- 19 Aralık 2013
- 694
- 26
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.801
tamam canım aydınlattığın için sağol kuzum
adetten sonra gereklıymiş benım adet bıteli 5 gun olmuştur amaç hamıle fılan kaırsan dıye zaten ılişkı yasak öncesınde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek birbirimize böyle böyle faydamız olsun bari
adetten sonra gereklıymiş benım adet bıteli 5 gun olmuştur amaç hamıle fılan kaırsan dıye zaten ılişkı yasak öncesınde
soylemezsen zaten ertesı gun tacızd e bulunurum sana
hııım evet mantıklı canım hadi güzel haberlerini bekliyoz kaçta çekilecek rahim filmi
kızlar bende aranıza yeni katıldım reglimin 7.günü bugun 5.inde bitti ve bugun soğan suyuna başladım ovülosyon testi sipariş ettim gelicek ve eşime keçi boynuza edirmeye başladım dündendir bana da dua edin bu 3.ay denmemiz 3 üncüde tutar inşlahhhh 4 aylık evliiym :))
aynen afyonlu ama çok yaradı valla bugün çok dinç gördüm kendimi
sen nasılsın
çoook şükür çok iyiyim kuzum spor iyidir ama ben yapamıyorum buralar kırsal kesim ben koşsam tren görmüş öküz gibi bakarlar
senın bu espirielerine bayılıyorumm yandexxxxmiyyimmiii?? de unutmadım haaa :))
senın bu espirielerine bayılıyorumm yandexxxxmiyyimmiii?? de unutmadım haaa :))
ne zaman çocuğun olacak diyenlere ''ben ne bileyim yaaaandexmiyiiiim '' diyesim var
ne zaman çocuğun olacak diyenlere ''ben ne bileyim yaaaandexmiyiiiim '' diyesim var
ahahahahhah denızkabugum guzel teshıs bende bayılmıstım ona tacız konusuna gelınce de gaaaamzelerınıı
hoşgeldin canım allah hepizi güzel bebişler nasip eder inşallah:)
ahahahahhah denızkabugum guzel teshıs bende bayılmıstım ona tacız konusuna gelınce de gaaaamzelerınıı
evet bende yandexmıyımm dıyecem herkese :)) gamzem kurban olsun sana :))))
selam kader arkadaslarım nasılsınız .
tesekkürler bende iyiym işte ne olsun her zamanki rutin konulartesekkurler tatlım sen nasılsın
HOŞBULDUK canım aminnn inşlhhhh :)
bi derdimiz anlatmamız birinin dinlemesi bile faydalı canım çok önemli insanın içini dökmesi