Bende varim sekerim..hayirlisiyla inşallah yaza karar verdik bizde.
Tek korkum sigara bu arada nasil başardı n
Vajinusmus hakkinda cok bilgim yok arkadasim anlatabilirmisin biraz iliskiden korkmak diye biliyorum aslinda.ama yanlis biliyor olabilirim onuda asariz belki birlikte ne dersincanımm bende varım lakin vajinismusluyum artı bebek istiyorum önce yenmem lazım ama istiyorumnapıyım
Ins yenersin arkadasim bu konuyu biraz arastiracagim bilgi edineyim bu konu uzerine kinusuruz tekrar ins yenecek sin tamamenevet canım ilişkiye girememe izin vermeme durumuama bu siteyle ilerleme kaydettim umarım yakında bitecek inşallah beraber yener beraber bebiş yaparız teşekkür ederimm :)
Oley yalniz degilim:)irtibatı koparmiyalim buradan yazisalim arkadaşımbebek dusunmeye basladigimda birakicam derdim hep kendime ogun geldi catti bi sure once hadi dedim karar verildi ve hazirlan sigarayi biraktim meyve yeme aliskanligi edindim isteyince oluyor inan yaparsi sende anne olacaksib once vücudumu zu arindiralim bebeklerimize hazirlayalim
canımm bende varım lakin vajinismusluyum artı bebek istiyorum önce yenmem lazım ama istiyorumnapıyım
cnm vajili olsan bebek düşünemezdinki yani içine alamadıktan sonra bence seninki sadece panik vajiniliyim diye kendini şartlandırma bende atlattım o illeti şuan çok iyiyim vajinal us bile girdim herşey kafada bitiyor diyenlere kızardım ama çok doğruymuş
Biliyomusun başlığa da yazdgm gbi moral verdin cunku ben iki pakete yakın içiyorum onbir yildr ve maalesef olmuyor.gecen yil bu zamanlar oniki hftlk dusugum oldu hep sigara ya bagladim bunu gerci kullanmadım oniki hfta ama bir de bana sor.cok zooooorrrrrr cokkk.yas da gecyoo.bu bebek
Moral olduysa ne mutlu bana ama inan hamile oldugunu duydugun anda birakmak değilde incesinde birakmak cok onemli cu ku biraktiktan ne kadar sure sinra ariniyor vucut ve bebek ilk zamanlar anne vucudundan beslenirler mis.Rabbin su mübarek gunde dualarinizi kabul etsin cok uzuldum dusuk yapmaniza Allahim nasip etsin tekrat saglikli gebelik umudunu kaybetme sakin lutfen
Merhaba arkadaşlar. Ben de yaza ikinci bebeğimi düşünüyordum ama bu gidişle olmayacak herhalde. Eşimle problemlerim varÇok istiyorum ama hayırlısı artık..
ben zeytin yağı kullandım o zaman zarfında hergün alışana kadar yavaş yavaş stres olmadan yaptım kafama koymuştum çünkü hem herkes gibi kadın olmak istiyordum hemde anne bu düşünceler bana güç verdi vajini zor bi durumdur ciddi anlamda.eşim zeytin yağıyla vajina kısmına eliyle ovarmış gibi masaj yaptı bu arada sen bi şekilde zevk alıyosun bi rahatlık oluyor sonra eşin kendisine kullanıyor zeytin yağını ve yavaş yavaş hareketlerle başlıyosun ilişkiye bi süre böyle devam ettim sonra baktımki tamamen girebiliyor içime ve can acısı her geçen gün azalıyor sonra eşim hareketini hızlandırdı ve bedenimde kafamda içimde büyük rahatlama oldu ve zevk almaya başlıyorsun sonra kendini bırakıyorsun zaten.. belli bi zamanı alıyor ama yok sıcak suymuş yok kas gevşeticiymiş hepsi faso fiso kafaya koyup zeytin yağıyla bu işi çözersin benim durumum vahimdi dr bile çözememişti.Allah yardımcın olsun canım
Yasiniz kac ona gore bisiler soyli em,)Merhaba arkadaşlar ara ara o sıkıntıyı bnde yaşıyorumm😔biraz geriliyoruz eşimle ama şuan ikinci bebeği istiyorumm bi kızım var 21 aylık ama bi de sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bi evladım bi oğlum olsun istiyorumm😌hem kndim için hem eşim için...çünkü eşimin ailesi hep erkek istiyo psikolojik bi baskı altındayım eşim hiç dile gtrmiyo hatta bi kızım daha olsun diyo ama beni ve kndini üzmemek için öyle söylüyo önerilerinize ihtiyacım var erkek bebek için yardım eder misiniiiz😊
Merhaba arkadaşlar ara ara o sıkıntıyı bnde yaşıyorumm😔biraz geriliyoruz eşimle ama şuan ikinci bebeği istiyorumm bi kızım var 21 aylık ama bi de sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bi evladım bi oğlum olsun istiyorumm😌hem kndim için hem eşim için...çünkü eşimin ailesi hep erkek istiyo psikolojik bi baskı altındayım eşim hiç dile gtrmiyo hatta bi kızım daha olsun diyo ama beni ve kndini üzmemek için öyle söylüyo önerilerinize ihtiyacım var erkek bebek için yardım eder misiniiiz😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?