- 28 Ekim 2013
- 905
- 32
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
tobik nedemek? Bat ne demek aydınlatın beni :))
canım topik konu yani yazıştığımız yer ,bat adetin ilk günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tobik nedemek? Bat ne demek aydınlatın beni :))
kuzum ben en son 4 aralıkta oldum 28 gunde bır oluyorum duzenlı yenı yılda adet olacam galıba :)
kaç kılodasın kuzumm ben 71 kg yenı 4kg aldım ne guzel vermiştim kuzum hastaneye gıdecem saat 4 dogru burdan yakın 10dk gıderım dr göstercem akıntım var dıye fıtıl verecektii
boyun kac cnm pekı. 1,70 e 52 kıloyum ben cnm bı kac kılo almıs olabılırım buara aldım baya. Geldıkten sonra hemen yaz bızede. Sen ne ısı yapıodun tatlım
yok yok deme oyle olmazsın ınsallahhhh
TŞK EDERİM :) afyonlu
Hoşbuldum canım
Zannetmiyorum çünkü hamileliğe dair hiç bir belirti yok bu ay çok garip geçiyor bakalım ne olacak...Geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ki %100 hamileyim dedim ama yok
Smear testi de rahim ağzında yara varsa yada ona yakın bişey varsa akıntı gibi ondan dolayı yaparlar,4,5 yıla yakın doğumcuda çalıştım ondan dolayı biraz bilgim var...
Sen şanslısın yapmadıysa tertemiz demekki rahim ağzı ve gebeliğe bir engel yok o konuda:107:
kilon süpermiş :)) bi şirketin muhasebesıne bakıyorum sen hangı şehırdesın
şu hamilelik takvimi yapmaya o kadar özeniyorum ki anlatamam sizlere
anladım cnm alttan muayene yaptığında anlıyor o zaman smear gerekip gerekmediğini
belki yumurta takibi yapar bana ondan merak ettim nasıl birşey diye çünkü verdiğim hapı kullan 3 ay sonra gel bebek için hazırlıklara başlayalım dedi
bu kadar emin konuştuğuna göre birşeye dikkat edicektir
şu hamilelik takvimi yapmaya o kadar özeniyorum ki anlatamam sizlere
:)) aa neguzel nekadar çok ortak şeyler çıktı ben şimdi kan ıle ıdrar sonucu almaya gıdıyorum geç bıle kaldım öptm gelınce yazarın inş görşzdüzce canım.. Bende muhasebecıyım :)) bende bi cok kısıden duydum beklemeyı bıraktıkları ay olmus bebıslerı. ınsallah senınde oyle olurrr.
:)) aa neguzel nekadar çok ortak şeyler çıktı ben şimdi kan ıle ıdrar sonucu almaya gıdıyorum geç bıle kaldım öptm gelınce yazarın inş görşz
Evet canım genelde alttn tabi kullandığı cihaza da bağlı biraz ,yaş kaç peki ? Ne kadar zamandır deniyorsunz..Çünkü İlk gebeliklerde genelde 1 yıl olmadan bişey yapmıyor eğer herhangi bir sorun yoksa..Normal yollarla olmasını bekliyorlar olmazsa o zaman tedavi sürecine başlıyorlar duruma göre :107:
Ben Dr gittiğimde en az 9 ay denememi eğer olmazsa tedaviye başlayacağını söyledi Artık nasıl bekleyeceksem 9 ay hemen olsun ya
bende varıııım
2014 yılında anne olmak isteyenlerdenim bende
hoşgeldinn tatlımmmm