- 28 Ekim 2013
- 905
- 32
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
selam kuzucuklar
bende vajinal kuruluk yok o sebepten o ürün bende etki etmez sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırazdan cıkıcam tatlım gelınce yazarm hemen gercı kan vercem ogleden sora ogrencem ama nedır ne degıldır dıye. senn ıs yerın bıde uzaaaak Allah kolaylık versın sana tatlım
Bende diğer ay için preseed almayı düşünüyorum aslında bendede vajinal kuruluk var bide insan gebeliğe odaklanınca daha zor olyor
selam kuzucuklar
İnşallah cok heyecanlıyım :)
selam canım sonuç ne merak ettim hadi topiğin ilk güzel haberi,müjdesi senden olsun ve arka arkaya güzel haberler verelim
Günaydın bayanlar ovülasyon testinden sonra psikolojim baya bozuldu çok düzgün uygulayamama rağmen hep silik çizgiden fenalık geldi bende bu perşembe doktordan randevu aldım muayene olucam ama çok korkuyorum:18:
bozma moralını ben o kullandıgın testlerın markasından vs suphelıyım sana dedıgım urunlerı kullanırsın bı doktora gıtte marlıcımGünaydın bayanlar ovülasyon testinden sonra psikolojim baya bozuldu çok düzgün uygulayamama rağmen hep silik çizgiden fenalık geldi bende bu perşembe doktordan randevu aldım muayene olucam ama çok korkuyorum:18:
Günadin herkese ankara -7 derece :-( bu soğuk hava da içimizi ısıtacak kimse yok mu?
bozma moralını ben o kullandıgın testlerın markasından vs suphelıyım sana dedıgım urunlerı kullanırsın bı doktora gıtte marlıcım
hıcbıseyın olmadıgını dusunuyorum onumuzdekı aylarda haberını beklıyorum çok yakın zamanda anne olacagını dusunuyorum hamıle halımle en azından bunun ıcın dua edıyorum canımcım
İnşallah canım inş. hayırlı olur benim için çıkan sonuçlar
selam canım korkma neden korkuyorsunn bence en garanti olanı iyi bir doktordur
bozma moralını ben o kullandıgın testlerın markasından vs suphelıyım sana dedıgım urunlerı kullanırsın bı doktora gıtte marlıcım
hıcbıseyın olmadıgını dusunuyorum onumuzdekı aylarda haberını beklıyorum çok yakın zamanda anne olacagını dusunuyorum hamıle halımle en azından bunun ıcın dua edıyorum canımcım
ayyy ne güzel aramızda bi anne adayı var canım rab'bim sağlıklı hayırlı evlat eylesin sağlıkla kucağına al inşaAllah rab'bim biz isteyenlerede versin amiiin
Canım kadın doğumculara karşı bir fobim var yanı o masaya yatmak falan... Sonuç kötü olursa diye korkuyorum