- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.481
Canım.günde 3 tane icecen
teşekkür ederim canım:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım.günde 3 tane icecen
bugün kimse yok mu?
ben varım canım yumurtlama günlerim dün test yaptım ovilasyon testi diğeri hafif belirgindi sanırım bugün yada yarın yumurtlarım (ay çok komiğime gidiyor tavuk gibi) sizler ne durumdasınız biz değerlendiriyoruz
ruyamda hamıle oldugumu gordum bu gece cok garıptı ya resmen hamılelıgı hıssettım muhtesem bıseydı dogum korkusunu bıle yasadım. Allahım ınsallah gercegını yasamayıda nasıp etsın hepımıze ısteyen herkesee.
ruyamda hamıle oldugumu gordum bu gece cok garıptı ya resmen hamılelıgı hıssettım muhtesem bıseydı dogum korkusunu bıle yasadım. Allahım ınsallah gercegını yasamayıda nasıp etsın hepımıze ısteyen herkesee.
ya ben o ovülasyon testini hiç anlamadım yumurtlama döneminde ilişki olması mı gerekio yada ondan öncemi olması gerekio ki yumurtlama döneminde döllenme olsun :44::44:
valla canım ben çift çizgiyi gördüğüm gece birda ertesi gün beraber oluyorum eşimle sanırım doğru yapıyorumdur ondan sonrada gün aşırı
Günaydın herkese ovuleasyon günlerim geçti beklemedeyim.ama komik gerçekten ha yumurtladım ha yumurtlıcam .yolda geldi bekliyooo hadi ama kavuşun canlarben varım canım yumurtlama günlerim dün test yaptım ovilasyon testi diğeri hafif belirgindi sanırım bugün yada yarın yumurtlarım (ay çok komiğime gidiyor tavuk gibi) sizler ne durumdasınız biz değerlendiriyoruz
günaydın herkese ovuleasyon günlerim geçti beklemedeyim.ama komik gerçekten ha yumurtladım ha yumurtlıcam .yolda geldi bekliyooo hadi ama kavuşun canlar
Günaydın herkese ovuleasyon günlerim geçti beklemedeyim.ama komik gerçekten ha yumurtladım ha yumurtlıcam .yolda geldi bekliyooo hadi ama kavuşun canlar
canım ben doktora gidiyorum o takip ediyor sen takip ediyormusun
merhaba ben bu guruba yeni katıldım msj ları okurken dikkatimi çekti biz de altı aydır ugraşıyoruz fakat iki aydır dr gözetimindeyiz doktorum folik asiti üç ay kullanalım gebelik olmazsa bırakacagiz ilaca ara vereceğiz fazlası zararlı demişti ...yedi aydir bi fiill folikasit iciyorum tik yok arkadas!! Gelemedi gelmedi bebegim folik asit fazlasi zarar mi ki hergun otomatige bagladim iciyorumm ben
bu başlıkla bir konu açtığınız için teşekkür ederim çok güzel olmuş insan yalnız olmadığını hissediyor Bizde altı aydır bebiş istiyoruz doktor falan derken baya stresli inşallah isteyen herkesi allah bu ay mutlu haberlere kevuşturur:112:
arkadaşlar mrhaba,
ben de aranıza katılmak istiyorum.3,5 yıldır evliyim yaklaşık 3 yıl hap kullandım.biz de artık bebiş sahibi olmak istiyoruz.eşimn benden daha stresli.henüz bi doktora da bu amaçlı görünmedik .sizlerle paylaşmak istedim :))brbirimize destek oluruz inşallah
selam kızlar progesteron testi yaptıran var mı? dr adetin 21.günü yapılacağını söyledi. yumurtlama halindeyim bu ay oldukça ağrılı geçiyo. krampcıklar, iğnelenmeler, mide bulantısı... yumurtlama döneminde olan var mı aranızda
selam kızlar progesteron testi yaptıran var mı? dr adetin 21.günü yapılacağını söyledi. yumurtlama halindeyim bu ay oldukça ağrılı geçiyo. krampcıklar, iğnelenmeler, mide bulantısı... yumurtlama döneminde olan var mı aranızda
Canım adım derya.selam canım senin soyadınmı ediz adınmı
Canım adım derya.