- 13 Aralık 2013
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
ne zman alcak sonucu tatlımmm
bugun öğleden sonra bebem bende bakarım :) sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zman alcak sonucu tatlımmm
bugun öğleden sonra bebem bende bakarım :) sağol
inşaallah bişeyi yoktur canım kalbini ferah tut
oy canım ya çok sağolun iy ki varsınız valla alıştım size :)) afyonlu biçisiz seren zeytin :)) diğer arkadaşlarada
tatlımmmmm bendee ya ıse gelır gelmez acıorum hemen dun ablamlada sızlerı anlattımmmm cok alıstım cook inş hepımızın gobişleri dolacakk
tatlımmmmm bendee ya ıse gelır gelmez acıorum hemen dun ablamlada sızlerı anlattımmmm cok alıstım cook inş hepımızın gobişleri dolacakk
oy canım ya çok sağolun iy ki varsınız valla alıştım size :)) afyonlu biçisiz seren zeytin :)) diğer arkadaşlarada
bende çok alıştım sizlere kuzular hep konuşalım burdan
bu arada eşime test aldırdım ayın 20sinde yapcam
Günaydınn canımm Bu ay bende ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ,maalesef ki dün akşam adtt oldum bu ay da olmadı yani27 yaşındayım tatlım
3 ay fln denedik ama şu netten hesaplanan günleri takip ediyordum bir aksilik oldu kaçırdık o günleri snra kontrole gitmem gerektiğini düşündüm belki birşey vardır hemen hamile kalırsam sorun olur fln diye
devlete gittim öylesine yani kist var dedi dr çok agresifti
benim bütün moralimi bozdu orda ölümcül hastayım öyle davranıyor elime tutuşturdu kağıtları git şunları yaptır dedi
şok oldum böyle muamele karşısında kafam sersemledi içimde kaldı birşey diyemedim o dr ye
neyse çıkıp özele gittim hemen dr önemli birşey olmadığını diğer dr nin çok abarttığını sölei
doğum kontrol hapı verdi
alttan muayene etti
kan tahlili fln yaptırdı
1.5ay kaldı geçmiyor zaman
biran önce gidip öğrenmek istiyorum geçtiyse bebeğim olsun istiyorum hemen
Hoşigeldin melekkbende varıııım
2014 yılında anne olmak isteyenlerdenim bende
Günaydın canım benim haberim var ama güzel sayılmaz ,adet oldum dün akşam maalesef :2:günaydın kuzular yeni havadis varmı
Günaydınn hoşgeldinngünaydın :)) ben geldimm güzel bigün diliyorumm herkese
Bende bunlardan alıcam canım bu ay ama kredi kartı işini nasıl yapıcaz bakalımhttp://...............................-adet-ovulasyon-testi-en-uygun-fiyat-99152594 canım bak bu lınkı tıkla ben bundan almıstım bu sıtede daha uygun tavsıye ederım. serapcım sende bak bunaaa
bende çok alıştım sizlere kuzular hep konuşalım burdan
bu arada eşime test aldırdım ayın 20sinde yapcam
Bende bunlardan alıcam canım bu ay ama kredi kartı işini nasıl yapıcaz bakalım
cok heycanlıyım bu ay bendee ınsallah hayırlısıylaa kavusursun bebegıne kuzucummm
Günaydınn canımm Bu ay bende ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ,maalesef ki dün akşam adtt oldum bu ay da olmadı yani
Devlet hast. sorma zaten gidip gideceğine bin pişman ediyorlar insanı bende ilk normal mua orda olmuştum ama bir daha gitmedim özele gittim.Daha uzun zaman ayırıyorlar sana daha çok ilgileniyorlar.Devlette 5 dk muayn. etti beni masaya yatmamla kalmam odadan çıkmam 55 dk sürdü...!
Aslın benim evlenmeden önce yanında çalıştığım Dr. çok iyidi ama ona gidemiyorum çok uzak bana şansızım işte
Hoşigeldin melekk
Günaydın canım benim haberim var ama güzel sayılmaz ,adet oldum dün akşam maalesef :2:
Günaydınn hoşgeldinn
melek hoşgeldin sıkma canını bidaha ki aya inş. Vardır bundada bi hayır bende senın gıbı adet oldugumu görunce çok uzuluyordum ama artık takmayacagım pskoljık baskıyı bıraktım oluruna :)) sende rahat olgünaydınn canımm bu ay bende ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ,maalesef ki dün akşam adtt oldum bu ay da olmadı yani
Devlet hast. Sorma zaten gidip gideceğine bin pişman ediyorlar insanı bende ilk normal mua orda olmuştum ama bir daha gitmedim özele gittim.daha uzun zaman ayırıyorlar sana daha çok ilgileniyorlar.devlette 5 dk muayn. Etti beni masaya yatmamla kalmam odadan çıkmam 55 dk sürdü...!
Aslın benim evlenmeden önce yanında çalıştığım dr. çok iyidi ama ona gidemiyorum çok uzak bana şansızım işte
Hoşigeldin melekk
Günaydın canım benim haberim var ama güzel sayılmaz ,adet oldum dün akşam maalesef :2:
Günaydınn hoşgeldinn
inşaAllah bitanem herkes anne olsun
Günaydınn canımm Bu ay bende ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum ,maalesef ki dün akşam adtt oldum bu ay da olmadı yani
Devlet hast. sorma zaten gidip gideceğine bin pişman ediyorlar insanı bende ilk normal mua orda olmuştum ama bir daha gitmedim özele gittim.Daha uzun zaman ayırıyorlar sana daha çok ilgileniyorlar.Devlette 5 dk muayn. etti beni masaya yatmamla kalmam odadan çıkmam 55 dk sürdü...!
Aslın benim evlenmeden önce yanında çalıştığım Dr. çok iyidi ama ona gidemiyorum çok uzak bana şansızım işte
Hoşigeldin melekk
Günaydınn hoşgeldinn
inşallaaaahhhhh
inşaAllah bitanem herkes anne olsun
cnm sanki özele gidelim diye bu muameleyi yapıyorlar
ya devlet bize hak vermiş kullanamıyoruz
o da ayrı mesele
inş. bir daha ki aya gelir bebiş
afyonlu bekliyoruz haberlerini ilk bebek senden gelicek içime öyle doğdu
ben parayı yatıramam kredi kartı ile halletmem lazım
bende bu ay çok takmıyorum çok rahatım geçen aylarda çok tedirgindim adet olurum diye ama bu ay yok tedirginlik