- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.741
o zaman devam et canım sen ona, vardır bir bildiği doktorunun
Hepimize yarasın inşallahhhhhhh güzel tatlı ballı bebişler gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman devam et canım sen ona, vardır bir bildiği doktorunun
başka bi siteden okudum içim mutluluk kapladı <zeytinimm kusura bakma görmemişim ( yerimm seniii merhaba arkadaslar adetimin 8.günü rahim filmi cekildim anestesi ile hicbir agrı sızı hissetmedim doktoruma söyledim tüpler acık olunca pek agrı olmaz dedi hamilelik sansın bu filim ile artacak dedi ve dediği gibi oldu 14 ocak 2013 de rahim filmi cekildim bir kac gün ara verdik ve 18 ocak yumurtalama günümde sanırım hamile kaldım allaha sükür 4 haftalık hamileyim 9 aydır bebegimiz olmuyordu ben hic beklemedim 3 ay olmayınca hemen doktora gittim önce prolaktin hormonumu düşürdüler sonra gene olmadı sonunda klomen tedavisi oldum sadece bir kere yumurta takibi yapıldı ve olmadı ve sonra doktorum rahimde perde var rahim filmi cektirelim dedi ve allahın izniyle hamile kaldım sizlere tavsiyem eger benim gibi cok istiyorsanız doktorların dediği gibi 1 sene bekleyemeyin gerekli tetkikleri yaptırın içiniz rahat etsin sonra bekleyin eger hormonal sorun varsa gercekende zaten beklemek zorunda kalıyosun doktorum bana biraaz kızdı cok aceleci davranıyorsun diye ama sonradan konusunca bana hak verdi bana hicbir tahlil tetkik yapmadan birsene bekleyin diyorsunuz dedim ya sorun varsa dedim ve 3 aydan sonra gerekli bütün testleri yaptırdım sizlerde doktora gidin ve içinizi rahat ettirin allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsın sizler bol bol dua edicem rahim filminden korkmayın bebişimiz için herseye deger unutmayın ki annelerimiz ne acılar cekerek bizlere dünyaya getirmiş hicbir teknoloji yokken emeksiz yemek olmaz korkmayın ve bu filmi cektirmesi gerekenler gecikmeden cektirin...................
Kaynak Linki : Rahim filmi çekildiği ay hamile kalanlar | Sayfa 2 | Hamilemiyim Gebelik Moda Sağlık Ev Dekorasyon Fikirleri - Melekler Mekanı
Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah anneliği
kızlar biri diyordu havuç iyi geliyormuş diye burda okumuştum sanki dün pazardan koca bir poşet havuç aldım
her akşam rendelicem eşim yesin die
çakşır içiriyorum birde her akşam balla karıştırıp 1 ay sonraya hazır olsun
havuç ve kuru inciri ayrı kaplarda 10dk kaynattıp adet
sonra içecegız :))
soracam soracam unutuorum zeytınım bu çakşır nedır yahu :44:
başka bi siteden okudum içim mutluluk kapladı <zeytinimm kusura bakma görmemişim ( yerimm seniii merhaba arkadaslar adetimin 8.günü rahim filmi cekildim anestesi ile hicbir agrı sızı hissetmedim doktoruma söyledim tüpler acık olunca pek agrı olmaz dedi hamilelik sansın bu filim ile artacak dedi ve dediği gibi oldu 14 ocak 2013 de rahim filmi cekildim bir kac gün ara verdik ve 18 ocak yumurtalama günümde sanırım hamile kaldım allaha sükür 4 haftalık hamileyim 9 aydır bebegimiz olmuyordu ben hic beklemedim 3 ay olmayınca hemen doktora gittim önce prolaktin hormonumu düşürdüler sonra gene olmadı sonunda klomen tedavisi oldum sadece bir kere yumurta takibi yapıldı ve olmadı ve sonra doktorum rahimde perde var rahim filmi cektirelim dedi ve allahın izniyle hamile kaldım sizlere tavsiyem eger benim gibi cok istiyorsanız doktorların dediği gibi 1 sene bekleyemeyin gerekli tetkikleri yaptırın içiniz rahat etsin sonra bekleyin eger hormonal sorun varsa gercekende zaten beklemek zorunda kalıyosun doktorum bana biraaz kızdı cok aceleci davranıyorsun diye ama sonradan konusunca bana hak verdi bana hicbir tahlil tetkik yapmadan birsene bekleyin diyorsunuz dedim ya sorun varsa dedim ve 3 aydan sonra gerekli bütün testleri yaptırdım sizlerde doktora gidin ve içinizi rahat ettirin allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsın sizler bol bol dua edicem rahim filminden korkmayın bebişimiz için herseye deger unutmayın ki annelerimiz ne acılar cekerek bizlere dünyaya getirmiş hicbir teknoloji yokken emeksiz yemek olmaz korkmayın ve bu filmi cektirmesi gerekenler gecikmeden cektirin...................
Kaynak Linki : Rahim filmi çekildiği ay hamile kalanlar | Sayfa 2 | Hamilemiyim Gebelik Moda Sağlık Ev Dekorasyon Fikirleri - Melekler Mekanı
cnm aktarda satılıo odun gibi bişiy
ağaç parçası bildiğin
alıyorsun kaynar suya rendesini atıp içiriyorsun
spermler üzerinde çok etkiliymiş
benim adam içmedi öle çok acımış bala karıştırdım rendeleyip
ne kadar çok sperm o kadar çok şans gibi düşündüm
cok ıyı dusunmussun odun gıbı bısı dedın ya rendelenıomu bu pekı ne kdar suda nekadarnı kaynatıosun bıleyımde bende yaparım benım adam ıcın sıkıntı yok ne dersem yer ıcer
1 fincan suya 1 tatlı kaşığı kadar rendele cnm
bal içince2 çorba kaşığına 1 çorba kaşığı yaptım
ballı olan benim tarifimde diğeri denenmiş içmeyince netten baktım balada katılıyormuş kattım aslında bir daha ki sefere keçiboynuzuda katıcam balın içine
rendelenio cnm çok sert değil görünümü odun gibi ama zaten az az rendeliosun
kızlar bende aranıza yeni katıldım reglimin 7.günü bugun 5.inde bitti ve bugun soğan suyuna başladım ovülosyon testi sipariş ettim gelicek ve eşime keçi boynuza edirmeye başladım dündendir bana da dua edin bu 3.ay denmemiz 3 üncüde tutar inşlahhhh 4 aylık evliiym :))
haydi güzel haberlere inşallah sabırsızlanıyorum güzel haberlerin için.
kızımda batımı 5 gün geçmişti ve idrar testiyle kırmızı bir çizgi görmüştüm. 2. nasip olursa inşallah yine sabırlı olmaya çalışacağım.. aslında acaba oldu mu heyecanını yaşamak çok zevkli acaba içimde mi acaba hamile miyim hem tedirginlik hem heyecan bir arada.
senin bat bugün 2 gün geçti o zaman yapsan kesin sonucu görürsün haydi bize bir haber et merakta bırakma
senin kızın kaç yaşındaydı sormuştum ama 3 müydü 4 müydü?
hosgeldın balım da sen daha cok yenısıııııın kac yasındasın bakalım anlat
o zaman bu rahim filmi anjio gibi bir şey:) hafif tıkalı olan damarları nasıl açıyorsa anjio, rahim filminde de demek ki öyle perde falan varsa ne biliym tüplerde falan ufak tıkanmalar varsa hemen açabiliyor:44: inşallah iyi gelir, sende de öyle olur da bebişine kavuşursun bir an önce.. insanın içi her zaman umut dolu olmalı, hep iyi olanı düşünmeli ki iyi olsun:)
ccok tesekkur ederım cnm bnm bugun carsıya cıkarsam bende alayım barı
kızlar bende aranıza yeni katıldım reglimin 7.günü bugun 5.inde bitti ve bugun soğan suyuna başladım ovülosyon testi sipariş ettim gelicek ve eşime keçi boynuza edirmeye başladım dündendir bana da dua edin bu 3.ay denmemiz 3 üncüde tutar inşlahhhh 4 aylık evliiym :))
al cnm doğuda çok tüketiliyormuş turşusu bile varmış zararlı birşey değil çok pahallıda değil 4 5 lira bişiydi
azize hoşgeldin cnm
şu ovulasyon testini bir ben anlamadı ne kalın kafaymışım be arkadaş cnm kaç tane sipariş ettin
kaçıncı günde başlıcan gün aşırımı yapıcan gelir gelmez ne soru ama
Hoşgeldin canım ben de 4 aylık evliyim... Ben bu 4 aya bir de kürtaj sığdırdım Rabbim versin hayırla inşallah sağlıklı gebe olalım hep beraber