- 28 Ekim 2013
- 905
- 32
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #2.261
Herkese hayirli kandiller hepimizin duasi kabul olsun dilerim Rabbimden yuzunuzu guldurur arkadaslarim umudunuzu kaybetmeyin ne olur Rabbim elbet nasip edecektir hepinizin anne haberini almak en buyuk duam hepinize duaciyim.ben dun doktora gittim ve yaza bebek dusundugumu ne yapabilecegimi sordum simdiden yapilmasi gereken birsey varmi die troidlerine fln baktir hormon testi yaptir kahve ve cig eti tuketimini azalt mumkunde cikar hayatindan dedi ve cikolatayi cok az tuket sigaradan kesinlikle uzak dur dedi sizlerede bilgi vermk istedim doktorumda docent docent olusuda guven verdi bana
Allah razı olsun canım bilgi paylaşmak sevaptır sağol,ben kahveyi çok içiyordum bıraktım sayılır,et zaten çok nadir tüketirim,çikolatayıda haftada 1 taneye indirdim ama sigara içiyorum ben hormon testi falan yaptırdım gayet güzelmiş,tek rahim filmim kaldı onuda doktor belirliycek bakalım rab'bim bu mübarek akşamda ettiğimiz tüm dualarımızı kabul etsin inşaAllah hepimize anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin amiiiin