- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.421
eskilerden kimsee girmiyorrr artık
O kadar çok yazan var ki ben sizi bulamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
eski hatunlar.. bende gule gibi kırmızı kart yiyenlerdenim
moral bozuk hatta çok bozuk
soğun suyu macerası başladı içmek için takla atıyrm çok kötü tadı ama mecbur bebişimi düşünüp gözümden yaşlar süzülerek içiyorum.işe yarıcak inş. biliyorum
depresif haldeyim.
milletle uğraşıyorum neden olmuyor sorularına kılıf uyduruyorum
hıı bu arada erkeklerin kadınlardan daha laf anlamaz olduklarını öğrendim bu sayede
sonunda biri sert bir sana ne sana mı düşer sormak gbi bir cevapla karşı karşıya kaldı ama sabrım taştı
Merhaba kızlar yogun okul tempomdan dolayı yazamıyorum artık bu hafta uzerimde kırgınlık var aşırı derecede. Usutmusum adetime bir hafta var daha hani bir ihtimal hamileyimdir diye ilac kullanmıyorum. Soğuk alginliginda kullanilacak ilaç hangisi. Sağlık ocağı çok uzak yürümeye gözüm kesmiyor. Cevap verirseniz sevinirim.
canım moral bozmak yok, önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanalım.. ben yarın akşam yani adtin 2. günü, bal tarçın çörekotuna başlıyorum.. soğan suyu için geç kaldım adetten baya bir önce başlamak gerekiyormuş ona.. milleti de boşver herkes konuşur, sorarlar ne zaman olacak hani diye meraklı meraklı, insanların ne düşündüğünü düşünüp sterse sokma kendini tmm mı canım..
ben adet bitti başladım canım
gününü fln bilmiyorum
hayıt otu içtim birkaç sefer soğan suyundan sonra devam edicem
ya erkeklerin sorması ayrı bir gıcığıma gidiyor cnm ama takmamaya çalışıyrm
haklısın, karşındaki insanlar az biraz düşünceli olsa zaten utanır da sormazlar böyle sorular.. hele de erkekler.. insan utanır ya karşındaki bir bayan yani.. çeşit çeşit insan var işte kuzum ya amaan, dengesiz düşüncesiz bir sürü insan.. o yüzden sen hiiç düşünme bunları, sen bebişine odaklan..
canım moral bozmak yok, önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanalım.. ben yarın akşam yani adtin 2. günü, bal tarçın çörekotuna başlıyorum.. soğan suyu için geç kaldım adetten baya bir önce başlamak gerekiyormuş ona.. milleti de boşver herkes konuşur, sorarlar ne zaman olacak hani diye meraklı meraklı, insanların ne düşündüğünü düşünüp sterse sokma kendini tmm mı canım..
günaydın kızlaar
nasıl gidiyor hayat,tedaviler nasıl ilerliyor
selam kızlar
eski hatunlar.. bende gule gibi kırmızı kart yiyenlerdenim
moral bozuk hatta çok bozuk
soğun suyu macerası başladı içmek için takla atıyrm çok kötü tadı ama mecbur bebişimi düşünüp gözümden yaşlar süzülerek içiyorum.işe yarıcak inş. biliyorum
depresif haldeyim.
milletle uğraşıyorum neden olmuyor sorularına kılıf uyduruyorum
hıı bu arada erkeklerin kadınlardan daha laf anlamaz olduklarını öğrendim bu sayede
sonunda biri sert bir sana ne sana mı düşer sormak gbi bir cevapla karşı karşıya kaldı ama sabrım taştı
Ins. Cnm bi sıkıntı cikmaz. Bir arkadaş da radyomar cevat bey yazmis. Ikisi de ayni yer. Ben evraklara baktim. Radyotom radyomar yaziyor. Cevat bayrak. Kesinlikle ona yaptir. Orda bayanlar da var. Bayan tercihin olursa onlar da yapiyor ama ben cevat beye yaptırdım. Sakin korkma. Hicbirsey hissetmicen. Alttan muayene gibi dusun. Ben elim ayagim titreyerek gitmistim de cok korkutmuslardi. :)))) bu muymus diye ciktim ordan. Cektirince de buradan paylas bizlerle...
Benim yarın asılama var. Ins. Hayırlı sonuclanir
ayy canım sen aşılama mı yaptıracaksın hem de yarın çok heyecanlı. benim de filmden sonra bi sıkıntı yoksa eğer aşılama yapılacak. sen de paylaş olur mu deneyimlerini güzel haberler beliyorum senden inş.
Herkese günaydınn kızlar sizlerle bi dua paylaşmak istiyorum açıklaması flnda altında yazıyor zaten bakarsınız okumak ısteyenler okur dıye paylaşmak istiyorum.Rabbım hepınıze saglıklı huzurlu mutlu ve bebek seslerı kahkaları ıle senlenecek yuvalarınızda yaşamayı naip etsin.Herkeze hayırlı cumalar ..
Eki Görüntüle 999571 Eki Görüntüle 999571
Günaydın canım, hayırlı Cumalar.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..
Hayatım giriyorum da okuyup geçiyorum, Bi de çok fazla forumlara takılmak istemiyorum, stres yapıyorum, kafamı dağıtıyorum bu ay. Biliyosun kist oluşmuş bu ay, takibe başlayamadık, ben de sopan kürü yapıyorum bugün 5. günüm. Umarım işe yarar.
Kuzular,giriyorum da okuyup geçiyorum, Bi de çok fazla forumlara takılmak istemiyorum, stres yapıyorum, kafamı dağıtıyorum bu ay. Biliyosun kist oluşmuş bu ay, takibe başlayamadık, ben de sopan kürü yapıyorum bugün 5. günüm. Umarım işe yarar. Aslında doğum kontrol hapı verdi dr da ben içmek istemedim, Çünkü içersem bu ay da boşa gidicek bi de adetle atılabilen folikül kisti olduğu için, içmek istemedim.. Bakalım soan kürü işe yarayacak mı bidahaki adette kontrolde göreceğiz.
selam kızlar.. arada giriyorum ben ama sizleri görmüyorum hiç.. iyi diyelim iyi olalım, bugün kırmızı kart gördüm yine ben sizler nasılsınız?
O kadar çok yazan var ki ben sizi bulamıyorum.
Arkadaşlar sogan kürünü yapin cook etkili. Lütfn 1 kere deneyin. Şaştim kaldm ben sonuca.