- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.661
ben sana söyleyim neler söyleyecegini
bence önümüzdeki haftada değil ama ondan sonraki hafta, izin gününden önceki gece msj atacak yarın izinliyim, görüşebilir miyiz die. bende tamam diyecegim tabi kisonra da görüşecegiz işte, bu kesin önce napıyosun falan mık mık diyecek, sonrasına dair hiç bi fikrim yok benim sevgilim adım atamaz ki mumkun değil şimdiye kadar bi kere bikaç gün küs kaldıktan sonra o döndü onda da attıgı msj aynen şuydu :
" ben bu durumda olmamıza çok üzülüyorum desen ne dersin :)) "böyle bir adamdan nasıl bir adım beklenir ki
Hahaha yok yok boşver önce bi dinle valla ben bile merak ediyorum neler diyecek sana =)
Tutuyorum kendimi. Yoksa on soru sıralardım :)) haber vermeleri vermemiz iyi oluyo bencede. Sorgulamamız azalıo .p
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bencede canım zaten mecbur verecek ben veriyorum sonuçta =))
Hhaha olsun buda bir adım bence canım =) Belki yine bu şekilde şeyler söyler ama en azından sen anlarsın neler hissettiğini düşüncelerini..
)
yok canım bu sefer o kadar kolay kurtulamayacako zaman benim de hatalı oldugum kısımlar vardı, şuan gerçekten düşünüyorum ve hata bulamıyorum, o yuzden uğraşsın biraz beyefendi
Hhaha olsun buda bir adım bence canım =) Belki yine bu şekilde şeyler söyler ama en azından sen anlarsın neler hissettiğini düşüncelerini..
Evet :)
E tabi canım bencede uğraşsın.. Nişana aylar varken olacak şeymi bu şimdi..
barışsak bile nişANI ERTELEYESİM VAR ASLINDA DA kardeşinin düğünü elimi ayagımı baglıyor
Nasıl yani canım düğünle bağdaştıramadım =(
Evet :)
ağustosda kardeşinin düğünü var da o düğüne gidebilmek için nişanı en geç haziranda yapmamız gerekiyortemmuz da malum ramazan var fazla vakit yok
O zaman erteleme canım.. Oturun konuşun halledin herşeyi sonra yapın nişanınızı =)
işte o herşeyi halletme kısmı biraz sıkıntılı gibi geliyor bana :18: bi de onun kendi dertleri de varmış ya o dertlerin ne oldugunu bilmiyorum hepten geliyolar
CAnım acaba maddiyata bağlı sorunlarımı var ? Genelde erkekler onları paylaşamazlar
ee paylaşmazsa fal açıp öğrenemem ki bebegimbana dese maddiyatla ilgili sıkıntılar var düğün ertelenebilir diye, ertelenirdi. ki ben onceden dedim ona 2015 i bekleyelim dedim die o istemedi. dengesiz anam ikizler burcu erkegi işte
ee paylaşmazsa fal açıp öğrenemem ki bebegimbana dese maddiyatla ilgili sıkıntılar var düğün ertelenebilir diye, ertelenirdi. ki ben onceden dedim ona 2015 i bekleyelim dedim die o istemedi. dengesiz anam ikizler burcu erkegi işte
İşte belki bu olabilir.. Sana hayır bu sene olacak demiş şimdi karşına çıkıp ertelenecek sorunlarım var demekten çekinmiş olabilir.. Tabi bunlar hep ihtimal sebep ne bilmyoruz =)
dengesiz deme kızbenimki de ikizler burcu
sorunları söylemekten çekindi die bu yolu mu bulmuşayy bizim kafa patlattıgımız kadar o kafa patlatmıyordur yaa
Yok canım onuda sanmıyorum
Yok canım onuda sanmıyorum
Kızlar ya. Deminden beri sevgilime msj atmadm. O da atmadı müsait değil sanırım. Aklıma pat diye sözlenen kızın arkadaslarını evlerine bırakıyo olma düşüncesi geldi. İçim bunaldı..
Kızlar ya. Deminden beri sevgilime msj atmadm. O da atmadı müsait değil sanırım. Aklıma pat diye sözlenen kızın arkadaslarını evlerine bırakıyo olma düşüncesi geldi. İçim bunaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?