Alıntı _zeytin_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
oyy cnm ya Rabbim 2. yi sağlıklı versin
bak benim arkadaşımın 7 aylık bebeğini alılar öle testlerini fln yaptırmamış iyi iyi gelişimi demişler sonra folik asit eksikliğine bağlı gelişim bozukluğu çıktı doğum yaptı kucaı boş dr verdimi bilmiyorum ama folik asit fln kullan sütünü balını cevizini ihmal etme
Alla(c.c) sabırınıda versin İnşallah bu arkadaşıma Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder İnşallah canım Alıntı bicimsiz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
catlatma ıgnesı olmadım cnm bende klomenı sgklı 6 tl ye alıorum. ıgnede 40 küsür dıe anımsıorm ayfonlu sölemıstı.
hayır kuzum benim yumurtam oluşuyor büyüyor ama sanırım çatlamıyor diye verdi iğneyi doktor rapor yazmadı 77 tl ödedim çok para ,bazı arkadaşlar 40a almışlar raporla ama bize rapor yazmadı doktorum ,
İğne ssklı raporla alırsa 40 küsür ama bazı doktorlar catlama iğnesine rapor yazmıyor 77 tl ye alıyoruz çünki bu tedavi yanıt vermeyip ilerideki tedavide 2, yada 3, kez kullanmak zorunda kalırsak iki katı para alıyorlar ve hakkın doluyor diyeymiş ..
Bende hgs cektirdim Devlet hastanesinde tedaviye devam ediyorum bu ayın 10 da klomen başlıcam nasipse ..
Ama ben çok sigara içiyorum acaba bu yuzdenmi diyede düşünmüyor değilim doktora söylemeyede korktum söylemedim filimler tahliller temizcıkmıştı . sizler gibi bekleme aşamasındayım .. Rabbim bizlerede Anne olmayı nasip etsin İnşallah bebeklerimizin kokusu burnumuzda tütmesi son bulsun kucaklarımıza Alalım diye duala ediyorum .. Sağlıcakla kalın