- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
sendeee hoşgeldin kuzum :) naber görüşmeyeli
nolsunnnnn aynı valla. :) ovulasyon testı yaptım aksam ınanılmaz koyu cıktı cok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendeee hoşgeldin kuzum :) naber görüşmeyeli
günaydın umudumuz serendeydi o da kayboldu nedense (
Hamiledirde o yüzden yoktur inşallah
nolsunnnnn aynı valla. :) ovulasyon testı yaptım aksam ınanılmaz koyu cıktı cok mutluyum
sahi selenselen nerelere kayboldu acaba :18:
serenseren bizi bu mutluluktan mahrum etmez inş. belki bugun gelirrr aramıza :)))
bebem yanı yumurlama gunumu test edıyorsun ona göre mi cinsel bırlıkte oluyorsunuz? nasıl yapıyor bende yapabılırmıyım??? bende bugun heycanlıyım eşim sonucunu alacak ögleden sonra inş bişeyi çıkmaz
bebem yanı yumurlama gunumu test edıyorsun ona göre mi cinsel bırlıkte oluyorsunuz? nasıl yapıyor bende yapabılırmıyım??? bende bugun heycanlıyım eşim sonucunu alacak ögleden sonra inş bişeyi çıkmaz
afyonlu eşine geçmiş olsun cnm bol meyve yedir cidden çocuk gibi oluyorlar hastalanıncayok kuzum ben çok şükür iyiyimde kocişim grip olmuş hasta yatıyor 2 gün rapor aldı yarında evde olcak ona bakıyorum yani bebek gibi oluyorlar yaa
hoşbulduk kızlar
yaş 30
7,5 yıllık evliyim:123::123:
ilk bebeğim olucak gelirse eğer ama her ay gelmekte inat ediyo
cnm Rabbimden kesme ümidiniamin canım inş
ama ümidimi kesmiyor da değilim hani bazenbenimle bir evlenenlerin 2. bebeleri bile oldu
cnm Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip etsinhoşbulduk canım evet evliyim 4yıl 3aydr. benim ilk gebeliğim 6 ay istedikten sonra olmuştu oda mol gebelik oldu. 2. si bir yıl sonrasında oldu anensefali oldu 12 haftalıkken öldü kürtaj oldum. nedeni folik asit eksikliği dediler bu tür vakaları %70 oranında engelliyomuş . ve ben o hapı dr verdiği halde içmedim mide bulantısı yapıyo diye 2 liralık hapın ne faydası olur ki demiştim . Şimdi 1.5 - 2 yıldır hamile kalamıyorum yumurtalarım iyi gelişmiyomuş diye
aminnBende 1.5 yıllık evliyim, 10aydır bizde olsun istiyoruz, ama kısmet bu işler... Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah...
amin cnm doktora gidiyormusun ?Merhaba arkadaslar.benide araniza alin.bende 2 yil 2 aydir evliyim.cocuk istiyorum 1 senedir.her seferinde kist cikiyodu.2 aydir sogan suyu kuruyle onuda cozdum.ama hala tik yok.psikolojim bozuluyo artik.anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin insallah(
bıcimsiz nasıl birşey o eczaneden mi alıyorsun reçetesiz ne kadara satılıo
koyu çıkınca ne oluoo
ay ne çok sordum
cnm ınternette var ovulasyon testlerı cokta uygun onu alıosun adetın baslangıc tarıhınden ıtıbaren 10 say o gunu basla testlerı yapmaya ıkı cızgı hep cıkıo genelde ama ıkıncı cızgı cok belırgın olmuo zamanla yumurtlama donemıne yaklastıkca koyulasıo. ıkı cızgıyı aynı koyulukta gordugunde 24 saat ıcınde yumurtlaman gerceklesmıs demektırr. aynı gun bırlıktelıgın olmasına gerek yok yanı ertesı gunu veya bıgun oncesı olabılır. ınsallahhh esınde de problem cıkmaz tatlımmm
cnm ınternette var ovulasyon testlerı cokta uygun onu alıosun adetın baslangıc tarıhınden ıtıbaren 10 say o gunu basla testlerı yapmaya ıkı cızgı hep cıkıo genelde ama ıkıncı cızgı cok belırgın olmuo zamanla yumurtlama donemıne yaklastıkca koyulasıo. ıkı cızgıyı aynı koyulukta gordugunde 24 saat ıcınde yumurtlaman gerceklesmıs demektırr. aynı gun bırlıktelıgın olmasına gerek yok yanı ertesı gunu veya bıgun oncesı olabılır. ınsallahhh esınde de problem cıkmaz tatlımmm
http://...............................-adet-ovulasyon-testi-en-uygun-fiyat-99152594 canım bak bu lınkı tıkla ben bundan almıstım bu sıtede daha uygun tavsıye ederım. serapcım sende bak bunaaa
anladım bebem bıraz daha zaman geçsin olmazsa alırım testi denerim :) inş bişey çıkmaz inş
cnm hata verio link verilmio galiba özelden atailirmisin bize yoksa çok mu oluyorum artık
reklama gırdıgı ıcın lınk cıkmamıs ya. gittigidiyoru tıkla canım orda arama yerıne ovulasyon testı yaz ıstedıgını seversın butcene gore mesela 50 tanesı 30 küsür 30 lusuda var ıstedıgını alırsın. bılıosun tabı o anlamda cok ıyı
tmm cnm mesajını sonradan gördüm yazmışsın bile çok teşk. inceleyim bir