- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.921
Bugün burda bir konu okudum canım ablam ve eşim diye baktın mı hiçben yabancı cisimlerden kıskanırım, benim tanımadıgım cisimlerden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün burda bir konu okudum canım ablam ve eşim diye baktın mı hiçben yabancı cisimlerden kıskanırım, benim tanımadıgım cisimlerden![]()
Bugün burda bir konu okudum canım ablam ve eşim diye baktın mı hiç![]()
Ben de genellemem ama bu gibi durumlar oldukça ben de kısıtlarım bazı şeyleribaktım canım, baya da takip ettim. ama bunu ben herkese genelleyemem. genellersem yaşayamam ki![]()
Ben de genellemem ama bu gibi durumlar oldukça ben de kısıtlarım bazı şeyleri![]()
Bu kendini yıpratma değil ki öyle bir durum söz konusu olursa kabul etmem sadece bu kadartehlikeli ve can sıkıcı bir durum görürsem tabiki ben de kısıtlarım, ama ortada hiç bişey yokken de kendini bilmez bir abla eniştesine göz koydu diye kendimi yıpratamam sanırım![]()
Öyle bir durum insanın aklına gelmezkii ne sapık ablaymis o daBu kendini yıpratma değil ki öyle bir durum söz konusu olursa kabul etmem sadece bu kadar![]()
Hep öyleymiş canım da onun eşinede çok şaşırdım benÖyle bir durum insanın aklına gelmezkii ne sapık ablaymis o da![]()
beceriksizliğimden şimdi oldu sanırım![]()
İki lafın belini kıralım sıkıntıda patlamak üzereyimben varııııııııııııııım![]()
İki lafın belini kıralım sıkıntıda patlamak üzereyim![]()
günaydınlar
sonunda geldin demek canım![]()
topiğin ilk nişanlı hatunu gelmişşş![]()
bi tuhafım hala dank etmedi bana ama nişanlandım ben dimi
çok şükür atlattık darısı sana, nurdana, cerene inşallah en kısa zamandayakın olsaydınız kurdelamdan yuttururdum size
![]()
Geldimmmmm eveetttttgünaydınlar
sonunda geldin demek canım![]()
Geldimmmmm eveetttttEee hadi anlat haberler sende
![]()
Ben foto isterimhoşgeldin canım özlettinne anlatayım ki her şey rüya gibi geldi geçti ve nişanlı bir bayan olarak karşınızdayım
![]()