- 30 Ekim 2011
- 30
- 5
- 86
- Konu Sahibi kavunludondurma
-
Evet canim haklisin birden fazla evhamlandim sanirim :-\ ama burada herkes icin her sey belliendiselendim birden..
Tesekkurler cevabin icin
Her seyin hayirlisi olsun yaa hepimiz iciin.. Araya aileler girince aslinda daha cabuk ilerlemez mi. Onlar hemen olsun isterler :)
Biz 29 ağustosta Trabzon'da düğün yapacağız. Cephanelik diye bir yerde olacak düğünüm. Eski bir cephanelikmis sonra restore edilip cafe restoran olarak kullanilmaya baslanmis. Cok sık bir yer. Düğün yan taraftaki çim alanda oluyor. Fotoğraf ekleyemiyorum çünkü telefondan giriyorum. Ama internetten fotograflara bir bakin derim.
Velhasıl cok güzel bir yer oldugundan mı yoksa Trabzon'da cok yer olmadığından mi nedir ağustos ayı tamamen doluydu.
Tabi ki nişan yapmadan düğün tarihi belirleyip yer ayarlamaniz uygun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Sen bir an önce nişan yapmaya bak derim. Allah her zaman gönlüne göre versin.
merhaba canım, ben de 15 ağustosta düğünüm olacak, ben de Trabzonluyum...cephanelik çok şık çok gösterişli bir yer...ama gel gör ki çok az kişi alıyor, bi de hava kötü olursa kapalı alanı iyi ce küçülüyor, remziyi çok tutmak istedik yer sıkıntı oldu hafta içi saat 14.00 e bile 7 bin 500 tl fiyat verdiler bu yıldan tutarsak...bizim ailemiz kalabalık, nişanlımında öyle, ama o kadar bütçemiz yok, bir de uzak akrabalarımızın izin tarihleri uyuşmuyodu. biz de 700-750 kişi kapasiteli olan konak düğün salonunu tuttuk. hanşık değil evet ama diğer yerler gibi de sıkış sıkış değil...misafir sayımız az olsaydı mimozayı isterdim.. saylamlar 10 bin tl, hiç bişey dahil değil.mimoza 250- 300 kişi alıyor, park restorant 350 kişi ve fiyatları uygun. ama kişi sayısı çok az... allah gönlünüze göre versin, mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
Mimoza da cok sık bir yer gerçekten. Ama düğün değil de nişan ya da kına için daha uygun gibi.
Allah senin de gönlüne göre versin. Bakarsin belki ugrarim düğüne.
Selam kizlar, erkek arkadasimla universiteden beri cikoyoruz. Gecen sene mezun olduk is falan derken bu sene askere gidecek. Gelince de evlenmeyi dusunuyoruz kismetse. Ama simdi ortada nisan falan olmadigi icin dugun salonu falan ayarlama islerine giremicez.
Burdan da okudum herkes simdiden ayarliyor her seyi :-( biz 2 3 ayda her seyi halletmeyi planlamistik. Ama evdeki hesap carsiya uymicak sanirim :-(
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar. En gec eylul gibi evlenmek istiyoruz cunku kir dugunu falan istiyoruz. Nasil olucak bu isler :-(
Selam kizlar, erkek arkadasimla universiteden beri cikoyoruz. Gecen sene mezun olduk is falan derken bu sene askere gidecek. Gelince de evlenmeyi dusunuyoruz kismetse. Ama simdi ortada nisan falan olmadigi icin dugun salonu falan ayarlama islerine giremicez.
Burdan da okudum herkes simdiden ayarliyor her seyi :-( biz 2 3 ayda her seyi halletmeyi planlamistik. Ama evdeki hesap carsiya uymicak sanirim :-(
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar. En gec eylul gibi evlenmek istiyoruz cunku kir dugunu falan istiyoruz. Nasil olucak bu isler :-(
Allahtan eyülde tutmuşuz :)
oooh iyi yapmışsnz canm bizimde 31 iBizim de istediğimiz yerde yer yok diye 29 ağustos cuma yapacaktık. Ama ben hep 23 ağustos cumartesi istiyordum. Allah yüzüme baktı, 23ündekiler iptal ettirmişler rezervasyonlarını, biz hemen tuttuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?