- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
evet biçizmsiz akşamaları boş oturmamız lazım :)) değerli günlerimiz bugunlerr hahaaaa ha gayret
kesınlıkle oyleee durmak yok yola devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet biçizmsiz akşamaları boş oturmamız lazım :)) değerli günlerimiz bugunlerr hahaaaa ha gayret
benım esımde mermer uzerıne bı sırkette calısıooo gunescımmm
meslektaşlar yani mermertaş hahahaa
aynen tatlım senın kocayla bnm koca aynı ıste serapla ben aynı ıste ne ortak ozellıklerımz vaaar
güneşçiiimmmm needen olmasınnn
iyiki varsınız canlarııım kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle konuşabiliyorum
aynen bu cok rahatlatıo ıste ınsanı
olur canım
ben 31 yaşımdayım afyonkarahisarın bayat ilçesinde yaşıyorum 4 ay 14 gündür :) öncesinde konyadaydım adım güneş eşimin adı ramazan yaşı 28 eşim mermer fabrikasında çalışıyor bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim hahahaaa
Kızlar bir şey soracağım, ne marka gebelik testi almak lazım:26:
diğer arkadaşlar neden yazmadılar :)) biçimsiz sende yazmadın ha
ya bı marka ıcın hıc ıyı degıl dıolardı bende esıme aldırmıstım ıkı tane normalde testten bıraz dha pahalı ama en ıyısıymıs öle demıs eczacı aksam eve gıdınce bakarım adına canım yarın yazarım sana.
bak sımdı ne yazıcam sana
NE NE NE ne ne ne
kesınlıkle oyleee durmak yok yola devam
Tamam çok sağol. Benim iki günüm var ama tam günümde test yapacağım normalde hep ikindide olur benim ama bakalım sabahtan deneyeceğim çünkü strestende geçikiyormuş bir an önce öğrenmek istiyorum.
gelecekkkk [/QU
getirtirizzzzz
gelecekkkk [/QU
getirtirizzzzz
bi an sadece meraklı böcuk yazdın zanettım :)) HA HA
bi an sadece meraklı böcuk yazdın zanettım :)) HA HA
artık senınle bagımız büyüdüüü