• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014te olacak dugun icin simdiden mi dugun salonu tutmak gerekir

kavunludondurma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
30
5
86
Selam kizlar, erkek arkadasimla universiteden beri cikoyoruz. Gecen sene mezun olduk is falan derken bu sene askere gidecek. Gelince de evlenmeyi dusunuyoruz kismetse. Ama simdi ortada nisan falan olmadigi icin dugun salonu falan ayarlama islerine giremicez.
Burdan da okudum herkes simdiden ayarliyor her seyi :-( biz 2 3 ayda her seyi halletmeyi planlamistik. Ama evdeki hesap carsiya uymicak sanirim :-(
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar. En gec eylul gibi evlenmek istiyoruz cunku kir dugunu falan istiyoruz. Nasil olucak bu isler :-(

Canım, merhaba. İlk olarak öyle düğün salonunu erkenden ayırma olayları olur ama daha sizin nişan bir olsun. Sonra aileller konuşsun düğün ne zaman düşünülüyor ona karar verilsin. Onun için bunları dert etme salonda bulunur. Hangi şehirdesin bilmiyorum tabi ufak bir yerdeysen belki salon azdır, sorun olur. Siz en iyisi nişanlanın. Askerliği bitsin bir rahat etsin. Sende rahat ol. Düğünü ne ne zamana düşünüyorsanız ondan 1 ay kala salon bakmaya başlarsınız. Zaten bir tek salona bakınca hemen karar verilmez birçok salon gezersin emin ol. Fiaytıydı, ufaktı büyüktü, derken anca bulunur.

Son düzenleme:
Evet canim haklisin birden fazla evhamlandim sanirim :-\ ama burada herkes icin her sey belli :-) endiselendim birden..
Tesekkurler cevabin icin :-)

Evet canim haklisin birden fazla evhamlandim sanirim :-\ ama burada herkes icin her sey belli :-) endiselendim birden..
Tesekkurler cevabin icin :-)

kız endişeleenme herşey olur bak ben nişanlıyım daha hiç bişey belli deği 2 buçuk ay sonra da olabilir 1 sene sonrada hala bekliyoruz gün belirlensin diye

Her seyin hayirlisi olsun yaa hepimiz iciin.. Araya aileler girince aslinda daha cabuk ilerlemez mi. Onlar hemen olsun isterler :)

bızde nısanlanalı 2.5 ay oldu. 2014 eylul ekım gbı yapıcaz dugunu allah nasıp ederse. hala tutmadık daha erken cunku dugune 3-4 ay kala tutarız.) yada kafamıza eserse yarn tutarız bellı olmuo cunku:D aıleler kararlastrcak ayı ona gore bakıcaz.)

bende tırsıyom yer kalmıcak dıee:D offf zor ısler bunlarD:D

Biz 29 ağustosta Trabzon'da düğün yapacağız. Cephanelik diye bir yerde olacak düğünüm. Eski bir cephanelikmis sonra restore edilip cafe restoran olarak kullanilmaya baslanmis. Cok sık bir yer. Düğün yan taraftaki çim alanda oluyor. Fotoğraf ekleyemiyorum çünkü telefondan giriyorum. Ama internetten fotograflara bir bakin derim.

Velhasıl cok güzel bir yer oldugundan mı yoksa Trabzon'da cok yer olmadığından mi nedir ağustos ayı tamamen doluydu.

Tabi ki nişan yapmadan düğün tarihi belirleyip yer ayarlamaniz uygun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Sen bir an önce nişan yapmaya bak derim. Allah her zaman gönlüne göre versin.

Biz 29 ağustosta Trabzon'da düğün yapacağız. Cephanelik diye bir yerde olacak düğünüm. Eski bir cephanelikmis sonra restore edilip cafe restoran olarak kullanilmaya baslanmis. Cok sık bir yer. Düğün yan taraftaki çim alanda oluyor. Fotoğraf ekleyemiyorum çünkü telefondan giriyorum. Ama internetten fotograflara bir bakin derim.

Velhasıl cok güzel bir yer oldugundan mı yoksa Trabzon'da cok yer olmadığından mi nedir ağustos ayı tamamen doluydu.

Tabi ki nişan yapmadan düğün tarihi belirleyip yer ayarlamaniz uygun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Sen bir an önce nişan yapmaya bak derim. Allah her zaman gönlüne göre versin.

merhaba canım, ben de 15 ağustosta düğünüm olacak, ben de Trabzonluyum...cephanelik çok şık çok gösterişli bir yer...ama gel gör ki çok az kişi alıyor, bi de hava kötü olursa kapalı alanı iyi ce küçülüyor, remziyi çok tutmak istedik yer sıkıntı oldu hafta içi saat 14.00 e bile 7 bin 500 tl fiyat verdiler bu yıldan tutarsak...bizim ailemiz kalabalık, nişanlımında öyle, ama o kadar bütçemiz yok, bir de uzak akrabalarımızın izin tarihleri uyuşmuyodu. biz de 700-750 kişi kapasiteli olan konak düğün salonunu tuttuk. hanşık değil evet ama diğer yerler gibi de sıkış sıkış değil...misafir sayımız az olsaydı mimozayı isterdim.. saylamlar 10 bin tl, hiç bişey dahil değil.mimoza 250- 300 kişi alıyor, park restorant 350 kişi ve fiyatları uygun. ama kişi sayısı çok az... allah gönlünüze göre versin, mutluluğunuz daim olsun inşallah :):10:

merhaba canım, ben de 15 ağustosta düğünüm olacak, ben de Trabzonluyum...cephanelik çok şık çok gösterişli bir yer...ama gel gör ki çok az kişi alıyor, bi de hava kötü olursa kapalı alanı iyi ce küçülüyor, remziyi çok tutmak istedik yer sıkıntı oldu hafta içi saat 14.00 e bile 7 bin 500 tl fiyat verdiler bu yıldan tutarsak...bizim ailemiz kalabalık, nişanlımında öyle, ama o kadar bütçemiz yok, bir de uzak akrabalarımızın izin tarihleri uyuşmuyodu. biz de 700-750 kişi kapasiteli olan konak düğün salonunu tuttuk. hanşık değil evet ama diğer yerler gibi de sıkış sıkış değil...misafir sayımız az olsaydı mimozayı isterdim.. saylamlar 10 bin tl, hiç bişey dahil değil.mimoza 250- 300 kişi alıyor, park restorant 350 kişi ve fiyatları uygun. ama kişi sayısı çok az... allah gönlünüze göre versin, mutluluğunuz daim olsun inşallah :):10:

Mimoza da cok sık bir yer gerçekten. Ama düğün değil de nişan ya da kına için daha uygun gibi.

Allah senin de gönlüne göre versin. Bakarsin belki ugrarim düğüne.

Mimoza da cok sık bir yer gerçekten. Ama düğün değil de nişan ya da kına için daha uygun gibi.

Allah senin de gönlüne göre versin. Bakarsin belki ugrarim düğüne.

:) buyur tabi beklerim...ama ben seninkine gelemeyeceğim balayından dönmemiş oluyorum :24: remziydi aklımızdaki düğün ama kısmet değilmiş :) ben eğlenmeme bakıcam :32:

Selam kizlar, erkek arkadasimla universiteden beri cikoyoruz. Gecen sene mezun olduk is falan derken bu sene askere gidecek. Gelince de evlenmeyi dusunuyoruz kismetse. Ama simdi ortada nisan falan olmadigi icin dugun salonu falan ayarlama islerine giremicez.
Burdan da okudum herkes simdiden ayarliyor her seyi :-( biz 2 3 ayda her seyi halletmeyi planlamistik. Ama evdeki hesap carsiya uymicak sanirim :-(
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar. En gec eylul gibi evlenmek istiyoruz cunku kir dugunu falan istiyoruz. Nasil olucak bu isler :-(

gerçekten tüm yerler tutuldu, biz de ramazandan hemen ertesi hafta istedik inanın hafta sonları saat 11:00 bile dolu...nişanlandık 1 hafta sonra tuttuk.tam bir sene sonrasına :ssz:

2014 Eylül için mArt-Nisanda başlarsanız olur ama yoğun bi dönem. Yoğun dönemlerde tarihler çabuk doluyor

kızlar ben mayıs ayında düğün yapıcam diye çıktım yola 5 düğün salonu beğendim ya fiyatı uymadı yada tarihi sonunda beğendiğim düğün salonunu buldum ama gelin görün ki tüm cumartesi günleri dolmuştu haziran ayında yer hiç yok mayısın 25 dedik ona da kandil denk geldi 11 ve 18 mayıs boştu 11 mayısı aldık yani size diyeceğim acele edin

Nisanli olanlar elini cabuk tutsun ben 13 eylulde evlenicem istedigimiz yer simdiden dolmustu bilginize eylul ekim de baslamak lazim esasinda

Back