- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.721
alındığım kısmı ciddi
yatmaya gidiyorum sadece :26:
iyi geceler kızlaaar
ben zaten kendi yüzüğümü de tamamen sarı altından tercih etmeyi düşünmüyorum de erkeklere haram oldugunu da pek düşünmüyorum çaıkçası :26: ama kendi kararı tabi ki ne takmak istiyorsa onu taksın
harammış canım araştırdım ben..
bende beyaz sarı altın karışımı alyans bakıcam tek taşla şık durur
ee benim babam sarı altın takıyor alyansıhem de çok dikkatlidir bu konularda kafam karışltı şimdi :44:
altın erkeğe haram da belki baban bilmiyordur canım..benim babam da sarı takıyordu ablam uyardı gidip değiştirmişti kıyamam ya
alındığım kısmı ciddi
yatmaya gidiyorum sadece :26:
çok da dikkat eder böyle şeylere ama belki gözünden kaçmıştır ben bi söyleyim en iyisi yarınherifi de zorlamıyım bari beyaz altın olsun falan die, çelik taksın benimkinin aynı modelinden
Aynen canım aynen illa biryerden buluruz biz sorun kanımızda var
Ben pırlantamı aldımSende en yakın zamanda takarsın inşallah
anam senin herifde ketum çıktı kaç gün oldu bu ne ya yahu
daha durr onun jeton düşecek falan uzun iş1 haftası geçti sayılır benim takvimime göre kaldı 1 hafta eğer ayın 21 iyle başlayan haftada da ses çıkmazsa burnundan getirirm dunyayı
bu hüsnü şenlendirici yi hiç sevmem ama adaletsiz seçim şarkısı çok güzel değil mi yaa
getir kız bu kadar kaçak hayat da yeter..
merak etmiyor musun sende napıyor ne ediyor diye..
ben olsam kırk kere facebook una girer kontrol ederdim
he yaa çok hüzünlenirim ben o şarkıda
bide dinler misiniz bilmem ama resul dindar, selçuk balcı çok severim benimki laz da bana sevdirdi karadeniz müziklerini deli
şifresi falan yok zaten ben de o yuzden öyle girip kontrol edemem ama arada profiline girip bakıyorum, 2 gün önce kapak resmini değiştirmiş, galatasarayla ilgili bişey koymuş, bi sinirlendim zaten adamın umru degilim diye o zamandan beri bakmıyorum
bu hafta pazartesi izinliydi onda da benimleydi dolayısıyla pek merak edecegim bişey yok ama önümüzdeki hafta izin gününü de bilmedigim için onda biraz kurtlanabilirim
izin günü demişken yarın da ben izinliyim ohh yatıcam bol bol
size gelince de keşke alsaydın şifreyi benim şifremi bilmez ama ben onunkini bilirim..iyi oluyor küslük zamanlarında
çok dinlemem ama ismen biliyorum onları, bide bikaç şarkılarınıben normalde biraz daha turkçe rock dinlerim ama bu hüsnü şenlendirici dagıttı beni gece gece bu ara en çok seksendirt un aklımı geri ver şarkısını dinliyorum zaten
yok ben onunkini alırsam o da benmkini alırdı o zamn bütün gizli saklı herşeyim ortaya çıkardı olmaz
aman akraba dışında doğru düzgün kız yokki face indehem yapmak istese her şekilde yapar napaım engeleyemem ki asıl biraz daha uzatırsa ben elden gidecem haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?