2014 yazında bebek planlayan arkadaşlar gelin birlikte hazırlanalım =)

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
Merhabalar=) Kendıme tam anlamıyla uygun bı topık bulamadım aslında suan gebelık calısmam yok cunku,gebelık oncesı calısmadayım yaklasık 6 ay sonrasında bebek planlıyoruz (6 ay beklememın sebeplerı var ) ve bu surecte hazırlanmayı dusunuyorum gerek bazı tahlıller,gerek diş kontrolleri,gerek kılo vermek gibi =)) varmı peki benım gibi yaza bebiş için hazırlanan .Ben ilk sıgarayı bırakmakla başladım hazırlık işine =) beslenmemıde duzene sokmaya basladım hatta ve bırazda kılo verme calısmalarına :) umarım bi başıma kalmam bu topikte =))

Bende varim sekerim..hayirlisiyla inşallah yaza karar verdik bizde.
Tek korkum sigara bu arada nasil başardı n

canımm bende varım lakin vajinismusluyum artı bebek istiyorum önce yenmem lazım ama istiyorum napıyım

Bende varim sekerim..hayirlisiyla inşallah yaza karar verdik bizde.
Tek korkum sigara bu arada nasil başardı n

Oley yalniz degilim:)irtibatı koparmiyalim buradan yazisalim arkadaşım bebek dusunmeye basladigimda birakicam derdim hep kendime ogun geldi catti bi sure once hadi dedim karar verildi ve hazirlan sigarayi biraktim meyve yeme aliskanligi edindim isteyince oluyor inan yaparsi sende anne olacaksib once vücudumu zu arindiralim bebeklerimize hazirlayalim

canımm bende varım lakin vajinismusluyum artı bebek istiyorum önce yenmem lazım ama istiyorum napıyım
Vajinusmus hakkinda cok bilgim yok arkadasim anlatabilirmisin biraz iliskiden korkmak diye biliyorum aslinda.ama yanlis biliyor olabilirim onuda asariz belki birlikte ne dersin

evet canım ilişkiye girememe izin vermeme durumu ama bu siteyle ilerleme kaydettim umarım yakında bitecek inşallah beraber yener beraber bebiş yaparız teşekkür ederimm :)

hayırlı geceler arkadaşlar ben yatıyorum görüşürz tekrar inşallah

evet canım ilişkiye girememe izin vermeme durumu ama bu siteyle ilerleme kaydettim umarım yakında bitecek inşallah beraber yener beraber bebiş yaparız teşekkür ederimm :)
Ins yenersin arkadasim bu konuyu biraz arastiracagim bilgi edineyim bu konu uzerine kinusuruz tekrar ins yenecek sin tamamen

Biliyomusun başlığa da yazdgm gbi moral verdin cunku ben iki pakete yakın içiyorum onbir yildr ve maalesef olmuyor.gecen yil bu zamanlar oniki hftlk dusugum oldu hep sigara ya bagladim bunu gerci kullanmadım oniki hfta ama bir de bana sor.cok zooooorrrrrr cokkk.yas da gecyoo.bu bebek olmali artik..

Merhaba arkadaşlar. Ben de yaza ikinci bebeğimi düşünüyordum ama bu gidişle olmayacak herhalde. Eşimle problemlerim var Çok istiyorum ama hayırlısı artık..

cnm vajili olsan bebek düşünemezdinki yani içine alamadıktan sonra bence seninki sadece panik vajiniliyim diye kendini şartlandırma bende atlattım o illeti şuan çok iyiyim vajinal us bile girdim herşey kafada bitiyor diyenlere kızardım ama çok doğruymuş

ben zeytin yağı kullandım o zaman zarfında hergün alışana kadar yavaş yavaş stres olmadan yaptım kafama koymuştum çünkü hem herkes gibi kadın olmak istiyordum hemde anne bu düşünceler bana güç verdi vajini zor bi durumdur ciddi anlamda.eşim zeytin yağıyla vajina kısmına eliyle ovarmış gibi masaj yaptı bu arada sen bi şekilde zevk alıyosun bi rahatlık oluyor sonra eşin kendisine kullanıyor zeytin yağını ve yavaş yavaş hareketlerle başlıyosun ilişkiye bi süre böyle devam ettim sonra baktımki tamamen girebiliyor içime ve can acısı her geçen gün azalıyor sonra eşim hareketini hızlandırdı ve bedenimde kafamda içimde büyük rahatlama oldu ve zevk almaya başlıyorsun sonra kendini bırakıyorsun zaten.. belli bi zamanı alıyor ama yok sıcak suymuş yok kas gevşeticiymiş hepsi faso fiso kafaya koyup zeytin yağıyla bu işi çözersin benim durumum vahimdi dr bile çözememişti.Allah yardımcın olsun canım

Merhaba arkadaşlar. Ben de yaza ikinci bebeğimi düşünüyordum ama bu gidişle olmayacak herhalde. Eşimle problemlerim var Çok istiyorum ama hayırlısı artık..

Dilerim gecici problemlerdir ve kisa zamanda hallolur ve bebeginiz olur buradada yazisiriz mutlu haberleri ins

Arkadaş im cok guzel anlatmissiniz zeytinyagi veya jel kullanabilirsiniz kayganlasma önemli kayganlasma olmayinca ne yazikki aci okuyor

Herkese hayirli kandillerr.Arkadaslar dun doktora gittim gitmiskende yaza bebek dusundugumu oncesinde neler yapmam gerektigini sordum ve bana cig etti,kahveyi cikolatayi olabildiğince az tuketmemi onerdi ve kesinlike sigaradan uzak durmami soyledi sizlerinde bilgisi olsun.ve öncesinde hormon testi yaptirmami troidlerime fln baktirmami soyledi bunlari ne kadar erken yaparsan bi tedavi gerektigindede zaman kaybetmemis olursun dedi

Merhaba arkadaşlar ara ara o sıkıntıyı bnde yaşıyorumm😔biraz geriliyoruz eşimle ama şuan ikinci bebeği istiyorumm bi kızım var 21 aylık ama bi de sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bi evladım bi oğlum olsun istiyorumm😌hem kndim için hem eşim için...çünkü eşimin ailesi hep erkek istiyo psikolojik bi baskı altındayım eşim hiç dile gtrmiyo hatta bi kızım daha olsun diyo ama beni ve kndini üzmemek için öyle söylüyo önerilerinize ihtiyacım var erkek bebek için yardım eder misiniiiz😊

Benim de 2 yaşında bir oğlum var. Bir de kızım olsun istiyorum tabi rabbim nasip ederse. Eşim çocuk ağlamasına hiç dayanamıyor. Çok çabuk ve aşırı derecede sinirleniyor. Oğlum da sağolsun çok mız mız. İkinciyi doğurmalı mıyım onu bile bilmiyorum. Aslında etrafımdaki herkes bu durumda kesinlikle beklememi söylüyor. Ben de çocuklarımın arasında çok yaş farkı olmasın istiyorum. Yaşım da 31 fazla zamanım da yok. Nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

Yasiniz kac ona gore bisiler soyli em,)

Internetten cin takvimi diye yazin yasinizin karsiligina bakin aylara gore kiz erkek yazar ona gore bisiler yapabilirsibiz bi takvim cok tanidigimda tuttu herseyde n once Rabbim bilir elbet o ayri kesinlikle ama denemekten bisede kaybolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…