- 15 Mart 2009
- 483
- 355
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.381
Allah razı olsun. Ama diyorum ki bir umut yarın bir bakmışım sıkıntısı kalmamış kalp atışı var. Allahım inşallah dualarımı kabul eder
Allah yardimcin olsun, inşallah korktuğun gibi değildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun. Ama diyorum ki bir umut yarın bir bakmışım sıkıntısı kalmamış kalp atışı var. Allahım inşallah dualarımı kabul eder
Allah yardimcin olsun, inşallah korktuğun gibi değildir.
Canım tutmasını değil hayırlısını iste ben 1.5 sene sonra gebe kaldım tuttu ama gelişmedi hatta daha kötüsü molar gebelik oluştu. Tutması sorun değil yani sağlıklı devam etmesi önemli gerçekten hakkında hayırlısı olsun
sevgili anne adayları rahim filmi çektiricem bu ay. istanbulda bu filmi çeken güvendiğiniz bildiğiniz fiyatıda makul yerler var mı yardımcı olur musunuz? anestezili olsun istiyorum normali için baya korktum. çektirenler var mı aranızda tecrübesi olan...:18:
canım rabbim yardımcın olsun. inşallah kuzucuğun seninledir. hakkında hayırlısı.
kızlar bata son 7 gün çok heyecanlıyımmm ya olmazsa
Benim bat a son 2 gün :18:
çok zor beklemek keşke benimde 2 gün olsaydı.sen neler yaptın canım ya da bi sorun varmıydı
sevgili anne adayları rahim filmi çektiricem bu ay. istanbulda bu filmi çeken güvendiğiniz bildiğiniz fiyatıda makul yerler var mı yardımcı olur musunuz? anestezili olsun istiyorum normali için baya korktum. çektirenler var mı aranızda tecrübesi olan...:18:
Nizim ilk denem sorun yok gibi duruyor yani varsada şu aşamada bilmiyoruz ama düşünmekten bıktım şuan sorun brnim sabırsız olmam ve düşünmem
çok zor beklemek keşke benimde 2 gün olsaydı.sen neler yaptın canım ya da bi sorun varmıydı
offf çok fazla allah yardımcın olsun sorun ne acabakızlar ben tam 2,5 yıldır bekliyorum çok zor(
offf çok fazla allah yardımcın olsun sorun ne acaba
eşimin sperm hareketliliği düşük bende de basık rahim var doğu hizmetindeyiz burada gidebileceğimiz bir yer yok 1,5 sene sonra tayinciyiz ilk aşılamamızı yaza yaptırcaz. nasip inşallah güzel sonuçlara ulaşırız
İnşaallah canım.Allah büyük bol bol dua eteşimin sperm hareketliliği düşük bende de basık rahim var doğu hizmetindeyiz burada gidebileceğimiz bir yer yok 1,5 sene sonra tayinciyiz ilk aşılamamızı yaza yaptırcaz. nasip inşallah güzel sonuçlara ulaşırız
Ins. Guzel sonuclar alırsınız. Sperm hareketliligi düşük se varikosel var mi bisey dedi mi doktor? Ameliyat isi olunca epey vakit kaybı oluyor .