- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.361
Ben zencilere zaten bayılıyorum her koşulda güldürmeyi başarıyorlartam burhanın konuşma stili işte, ondan sevmiş demek bu diziyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zencilere zaten bayılıyorum her koşulda güldürmeyi başarıyorlartam burhanın konuşma stili işte, ondan sevmiş demek bu diziyi![]()
bende giderim ikisine de ama incir reçeli aynı tadı vermez ya sanki![]()
Bu diziyi izlemeye hemen başlayım o zaman bendeBen zencilere zaten bayılıyorum her koşulda güldürmeyi başarıyorlar![]()
Başla başlaBana da öyle geliyor ama izlemezsem de aklım kalır diye gidip izlerim :)
Bu diziyi izlemeye hemen başlayım o zaman bende![]()
Bana da öyle geliyor ama izlemezsem de aklım kalır diye gidip izlerim :)
söndüm kikabar kabar hemen de![]()
Başla başlaBu arada incir reçelinin konusu ne olacak ki bence büyüyü bozacaklar başka kız gelmesin
bu kız ölmez herhalde yaa, anlaşamayarak ayrılırlar bencebence hiç kalkışmayacaklardı filme çok ses getirdi ya suyunu çıkarmasalar olmaz üçüncüsü de çıkar, bakalım bu kız nasıl ölecek![]()
Bende izlerim ama netten sinemaya gitmem onun için sanırımadam depresyonda falan işte, seneler geçmiş bi kız gelecek adamın kabugunu kırmaya çalışacak. klasik hikaye aslında ama çok merak ediyorum
bu kız ölmez herhalde yaa, anlaşamayarak ayrılırlar bence![]()
Bende izlerim ama netten sinemaya gitmem onun için sanırım![]()
İnşallah ilk filmin güzelliğini bozmazlar.. Bence yapılmaması gereken bir devam filmiydi izlenildi diye sırf maddiyat için yapıyorlar sonra hayal kırıklığına uğruyoruzben ekibi topladım ilk günden gidecezvalla merak ediyorum nasıl toparlayacaklar diye, bi de acayip duygusal olasım var bu ara iyi gelecek o film
![]()
İnşallah ilk filmin güzelliğini bozmazlar.. Bence yapılmaması gereken bir devam filmiydi izlenildi diye sırf maddiyat için yapıyorlar sonra hayal kırıklığına uğruyoruz![]()
Ben sevmedim fragmanıda zaten birşeyde anlamadım diğer kızı bile görmedimfragmanından etkilendim ben açıkçası, o yuzden de filmi çok merak ettim. fragmanı izleyince ilk filmdeki duyguyu verdi yine bana film![]()
Ben sevmedim fragmanıda zaten birşeyde anlamadım diğer kızı bile görmedim![]()
Bilmem bana gereksiz bir film geldi ondan çok dikkat etmedim fragmana falan yani bu filmde ne gibi bir İsyeeeaaaaaaaaaannnnnnnn olabilir ki şimdi yeni gelen kıza aşık olur falan pöfsen benim kadar ilgilenmiyormuşsun ki ben de sana laf anlatmaya çalışıyorum![]()
Bilmem bana gereksiz bir film geldi ondan çok dikkat etmedim fragmana falan yani bu filmde ne gibi bir İsyeeeaaaaaaaaaannnnnnnn olabilir ki şimdi yeni gelen kıza aşık olur falan pöf![]()
Fragmanı izledim de kızı süründürdüğünü görmedim benim gördüğüm içmesiydifragmanı izleseydin aşık olmadıgını, kızı sürüdürdüğünü görürdün
sen de amma duygusuz çıktın kızım yaa, erkekle konuşur gibi hissettim kendimi bir an![]()
Fragmanı izledim de kızı süründürdüğünü görmedim benim gördüğüm içmesiydiSüründürse ne olacak ki sonunda sevgili olurlarsa madem incir reçeli yapıyorlar aşk olmamalı bu filmde
![]()
Ben 3. fragman izledim hiçbirinde kızı göremedim canımikinci fragmanı izlememişsin o zaman bebek, kız ikinci fragmanda gözüküyor
sonunu bilemem sevgili olurlar mı olmazlar mı yani, ama çok da kolay yeniden birini sevemiyor fragmandan anladıgım kadarıyla, kız bana isyan ediyor çünkü ölüler aldatılmaz diyeayyy otururp birinci filmi tekrar izleyecem nerdeyse ağlayasım geldi
![]()
Ben 3. fragman izledim hiçbirinde kızı göremedim canımEğer devam filmiyse yani o aşkla ilgiliyse başka aşk olmamalı sana sorarım varmı diye yoksa izlerim
![]()
kız öldü gitti, gerçek hayatta da başkasına aşık oluyorlar bana o kadar anormal gelmedi orası
al bakalım kızlı fragman![]()
Ay birşey dicem kızcan artık iyice bu kızı çokmu aramışlar yahuBunun sonu aşkla biter de o zaman da Duyguya ihanet gibi olur filmin bitimi bilmiyorum o büyü bozulur incir reçeli denince kızın ölümü acı son geliyor aklıma ama burdan sonra başkası gelecek bunu sevmiyorum işte..