2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

evet öyle yerler var ama cumartesi günleri her salon dolu oluyor iştee. bazı yerler sistem kurmuşlar üstünü kapatıolar yağmur yağma durumunda ama öle yerler çokçok lüks yerler ve çok uçuk rakamlarda

350 kişilik canım , pasta içecek orkestra fotograf ve video tabi birde süslemeler dahil ,yemeksiz normal bir düğün paketi canım

anladım canım hayırlısı olsun allah içine sindirsin :) bizde kır düğününden vazgeçtik gibi, düğün salonları araştırıyorum bakalım...

kızlar benim için karar vermek erken biliyorum ama bu modeli tıpatıp istiyorum.sizcede nasıl bir gelin başı.:)

çok güzel bir gelin başıymış, tez vakitte kullanırsın inşallahh

Merhaba kızlar ben de geldim tarih ve mekan kesinleşti beni de artık aranıza alabilirsiniz :)

hoşgeldinizz, hazırlıklar ne alemde, benm onlardan çok gözüm korkuyoda

Burcu Kara'ya gelinlikte gelin başıda çok yakışmıştı uzun sürede gündemde kalmıştı zaten... Benimde favorim arasında

Kızlar Merhaba
Biz Ekim Kasım Aralık gibi evlenmeyi planlıyoruz
Ben 76 dogumluyum esim 74 lu
Istanbulda olacak dugunsoyle 110 kişilik
Sık nezih ve eglenceli dugun yapan bi yer tavsiye edebilirmisiniz lutfen
Ben Ankaralıyım Istanbul dan hiç anlamıyorum

anladım canım hayırlısı olsun allah içine sindirsin :) bizde kır düğününden vazgeçtik gibi, düğün salonları araştırıyorum bakalım...
Teşekkür ederim canım kır düğünlerinie izmirde 5.500 ün altnda istemiyorlar ve yemeksiz fiyatları bu fiyatdan başlıyor, sizinde hayırlısı olsun inşallah istedigin gibi bir yer bulursunuz

Teşekkür ederim canım kır düğünlerinie izmirde 5.500 ün altnda istemiyorlar ve yemeksiz fiyatları bu fiyatdan başlıyor, sizinde hayırlısı olsun inşallah istedigin gibi bir yer bulursunuz

evet yaa çok uçuk fiyatlar veriyor gereksiz yerler sinirlerim bozuldu benimde.. yağmur yağdığında bana çözüm bulamıyorlar bende o strese girmemek için o yüzdende kapalı salonlara bakıyorum buldum gibi hoşuma giden yerler..

Aynen öyle , yağmur derken tarih ne zaman sizin yağmur riski varmı ?

cesmi_naz bu güzel duan için çok saol canım
allah güzel günlerde sağlıkla o gelin başını yapabilmeyi nasip eder inş.:)

Merhabaaa

Ben de 2014 yaz gelini olacağımmm

Düğün tarihimiz 08.06.2014

Ben de aranıza katılmak isterimmm

ben de 2014 gelini olacağım kısmetse. büyük ihtimal eylülde olcak düğünümüz. daha şimdiden çok heyecanlanmaya başladım ve hala inanamıyorum. önümüzdeki ay isteme/söz olacak sonra da nişan. Tek istediğim anlaşmazlık olmaması ve herşeyin yolunda gitmesi, gerisi boş.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…