- Konu Sahibi afyonluyuz
bende varıııım
2014 yılında anne olmak isteyenlerdenim bende
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende varıııım
2014 yılında anne olmak isteyenlerdenim bende
hoşgeldin canım
hoşbuldum arkadaşım
sen kaç yıldır bekliyosun bebişini
Tamam tatlım gelınce yaz heemn senı beklıorummm
seraaaaapcım ne yaptın gelmedın hala:44:
hoşbuldum canım
ben geldim dr gitmiş geç kalmışım neyseki bitane genç bayan vardı kan ve ıdrar sonuçalarımı rıca ettım baktı normal dedi :) ben dört gözle adetımın 3gıdıp hormon testi sonucu merak edıyorum kuzum sen çatlatma iğnesi mi kullanıyordun?
hoşbuldum canım
ne demek canııım bende burda öğrendim zate
evet ya bu sefer ılk defa adetımın 3gununu belkıyorum belkı bundada bı hayır vardır bende çok öptum kendıne ıyı bak :) yarın burda buluşalımm bebekbende cıkkcam senı beklıordum :))) yok canım klomendeyım ben daha ıgennın lafı bıle gecmedı henuz. Senın adına coook sevındımm ya ınatla söleme 3. Gunu gıtcem dıye olmazsında ınsallah bebeiş gelirrrr. Hepınızı opuorum tek tekkkk gıdıorum ben yarın gorusuruzz..
afyonlu kuzucuk bugun senın pek sesın çıkmıyor keyfın mi?yok yoksa
hoşbuldum canım
çook geçmiş olsun canım bol bol meyve yedir :) GÖRÜŞÜRZ YINE SAĞLIKOLSUN DAA :)))yok kuzum ben çok şükür iyiyimde kocişim grip olmuş hasta yatıyor 2 gün rapor aldı yarında evde olcak ona bakıyorum yani bebek gibi oluyorlar yaa
Merhaba kızlaaar
Ben de aranıza katıldım. 30 yaşındayım 1 kızım var. Geçen ay 3 haftalık hamileydim ama düşük yaptım malesef..:)) Hiç ara vermeden devam edeceğim.. Umarım bebişlerimizi kucağımıza alırız bu sene:))
Pozitif enerjimiz, dualarımızla bebeklerimze kavuşalım..
çook geçmiş olsun canım bol bol meyve yedir :) GÖRÜŞÜRZ YINE SAĞLIKOLSUN DAA :)))
1,5 yıllık evlıyım canım bı yıldan fazladır olsun ıstıorum ıkı aydır tedavı altındayım. sen kac yıllık evlısın ılk bebegınımı dusunuosun.
hoşgeldiniz aramıza melek :) zeytin
hoşgeldin aramıza kuzuum senin yaş kaç kaç yıl oldu evleneli
hoşbulduk kızlar
yaş 30
7,5 yıllık evliyim:123::123:
ilk bebeğim olucak gelirse eğer ama her ay gelmekte inat ediyo
gelecek bitanem verecek olan rab'bim değilmi ,o cömerttir isteyene verir hakkında hayırlısıysa bol bol dua edelim birbirimize ümidimizi kesmeyelim Allah büyüktür