2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

ya ben araba aldım 5ay önce onun taksidi var maaşımdan kalan kısmı da bişeye bağlamasam harcıyorum ama mesela mutfak gereçlerini aldığım yerle anlaştım düğündn önce gidicem yeni çıkan bişe varsa değiştirecek kendi depolarında zaten aldıklarım da.. buarda ben de izmite gelin gelicem daha doğrusu darıca falan olacak sanırım..

Evet en iyisi böyle olacak galiba hevesleniyorum almak için deli gibi hemde ama alınca da evde oraya mı koysam buraya mı diye düşün dur...evimizi tuttu nişanlım.iskenderunda oraya da gönderemem ki...he bu arada biz de buz dolabı çamaşır mak ve iki çekyat aldık onlar evimizde o kullanıyo şimdi :)

ayy ne güzell hayırlı olsunn canım izmit çok güzel ben de üni yi orda okudum bir yıl da çalıştım nişanlım da oralı biz de oraya dönmeyi istiyoruz da inşallah bakalım :) iyi anlaşmışsın o zaman karlı olur senin için...ben de ufak tefek bişeyler alırım belki çalışmaya başlayayım önce :) matematik öğretmeniyim ben de.hayırlısı ya biraz da zamanı rahat geçireyim diye erteliyorum alışverişi yoksa nasıl geçer 8 ay

bende kullanıyorum. biz zaten nişanlımla birlikte yaşıyoruz. ailelerimiz başka şehirlerde... dediğin gibi gitmez ta o kadar yola ama ev tutmuş olması iyi. biz o stresi çekicez bi de =(

çoğalıyoruz ne güzel
hoşgeldiniz kızlar

evet dimi canım yaa bende çok mutlu oluyorum birileri yazınca... renkleniyoruz =)

evett güzel oldu böyle,başak bi konuda yorum yazanlara bakıyodum da uçmuştu orası iyi geldi böyle :)

ewet aynen canm nasıl heveslenı insan :) bnde koyarım canm bakarsınız fikir oluyo gerçkten :)
aa o takımda gzelmiş gerçkten dediğin gibi pahalı herhlde :)

bence sen de devam et canım, huzurlu olalım evliliğimizde ve hayatımızda

kızlaaaar
ses verin ne yapıyosunuz? bakın ne dedikodular döndürdük biz jadalozla siz'siz tadı olmadı ama. gelin hadi
. hepsine tek tek cevap istiyoruz sizden

kızlar bu arada nişan resimlerimi merak ederseniz... bloğuma bakın. kozmetiktutkunu.blogspot.com orda benden bişeyler adı altında bi kaç foto yükledim

hey maşşallaahh sizeee

ahaa mayıs gelinii bende mayıs istiyorum ramazan başlamadan düzenim otursun die ama daha tarih belli değil hazırlık yok, neyime güveniyorum bilmiyorm kii

ama mayıs ayında yagmur olur mu acaba düşüncesi bende de var, ben kesnlikle kapalı alan da olsun istemiyorum düğün için, nişan zaten kış olacak mecbur kapalı alan, bide düğün de kapalı alanda olursa bogulurum benn gerçi 2 günlüğüne yazlıga gittim haftasonu, 4 aydır yagmayan yagmur yagdı varın siz düşünün bende ki şansıı

darıca da ilk aşkım çalışıyo benim öğretmen olarak, küçük istanbul diyor oralara kendisi ilk aşkım olmasına ragmen hala arkadaşızdır, eğer yardım edilecek bişey olursa sorabilirim ona

kızlaaaar
ses verin ne yapıyosunuz? bakın ne dedikodular döndürdük biz jadalozla siz'siz tadı olmadı ama. gelin hadi
. hepsine tek tek cevap istiyoruz sizden

haftasonu yoktum ki buralarda ben ne güzell muhabbetler dönmüşş öncelikle jadalozcumm mobılyalarını çok begendimm, güzel günlerde kullanın, mutlu günleriniz olsun hep inşallahh vee bir kere daha bu hazırlıklarda çok gec kaldıgımı anladımm, benm gibi kararsız bi insan ne zaman begenecek alacak ooyyy oyyyy

kuzum bizi bırakma sensiz =) yok yok mobilyamız bizim de yok geç kalmadınız merak etme =) biz hepsini ramazanda halledicez

kuzum bizi bırakma sensiz =) yok yok mobilyamız bizim de yok geç kalmadınız merak etme =) biz hepsini ramazanda halledicez

hergun bakıyorum genelde buralara gelen giden var mı diye ama yazlıkta net olmayınca bakamadım, meger ne muhabbetler olmuş burdaa

bizim mobilya bakacak duruma gelmek için sevgilimin iş bulması lazım, bunun için de askerden dönmesi lazım bazen döneim hemen iş bakacam diyo, bazen de çok yoruluyo 1 ay yatacam diyo, bakalım zman ne göstercek bize

ne kadar zamanda hazır olur ki acaba mobilyalar falan, dışarda yaptırılacak olsa :44:

geç değil dha canım ben biraz aceleciyim sadece :)
çok uzun sürmüyo yapılması en erken 15 güne teslim ediyolar geneli. iş yoğunlukluları fazla olursa 1 ay falan diyolar. hazır mobilyalardan seçerseniz zatne sıkıntı olmaz aynı gün gelir :)

oo mobilya yaptırmak baya uzun sürüyomuş o zman yaa bzim heralde yaptırmaya vaktimiz olmaz gerçi görüp de bi yerde begendikten sonra yaptırmayadabilirim.. uzun bi süre kirada oturacaz sanırım, kredi çekip ev alırız diyorum ama helale haram katmak olurmuş o die istemiyo.. e kira için de yaptırmaya gerek yok, artk ne zamn kendi evimiz nasipo olursa o zamn istedigimiz gibi yaptırırz

ne bileim jadalozcumm, böle herkes mobilyalar çeyizler deyince panik oldum bide mayısta evlenecek arkadaşlarda 8 ay falan yazıyo, zaman iyicve daralmış megerr hiç ertelemek gibi bi niyetmde yok nasıl yetişecek acabaa

Canım bütçenizi bilmiyorum ama erkek arkadaşının iş bulması söz konusuysa ilk etapta eliniz bol olmaz sanırım. o yüzden bence hazır mobilyalara bakın derim. zira biz de öyle yapıcaz. kendi evimiz olduğunda yavaş yavaş yenilenir inşallah diye düşünüyorum. Hiç panik olma elinde para olduktan sonra mobilya halı perde mutfak eşyası hepsi bi haftanı almaz. bi de şimdi bizim mobilya bakmamız saçma olur (BENCE) çünkü daha oturacağımız ev belli değil. eve göre mobilya almak laızm diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…