evet kızlar hem heyecan hem stress hem panik bütün duyguları bir arada yaşadığımız şu dönemlerde yardımlarımızla birbirilerimizin streslerini sıkıntılarını bir nebzede olsa ortadan kaldıralım istiyorum kısmetse 2014 benim yazım olucak ama nereden başlıyacağımı neler yapıcagımı bilmiyorum elim ayagıma dolaşmış durumda sizler ne durumdasınız neler yaptınız neler yapıcaksınız hepbirlikte konusup birbirimize yardımcı olalım :)
Slm kizlar!bende eylul 2014 gelini olacagim. Bizimde mekanlar secim konusunda sikintimiz var bu konuda yardiminiza ihtiyacim var. ikimizde turkiye'de yasamiyoruz dugunumuz istanbulda olacak aileler mekani ikimizin karar vermesini istiyorlar fakat internetten biryere kadar secim yapiliyor suan cok karismis durumdayiz... Sectigimiz mekanlar Malta kosku,itu macka havuzbasi, mihrabatkorusu korusu(Marshall bahce biraz pahali, kale bahce otoparka bakiyormus?) nossa costa, ve emirgan korusu bosphorus garden(dogruduzgun bir fotosunu bulamadik) oneriniz var mi?
Slm kizlar!bende eylul 2014 gelini olacagim. Bizimde mekanlar secim konusunda sikintimiz var bu konuda yardiminiza ihtiyacim var. ikimizde turkiye'de yasamiyoruz dugunumuz istanbulda olacak aileler mekani ikimizin karar vermesini istiyorlar fakat internetten biryere kadar secim yapiliyor suan cok karismis durumdayiz... Sectigimiz mekanlar Malta kosku,itu macka havuzbasi, mihrabatkorusu korusu(Marshall bahce biraz pahali, kale bahce otoparka bakiyormus?) nossa costa, ve emirgan korusu bosphorus garden(dogruduzgun bir fotosunu bulamadik) oneriniz var mi?
bende 2014 mayıs ya da haziran gelini olucam sanırım henüz kesin tarih koyamdık iş durumlarından dolayı.benim evle çeyizlew ilgili sorunum yok ama kına düğün gelinlik bunların hiç biri hazır değil antalyada bilğiniz güzel mekanlar varsa önerilerinizi beklrim:)
http://dugun.com/kir-dugunu/antalya/denizim-park
buraya ve benzerlerine bir bak istersen, ben kır düğünü yapıyorum. düğün salonları tarzım değil, oteller de fix menülerden fahiş fiyatlar veriyorlar. ben hafif bir ikram ve kır düğününden yanayım. bu tarz düğünler 'eğlenceli' oluyor herşeyden önce. eğlenceli diyorum çünkü kır teması her zaman mutluluk algısı oluşturur. böylelikle hem siz hem de misafirler olabilecek aksiliklerden bile daha az etkileniyorsunuz psikolojik olarak.bu sizin düğününüz yahu, bırakın fresh bi şekilde olsun açık havada oh mis
Tsk.edrm canm evet bencede kir dugunu cok hos ama fiyatlari ucuruyorlar kiei basi 70lira normal.mi acaba piyasa nedir bilmiyrmda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?