mağaza oranın çeşidi de fazlaydı diye hatırlıyorum :44:
Başka yerleri hiç bilmiyorum da bu Wedding Store daki sıfır kimsenin denemediği gelinlik verme olayları çok hoşuma gitti.
Fiyat da çok pahalı gelmedi bana,ne dersiniz kızlar?
artık bir çok yer öyle yapıyor.. beğendiğin bir modeli denetiyorlar eğer düğün tarihi çok çok yakın değilse dikmek mümkünse yenisini dikip veriyorlar hatta istediğin değişiklikleri de yapabiliyorsun.
27 aralık için wedding store dan randevu almayı düşünüyorum. ilk defa gelinlik deneyeceğim, hayatımda hiç kuzenleriminkini bile denemedim. Hem bir fikrim olur nasıl bir şey olur bana diye.
Sonuçta ufacık minnacık bir insanım ben.
canım çok minnacıksan zaten senin gelinliği mecburen dikecekler kuzenimden biliyorumo da 42 kilo bir kızcağızdı wedding store de gelinlik denemişti en küçük beden bir gelinlikti tabiki kuzenime olmamıştı.. diktirmişti o da.. bundan 1 buçuk yıl önce diktirdi her şey dahil işte duvak , çiçek , taç v.s. o da 2000 tl ye diktirmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?