- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
akşama az kaldı :)) azıcık daha sabredeyım de çook sağoll zeytinim...
aksam baktıktan sonra burayada yazda bende aksam grebılırsem bakacam baktıgımda da yazmıs olursan ne alaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşama az kaldı :)) azıcık daha sabredeyım de çook sağoll zeytinim...
aksam baktıktan sonra burayada yazda bende aksam grebılırsem bakacam baktıgımda da yazmıs olursan ne alaa
benım eve varmam 7bucuk 8 gıbı fılan yazarım inş :)
akşam 6da çıkıyorum ev 1saat suruyor kesın uzak çalıştığım yere yazın 8 de evde olabıliyordum 7de çıkıyordukooo cıddımısın hergun boyle mı oluo cok gec yaa Olsun sen yaz bende anca 9 10 gıbı bakarım zaten
akşam 6da çıkıyorum ev 1saat suruyor kesın uzak çalıştığım yere yazın 8 de evde olabıliyordum 7de çıkıyorduk
iyi akşamlar kızlar
hoşbuldum canımnasılsın çalışıyomusun evde mihoşgeldiiin kuzucuuuk
hoşbuldum canımnasılsın çalışıyomusun evde mi
bende aynıyok kuzucuk ben evde pinekleyenlerdenim ya sen
napıyorsunuz çocuklar bugün ses soluk yok
kızlar değerlerden bırazını çözdum :)) gerçekten normal hatta bazıları çok iyi dr elıyle bile yazmış spermıyogram normal dıye :)))benım eve varmam 7bucuk 8 gıbı fılan yazarım inş :)
vaaaşşşş bu ne tatlılık bızde cene bol bacımmm doktor kontrolundemı kullandın ılacları canım. herseyını yaptırdınmı sıkıntı yok dımı.
kızlar değerlerden bırazını çözdum :)) gerçekten normal hatta bazıları çok iyi dr elıyle bile yazmış spermıyogram normal dıye :)))
Evet canım herşey doktor kontrolünde klomeni kullandım belli aralıklarla doktora gittim, yumurtalarımın büyümesini gördük, sonra da çatlatma iğnesi işte...
hoşgeldinnn tatlımmm. kızını Allah bagıslasın, düşükle ılgılı doktor kontrolune devam etmelısın bence sana zarar verecek bı durumla karsılasma. ayrıca cogu yerde duydum dusukten sonra gebe kalmak daha kolay dıolardı nedendır vs hıc bılmıorum ama. netıcede ınsallahhhh göbişin dolarrrr
en azından ne zaman çatlıcağını biliyorsun
netten bir problem çıkmıyor mu cnm aldığında dur bende alayım evde bulunsun
Hamile olduğumu dün öğrendim, henüz ultrasonda görünmedi ama yarın tekrar gideceğim..
Kasık ağrısı diye gittim, apandistten şüphelendiler, hamile olarak çıktım hastaneden çok şükür
kızlar değerlerden bırazını çözdum :)) gerçekten normal hatta bazıları çok iyi dr elıyle bile yazmış spermıyogram normal dıye :)))