- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
yoksa başka guruplara mı yazıyor bızı beğenmıyor mu artık
hiç sanmam gunescım bıze bunu yapmazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoksa başka guruplara mı yazıyor bızı beğenmıyor mu artık
amanınnnnnn Allahıımmm inşallahhhhh
aaaa kendımı sona bırakmışım :)) bakalım bu ucluden kım bırıncı olacak :)))
Hamile olduğumu dün öğrendim, henüz ultrasonda görünmedi ama yarın tekrar gideceğim..
Kasık ağrısı diye gittim, apandistten şüphelendiler, hamile olarak çıktım hastaneden çok şükür
ay kızlar burdayım sizi aldatırmıyım hiç eşim el koymuştu pcye ancak bana geçti :) burdayım yanee
hoşgeldiiiiinn bizde serapımla korkmaya baslamıstıkk artık
korkmayın ben sadıkımdır
bugun herkes yogun galıbaa
canım beyın çok yoruldugu için duşunmekten yorgun düşermiş uyumak istermişiz :) kuzum sen hangi şehırdeydın?
Türkçe yazılışından da okuyabilirsin zeytinciğim ,birde Meryem suresinde secde ayeti var secde yapman gerekiyor okuduğunda veya dinlediğinde unutma canım
oyun oynuyorum kuzum sıkıldım
küstüm size hiç sormuyorsunuz? şeyi
almışş sonucu herşey normal demiş ama ben bı eve gıdıp sonuçu elıme almadan araştırmadan rahat edemıyorumaaaayyy cok pardon tatlımm yogunluktan yaa soledım sanada.. Noldu ne cıktı sonuc bakalımmm
almışş sonucu herşey normal demiş ama ben bı eve gıdıp sonuçu elıme almadan araştırmadan rahat edemıyorum
Selammmm
selaaaaaaaaaaammm
akşama az kaldı :)) azıcık daha sabredeyım de çook sağoll zeytinim...bir sorun çıkmadığına sevindim cnm
bencede tel et hemen al sonuçları :)