- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın nişanlı hatunn![]()
Fark etmez aslında canımda olur da sorarsa ne derim onu bilemiyorum..aç aç açgerçi şimdiki face e nerden bilecek ki anlamaz bence bizi eklesen de nasıl farkedecek
o zaman şimdiden paraları biriktirmeye başlayın![]()
Fark etmez aslında canımda olur da sorarsa ne derim onu bilemiyorum..
İş bulsam başlıcam canım da henüz yok ne yazık ki..
Seni kolay bulurum aslında aynı şehirdeyiz nasılsaSende uydurmak için bişeyler bul boş zamanında![]()
Seni kolay bulurum aslında aynı şehirdeyiz nasılsa![]()
Valla canım mutluluğun burdan bile belli oluyoraynen ben kolayım diğerleri düşünsün![]()
Valla canım mutluluğun burdan bile belli oluyor![]()
çok mu belli ediyorumöyle valla, hepimizin mutluluğu daim olsun huzur çok önemli
ee sen anlat bakalım neler yaptın burada yokken![]()
Amin canım inşallahHuzur gerçekten ilişkide çok çok önemli
Bizimde 20 eylülde 2. senemizdi onu kutladık birde bayram geliyor alışverişe çıkacağız bakalım ne alsam onu düşünüyorum kot olayuından sıkıldım yeni gelin gibi elbise giyesim var![]()
Benimkini de sözlüm alıyor ama daha n,şan olmadığı için sadece birinin ücretini verdiriyorumal valla şık olursun yarı geliniz kot olmaz artıkınbana bayramlık alıcaklarmış acaba nasıl zarara soksam
![]()
Benimkini de sözlüm alıyor ama daha n,şan olmadığı için sadece birinin ücretini verdiriyorumsende elbise al birde ben bilekten bağlamalı topuklu ayakkabı istiyorum
![]()
CAnım bence mutlaka giymelisin nişanlısın gelinlerisin artık normal düz ayakkabı olmaz gibi geliyor banabende mi topuklu giysem bayramda onun tarafına ziyarete giderken acaba olur mu
geçen deichmann da gördüm bilekten bağlamalı süperdi![]()
CAnım bence mutlaka giymelisin nişanlısın gelinlerisin artık normal düz ayakkabı olmaz gibi geliyor banaSiyahmıydı peki ben öyle istiyorum gerçi bir dolu ayakkabı var ama şimdi bu modele taktım
![]()
Giy tabi ben bayılırım topuklu ayakkabıyagiyeyim o zamangüzel olur aslında
![]()
bilek kısmı siyahtı kalındı biraz, önü de kremdi ama çok şıktı![]()
Giy tabi ben bayılırım topuklu ayakkabıyaşuan var ama resim atamadım yahu buraya
Hahaha Ay Allah beni napmasıncevapla kısmının yanında dosya ekle varya ordan atılıyor resim canım..
Hahaha Ay Allah beni napmasınBak böyle birşey istiyorum canım ama ortadaki bant olmazonu sevmedim ya böyle yada tam bilekten
Eki Görüntüle 1251115