• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yazı gelinleri hazırlıklar için buraya tabi tecrübeli hanımlarıda bekliyoruz :)

selam kızlarr nasıl gidiyor hazırlıklar:) zaman bazen geçmek bilmiyor bir an once yuvamızı kurmak istiyorum:) ben size bir şey sorucam çeyiz alışverişinde interneti kullanıyomusunuz var mı güvendiğini siteler kararsız kalıyorum cok..

selam kızlarr nasıl gidiyor hazırlıklar:) zaman bazen geçmek bilmiyor bir an once yuvamızı kurmak istiyorum:) ben size bir şey sorucam çeyiz alışverişinde interneti kullanıyomusunuz var mı güvendiğini siteler kararsız kalıyorum cok..

valla canım ben kullanmıyorum internette uygun gibi görünse de dolaşacak vaktin varsa görüp almak daha iyi bence ben internetten sadece küçük bir iki aksesuar aldım o kadar onlarda bilinen sitelerden zaten

merhaba canım ben evmanyadan nevresim takımı falan aldım çok beğendim hemen geldi tam istediğim gibiydi fiyatlarıda çok uygun oluyo bi bak bence ben netten yapıyorum alışveriş hiç sıkıntı yaşamadım

Slmm ben onceden cok kullanmzdim neti ama gecenlerde ii mrkanin tencere setini aldm n11dn hemn geldi fiyt olarajta diger yerlerdn cok uygn aldm

İnterneti çok fazla kullanıyorum önce çok kararsız kalmıştım güvenilir mi acaba diye ama fiyatlar piyasadan çok ucuz olunca söz ve çeyiz alışverişinde bol bol alışveriş yaptım. Önce mağazaları geziyorum beğendiklerimi netten araştırıp alıyorum. Karmarka , gittigidiyor, hepsiburada, evimharika, nevresimdünyası bunlardan birkaçı

kızlar bende kısmetse eylülde evlenicem yani öyle düşünüyoruz henüz düğün tarihini almadık ya sorun olurmu ki telaş yaptım ben şimdi birden:18:

Bizimde düğün Eylül'de canım Ocak'ta aldık günümüzü zor bulduk günümüzü sen şimdiden başla en azından fiyat teklifleri al

yeni evli bir "tecrübeli" olarak eşimin uyguladığı ve bana da mantıklı gelen bir yöntemi tavsiye ederim.

Eşim excel de 7-8 tane tablo yaptı ve her tabloda evin-nikahın-düğünün işlerini ve alacaklarını yazdı.

Bu tabloları zamanlara bölerek, kendimize de hedefler koyarak tamamladık ve sıkıntısız bir biçimde yuvamızı kurduk.

Hangi iş, kim sorumlu, ne zamana kadar bitmeli maliyeti vb detayları da aynı tablolarda tuttuk. Başından itibaren min.-max. maliyetleri de kontrol altına aldık böylece.

İşin en güzel yanı, eş dost, anne-babaları da işin içine asgari dahil ettik ve başımız ağrımadı :)

İyi bir planlama süper bir başlangıç olabiliyor, tavsiye ederim.

Biz aileleri tanıştırdığımızda arada bi uyumsuzluk oldu.Baktık ne sözlüm ne ben ailemizle baş edemiyor üstene birde biz geriliyoruz daha isteme söz hiç bişey yokken 14 eylüle düğün salonumuzu tuttuk :) İyi ki tuttuk şimdi düğüne az kaldı bilinciyle evlilik sürecimizi istediğimiz gibi şekillendiriyoruz.Kayınvalide bu süreçte benim herşeyde onun fikrini almamın gerektiğini düşünsede saygı çerçevesinde ne sözlüm ne de ben hiçbir şeyimize karıştırmıyoruz :):nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1113701 Eki Görüntüle 1113702 Eki Görüntüle 1113703 Eki Görüntüle 1113704 Eki Görüntüle 1113705 Eki Görüntüle 1113706 Eki Görüntüle 1113707

GELİNLİK TEK PARÇA BEJ RENK TARLATANI İÇİNDEDİR.ÇİÇEK DESENLERİNİN ÜSTÜNDE MİNİK TAŞLARI MEVCUT.GELİNLİĞİN ÇİÇEKLİ TOKASI, DUVAĞI MEVCUT.
YANINDA SÜVARİNİN DAMAT YELEK TAKIMI HEDİYE.
FİYATI 625 TL İLGİLENENLER mesaj atsın... yada fulya_dundar@hotmail.com adresine yazsın...
KURU TEMİZLEMESİ YAPILDI TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE ALICISINI BEKLİYOR..

kızlarrrrrrr bende işallah 2014 gelini olucam yani öyle temenni ediyorum :1: .Aşkım haftasonu bulunduğum ile gelicek evlenme teklif edecek diye bekliyorum.Daha önce bu konuları konuşmuştuk ''ben evlenme teklif etmene gerek yok dedim''çünkü görücü usulüyle tanıştık :53: o'da olmaz öyle dedi birbirimizi tanıma evresini atlattık şimdi sıra evlenme teklifi,nişan ve nikahta :24::52: Nişan'dan sonra hemen nikah yapıcaz çünkü benim nakil gitmem gerekiyor :5: naklim olduktan sonra hemen düğün yapıcaz öyle planladık :52:.Büyük ihtimalle eylül gelini olucam ben :16: İŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL VE HAYIRLI OLUR.Bu arada evlenme teklifi alırsam (işallah):1: :52: yazarım

:3::23::21:hem heyecan hem stres bir yandan bazen bu stres kavgalara neden oluyor ama nişanlımı seviyorum yaaaa:3:

Back