Ooo canım ya sen benden çoook daha iyi durumdasın ben henğz bişey almadım :) annemin yaptığı yatak örtüsü var bir senedir onu işledi daha bitmedi düşün baya ağır bişey...mutfak eşyası olarak da hiiiç bişrycik almadım daha...zaman geçsin istiyorum alıp evde biriktirmektense aon bi kaç ay kala alayım nasılsa alacaklarım belli :) yanlış mı yapıyorum ki bilemedim
Hoşbulduuk Aminn sağol canımm durumum anlattığım gibi düğünle ilgili yaptığımız tek şey düğün salonunu tuttuk nikah günü de vermediler nikah izmitte olacak orda 5.5 ay kala alabiliyomuşsun en erken bunu da sorup soruşturursunuz
Evet en iyisi böyle olacak galiba hevesleniyorum almak için deli gibi hemde ama alınca da evde oraya mı koysam buraya mı diye düşün dur...evimizi tuttu nişanlım.iskenderunda oraya da gönderemem ki...he bu arada biz de buz dolabı çamaşır mak ve iki çekyat aldık onlar evimizde o kullanıyo şimdi :)bende küçük mutfak aletlerini son dakikaya bıraktım. bizim de buzdolabımız çamaşır makinemiz hazır. benim çeyizim hazır (küçük ev aletleri hariç) artık sadece ev tutup mobilyaları bulaşık makinesini bir de halı perdeleri almak kaldı. dediğin gibi para olduktan sonra hepsi bi kaç haftada bile tamamlanır. hele bi de alıp koyacak yerin de yoksa hiç kasma canım
ya ben araba aldım 5ay önce onun taksidi var maaşımdan kalan kısmı da bişeye bağlamasam harcıyorum ama mesela mutfak gereçlerini aldığım yerle anlaştım düğündn önce gidicem yeni çıkan bişe varsa değiştirecek kendi depolarında zaten aldıklarım da.. buarda ben de izmite gelin gelicem daha doğrusu darıca falan olacak sanırım..
ayy ne güzell hayırlı olsunn canım izmit çok güzel ben de üni yi orda okudum bir yıl da çalıştım nişanlım da oralı biz de oraya dönmeyi istiyoruz da inşallah bakalım :) iyi anlaşmışsın o zaman karlı olur senin için...ben de ufak tefek bişeyler alırım belki çalışmaya başlayayım önce :) matematik öğretmeniyim ben de.hayırlısı ya biraz da zamanı rahat geçireyim diye erteliyorum alışverişi yoksa nasıl geçer 8 ay[/QUOT
ya para oldu mu çok kısa sürede tamamlarsın, gerçi benim gibi titizsen zaman alabilir ben biraz uzun tutuyorum araştırma sürecini uygun fiyat, kalite, kullanış hakkında fikir sahibi olmadan almıyorum :) 8 ay kalmış ben de yılbaşından snra kpss tercihi yapmayı düşünüyorum yada özelde de devam edebilirim burda medicalparktayım gebzede de var nişanlımın işine çok yakın bakalım yeni bi hayat bizi bekliyo inşallah rabbim hiçbirimizi utandrmaz..
ayy ne güzell hayırlı olsunn canım izmit çok güzel ben de üni yi orda okudum bir yıl da çalıştım nişanlım da oralı biz de oraya dönmeyi istiyoruz da inşallah bakalım :) iyi anlaşmışsın o zaman karlı olur senin için...ben de ufak tefek bişeyler alırım belki çalışmaya başlayayım önce :) matematik öğretmeniyim ben de.hayırlısı ya biraz da zamanı rahat geçireyim diye erteliyorum alışverişi yoksa nasıl geçer 8 ay[/QUOT
ya para oldu mu çok kısa sürede tamamlarsın, gerçi benim gibi titizsen zaman alabilir ben biraz uzun tutuyorum araştırma sürecini uygun fiyat, kalite, kullanış hakkında fikir sahibi olmadan almıyorum :) 8 ay kalmış ben de yılbaşından snra kpss tercihi yapmayı düşünüyorum yada özelde de devam edebilirim burda medicalparktayım gebzede de var nişanlımın işine çok yakın bakalım yeni bi hayat bizi bekliyo inşallah rabbim hiçbirimizi utandrmaz..
aminn canım aminn inşallah mutlu yuvalarımız olsun hayırlısıyla herşey de olur dediğin gibi bir haftada bile halledersin herşeyini :) bi listen falan var mı yoksa gördükçe mi alıyosun yaşın kaçtı bu arada ben 23 yaşındayım adım da irem :)
Evet en iyisi böyle olacak galiba hevesleniyorum almak için deli gibi hemde ama alınca da evde oraya mı koysam buraya mı diye düşün dur...evimizi tuttu nişanlım.iskenderunda oraya da gönderemem ki...he bu arada biz de buz dolabı çamaşır mak ve iki çekyat aldık onlar evimizde o kullanıyo şimdi :)
çoğalıyoruz ne güzel
hoşgeldiniz kızlar
aminn canım aminn inşallah mutlu yuvalarımız olsun hayırlısıyla herşey de olur dediğin gibi bir haftada bile halledersin herşeyini :) bi listen falan var mı yoksa gördükçe mi alıyosun yaşın kaçtı bu arada ben 23 yaşındayım adım da irem :)
memnun oldum irem, ben de büşra 24 yaşında fizyoterapistim :) canım bi listem yok liste gibi annem var saolsun o karar veriyoşaka bi yana uygun dek geldiğim şeyleri alıyorum zaten mobilya beyaz eşyayı nişanlımla birlikte ordan alıcaz ben mutfağın ıvır zıvırını da ordan almayı düşünüyorum ev tutulunca.. yalnız; yaşadığın yerden başka biyere ev kurmak çok zor hele de çalışıyosan
memnun oldum irem, ben de büşra 24 yaşında fizyoterapistim :) canım bi listem yok liste gibi annem var saolsun o karar veriyoşaka bi yana uygun dek geldiğim şeyleri alıyorum zaten mobilya beyaz eşyayı nişanlımla birlikte ordan alıcaz ben mutfağın ıvır zıvırını da ordan almayı düşünüyorum ev tutulunca.. yalnız; yaşadığın yerden başka biyere ev kurmak çok zor hele de çalışıyosan
ben de memnun oldum büşracım :) evet haklısın hemde nasıl zor..ben de baya bi zorlanıcam.istanbulda yaşıyorum düğün izmitte olacak evim de iskenderunda.nasıl bitecek bunca iş rabbim kolaylık versin inşallah :) doğru anneler var çok şükür...hiç telaş etmiyo o kadar rahat ki anlatamam ben her an bunları düşünüyorum bi de çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum
bende kullanıyorum. biz zaten nişanlımla birlikte yaşıyoruz. ailelerimiz başka şehirlerde... dediğin gibi gitmez ta o kadar yola ama ev tutmuş olması iyi. biz o stresi çekicez bi de =(
şanslıymışsın sen debi ayrı şehirlerdeyiz 2.5 ay oldu ev tutmak da büyük stres gerçekten...atlatırsınız inşallah daha var nasılsa zaman olunca ev tutmak da sorun olmaktan çıkıyo zaten
evet dimi canım yaa bende çok mutlu oluyorum birileri yazınca... renkleniyoruz =)
sen nezaman işe başlayacaksın canım atama falan mı bekliyosun?? prof.picturedan kapalı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyo muyum ona göre bişe sorucam :)ben de memnun oldum büşracım :) evet haklısın hemde nasıl zor..ben de baya bi zorlanıcam.istanbulda yaşıyorum düğün izmitte olacak evim de iskenderunda.nasıl bitecek bunca iş rabbim kolaylık versin inşallah :) doğru anneler var çok şükür...hiç telaş etmiyo o kadar rahat ki anlatamam ben her an bunları düşünüyorum bi de çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum
böyle düşünmenize çok sevindim =)evett güzel oldu böyle,başak bi konuda yorum yazanlara bakıyodum da uçmuştu orası iyi geldi böyle :)
sen nezaman işe başlayacaksın canım atama falan mı bekliyosun?? prof.picturedan kapalı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyo muyum ona göre bişe sorucam :)
atama beklemiyorum maalesef zira fen edebiyat mağduruyum.formasyon yok...izmitte dersanede çalıştım şimdi de ücretli öğretmenlik için başvurdum onu bekliyorum yok canım kapalı değilim buyur sor
bende arkadaşa katılıyorum eğer nişanlının ailesinin durumu almaya müsaitse aldır hiç acıma çünkü gelin alıyorlar sonuçta.
benim eşimin babası olmadığı için bileziğimi bile o almıştı yani ve benim bilezik çok içime oturdu hep hevesim kaldı o zaman aman ne önemi var dedim ama evlenince öyle olmuyo insan heves ediyo evet eşya bi şekilde hallolur ama bilezik her zaman alınmıyor:)
ewet aynen canm nasıl heveslenı insan :) bnde koyarım canm bakarsınız fikir oluyo gerçkten :)
aa o takımda gzelmiş gerçkten dediğin gibi pahalı herhlde :)
bence sen de devam et canım, huzurlu olalım evliliğimizde ve hayatımızda
kızlar bu arada nişan resimlerimi merak ederseniz... bloğuma bakın. kozmetiktutkunu.blogspot.com orda benden bişeyler adı altında bi kaç foto yükledim
hoşbulduk efendim :)
ya ben haftaya günü ayarlicam ama kararsızım daha doğrusu şöyle 17 mayısa yapmayı düşünüyoruz aklımdaki yer de bi otel havuzbaşı ama ben karadenizde yaşıyorum o tarihte yağmur olur mu gerçi mekanın üstü kapanıyo ama çok serin olma ihtimali de var o yüzden hiç riske atmayıp düğün salonuna mı yönelsem bilemedim:18:
ya ben araba aldım 5ay önce onun taksidi var maaşımdan kalan kısmı da bişeye bağlamasam harcıyorum ama mesela mutfak gereçlerini aldığım yerle anlaştım düğündn önce gidicem yeni çıkan bişe varsa değiştirecek kendi depolarında zaten aldıklarım da.. buarda ben de izmite gelin gelicem daha doğrusu darıca falan olacak sanırım..
kızlaaaar
ses verin ne yapıyosunuz? bakın ne dedikodular döndürdük biz jadalozla siz'siz tadı olmadı ama. gelin hadi. hepsine tek tek cevap istiyoruz sizden
hey maşşallaahh sizeee
ahaa mayıs geliniibende mayıs istiyorum ramazan başlamadan düzenim otursun die ama daha tarih belli değil hazırlık yok, neyime güveniyorum bilmiyorm kii
ama mayıs ayında yagmur olur mu acaba düşüncesi bende de var, ben kesnlikle kapalı alan da olsun istemiyorum düğün için, nişan zaten kış olacak mecbur kapalı alan, bide düğün de kapalı alanda olursa bogulurum benngerçi 2 günlüğüne yazlıga gittim haftasonu, 4 aydır yagmayan yagmur yagdı varın siz düşünün bende ki şansıı
darıca da ilk aşkım çalışıyo benim öğretmen olarak, küçük istanbul diyor oralarakendisi ilk aşkım olmasına ragmen hala arkadaşızdır, eğer yardım edilecek bişey olursa sorabilirim ona
haftasonu yoktum ki buralarda ben ne güzell muhabbetler dönmüşşöncelikle jadalozcumm mobılyalarını çok begendimm, güzel günlerde kullanın, mutlu günleriniz olsun hep inşallahh vee bir kere daha bu hazırlıklarda çok gec kaldıgımı anladımm, benm gibi kararsız bi insan ne zaman begenecek alacak ooyyy oyyyy
kuzum bizi bırakma sensiz =) yok yok mobilyamız bizim de yok geç kalmadınız merak etme =) biz hepsini ramazanda halledicez
hergun bakıyorum genelde buralara gelen giden var mı diye ama yazlıkta net olmayınca bakamadım, meger ne muhabbetler olmuş burdaa
bizim mobilya bakacak duruma gelmek için sevgilimin iş bulması lazım, bunun için de askerden dönmesi lazımbazen döneim hemen iş bakacam diyo, bazen de çok yoruluyo 1 ay yatacam diyo, bakalım zman ne göstercek bize
ne kadar zamanda hazır olur ki acaba mobilyalar falan, dışarda yaptırılacak olsa :44:
geç değil dha canım ben biraz aceleciyim sadece :)
çok uzun sürmüyo yapılması en erken 15 güne teslim ediyolar geneli. iş yoğunlukluları fazla olursa 1 ay falan diyolar. hazır mobilyalardan seçerseniz zatne sıkıntı olmaz aynı gün gelir :)
hergun bakıyorum genelde buralara gelen giden var mı diye ama yazlıkta net olmayınca bakamadım, meger ne muhabbetler olmuş burdaa
bizim mobilya bakacak duruma gelmek için sevgilimin iş bulması lazım, bunun için de askerden dönmesi lazımbazen döneim hemen iş bakacam diyo, bazen de çok yoruluyo 1 ay yatacam diyo, bakalım zman ne göstercek bize
ne kadar zamanda hazır olur ki acaba mobilyalar falan, dışarda yaptırılacak olsa :44:
geç değil dha canım ben biraz aceleciyim sadece :)
çok uzun sürmüyo yapılması en erken 15 güne teslim ediyolar geneli. iş yoğunlukluları fazla olursa 1 ay falan diyolar. hazır mobilyalardan seçerseniz zatne sıkıntı olmaz aynı gün gelir :)
oo mobilya yaptırmak baya uzun sürüyomuş o zman yaa bzim heralde yaptırmaya vaktimiz olmazgerçi görüp de bi yerde begendikten sonra yaptırmayadabilirim.. uzun bi süre kirada oturacaz sanırım, kredi çekip ev alırız diyorum ama helale haram katmak olurmuş o die istemiyo.. e kira için de yaptırmaya gerek yok, artk ne zamn kendi evimiz nasipo olursa o zamn istedigimiz gibi yaptırırz
ne bileim jadalozcumm, böle herkes mobilyalar çeyizler deyince panik oldumbide mayısta evlenecek arkadaşlarda 8 ay falan yazıyo, zaman iyicve daralmış megerr hiç ertelemek gibi bi niyetmde yok nasıl yetişecek acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?